Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 10 не мога да отворя никаква програма

Featured Replies

преди 36 минути, Евгени Симеонов написа:

Ба, ти пък изрече най-калпавата антивирусна. 360 съдържа в себе си няколко енджина вкл. Авира и Бит Дифендер.

Не съм съгласен, но всеки си има мнение. Аз съм анти 360. Другото е авира, да си сложи... А принципно те всичките са калпави антивирусни..... реално почти никаква работа невършат, освен да ловят кракове от торентите. и да правят золуми

Редактирано от callpchelp (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, callpchelp написа:

Не съм съгласен, но всеки си има мнение. Аз съм анти 360. Другото е авира, да си сложи...

MSE не успя да се класира на тестовете преди време. Сам и прави изводите.

преди 4 минути, Евгени Симеонов написа:

MSE не успя да се класира на тестовете преди време. Сам и прави изводите.

Аз съм си ги направил. Мързи ме да обяснявам сега  ; )

току-що, callpchelp написа:

Аз съм си ги направил. Мързи ме да обяснявам сега  ; )

Радвам се, тогава.

още ли има хляб за малките сервизи, децата в първи клас не знаят азбуката още, но знаят как се преинсталира Windows и как да си инсталират най новите игри с пачове и кракове :) 

въобще защо ползвате антивирусни, като самите те играят противоположната роля :)

преди 3 часа, PC doctor написа:

пак да си е "като хората " .

Ами той може да е като хората и с Win 10, т.е. да си работи на десктоп, а не на Metro интерфейс. Ако се пипне малко и няма да разбере, че е с Win 10  а не с Win 7.

преди 1 минута, kovalski написа:

но знаят как се преинсталира Windows

Даа, сигурно. Я разлисти темите да видиш колко могат...

преди 3 минути, kovalski написа:

още ли има хляб за малките сервизи, децата в първи клас не знаят азбуката още, но знаят как се преинсталира Windows и как да си инсталират най новите игри с пачове и кракове :) 

въобще защо ползвате антивирусни, като самите те играят противоположната роля :)

malware (malicious software) ;) Игрите нямат никакво отношение. Айде питай едно дете как да инсталира 95/98 и ще те гледа като теле в железница, щото не знае  що е то startup дискета. За по-старите версии пък да не говорим.

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Ами той може да е като хората и с Win 10, т.е. да си работи на десктоп, а не на Metro интерфейс. Ако се пипне малко и няма да разбере, че е с Win 10  а не с Win 7.

Даа, сигурно. Я разлисти темите да видиш колко могат...

тука вече говорим за хора които нямат още завършен първи клас :)

преди 2 минути, kovalski написа:

А това, че израстват олигофренчета е друг въпрос.

преди 4 минути, kovalski написа:

Не, ставаше дума за смс реакцията на Win 10

преди 2 минути, Евгени Симеонов написа:

А това, че израстват олигофренчета е друг въпрос.

защото чакат на готово, защо да се напъват да четът след като някой във форума ще има каже с два клика кво да направи и се мислят за тарикати, понеже зубърчетата(шматките) ще решат проблема :)

току-що, kovalski написа:

защото чакат на готово, защо да се напъват да четът след като някой във форума ще има каже с два клика кво да направи и се мислят за тарикати, понеже зубърчетата(шматките) ще решат проблема :)

Не само. Идеята ми беше, че всякакъв вид техника(таблети, телефони, лаптопи), ги прави идиотчета още от малки. Гледам разни 5 годишни пишлемета с некви айфони се разхождат. А  с тия покемони, народа се побърка тотално.

• Автор
преди 15 часа, Gregory House написа:

Здравейте и благодаря за отговорите.

Сега ще обясня подробно. Старият ми комп  се скапа и си купих нов DELL с диск на уин 10 легален  / заедно вървят/ от Техномаркета.

До сега бях на ХР и се справях сама с преинсталирането. Само да вметна, че от компютри разбирам малко.

Гледах видеа в нета за инсталиране и действах по тях, но не ми се появиха прозорците за приемане на споразумението, за форматиране на диска и настройки. Единствено ми поиска да  направя акаунт !?!? Успях след това да сваля програми като AVG, CCLEANER и други.

Тегли ги но не се стартират. Помислих, че AVG е проблема и направих опити да я махна, но не става.

Разбирам, че аз не съм се справила с инсталацията и ще търся специалист за това.

Това е всичко.

Редактирано от нова (преглед на промените)

Щракни с десен бутон по Старт бутона и избери Command prompt (Admin). В прозореца напиши:
sfc /scannow

и натисни Enter.

Като завърши проверката снимай прозореца и го покажи тук.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, ExaFlop написа:

Щракни с десен бутон по Старт бутона и избери Command prompt (Admin). В прозореца напиши:
sfc /scannow

и натисни Enter.

