Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

CS:GO конфигурация до 1300 лв.

Featured Replies

Гледай сега (автора) - и 1060 3 гб и 470 са достатъчно ГПУ за 500фпс на ЦС. 

При ГТА също ще карат