Eто какво излиза като дам десен бутон на Старт и избера Command prompt (Admin).

Пропуснах да кажа, че даже прозореца да паролата на самия уин не ми излезе.

Screenshot (3).png

преди 13 часа, PC doctor написа:

И кой в края на нещата гарантира ,че като си направим акаунти за Win 10 за активация или допълнителни инсталации , информацията на нашето си лично ПЦ е защитена , че няма да бъде използвана от никой и т.н, ?????

На 1000 човека който са си купили системи с 8 или 10 ,или са пробвали тези откровено лоши разработи 90% моментално се връщат или директно желаят на системите им да бъде инсталиран win 7 .

Моето мнение е плод на това, че може би вече на 500-600 системи съм върнал от 8 и 10 към 7 по желание на клиентите в последните година -година и половина .

Е па оти 8, от какво се оплаква тоя толкова народ?

преди 14 часа, Евгени Симеонов написа:

Дежурния въпрос: защо инсталира 10?

За да бъде "модерен". Сигурен съм, че и той не знае, не го питай такива работи. 

преди 17 минути, нова написа:

Eто какво излиза като дам десен бутон на Старт и избера Command prompt (Admin).

Пропуснах да кажа, че даже прозореца да паролата на самия уин не ми излезе.

Screenshot (3).png

И в този прозорец напиши
sfc /scannow

с интервал след sfc

И натисни Enter.

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

И в този прозорец напиши
sfc /scannow

с интервал след sfc

И натисни Enter.

Eто какво следва, нещо зарежда ли? И продължава още.

Screenshot (4).png

Ясноооо. Нещо за кеото предполагам не сте се сетила да направите: AVg и CCLEANER миожете да ги махнете И като влезете в Control Panel, Programs and features, търсите и uninstall. Ако ги няма в списъка Programs and features, търсите в C:/Program Files търсиш съответните папки и в тях гледаш за Uninstall.exe или нещо с тази враза за деинсталация. натискаш два пъти и т.н.

От там нататък препоръчвам да не СЛАГАТЕ ПОДОБНИ гадни ПРОГРАМИ!!! Оставете го намира, сложете си авира или Microsoft Security  и стига му толкова. Вируси всякак може да се хване ако бърникате не където трябва и никоя антивирусна не може да ви спаси. Безплатните антивирусни са просто... последната надежда и евентуален стоп за програми следящи и предаващи данни, като личнаи нформация, местоположение и др. Всички тестове и т.н., са ала бала. Може да се спасите от вирус, като си правите резервно копие периодично на цялата система... Верно големичко си е, но поне си знаете ;)

Относно инсталацията. Зависи коя версия сте инсталирала и за коя версия е бил клипа.

Редактирано от callpchelp (преглед на промените)

• Автор

"AVg и CCLEANER миожете да ги махнете като влезете в Control Panel, Programs and features, търсите и uninstall. Ако ги няма в списъка Programs and features, търсите в C:/Program Files търсиш съответните папки и в тях гледаш за Uninstall.exe или нещо с тази враза за деинсталация. натискаш два пъти и т.н." - Никак не става да ги махна, къде ли не рових  по диска.

Виждам, че няма да се справя сама и ще го занеса сега на специалист да го инсталира.

Благодаря на всички за помоща и приятен ден Ви пожелавам.

преди 12 минути, нова написа:

Eто какво следва, нещо зарежда ли? И продължава още.

преди 45 минути, ExaFlop написа:

Мисля, че съм го написал разбираемо - след като стигне 100% и се появи
C:\Windows\system32\>_
тогава снимайте екрана

• Автор
преди 7 минути, ExaFlop написа:

Мисля, че съм го написал разбираемо - след като стигне 100% и се появи
C:\Windows\system32\>_
тогава снимайте екрана

Като стигна 100 % си остана така и нищо повече. Отказвам се! Благодаря на всички!

на ‎15‎.‎8‎.‎2016‎ г. в 9:39, нова написа:

Като стигна 100 % си остана така

Колко време стоя така? Има известен период на изчакване, за да завърши и да излезе горепосоченият ред.

Освен това може да има и проблем във файловата система на Windows дела. Пробвай тогава да направиш проверка на този дял:

Стартирай cmd  с административни права и в отворилия се черен прозорец напиши:

echo y|chkdsk c: /f /r & shutdown /r /t: 0

и натисни Enter. Системата ще се рестартира и при новото зареждане ще започне проверка -НЕ ИЗКЛЮЧВАЙ ИЛИ РЕСТАРТИРАЙ ПРИНУДИТЕЛНО СИСТЕМАТА. Когато завърши проверката системата сама ще се рестартира. Когато завърши зареждането до десктоп изпълни отново предишната проверка:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.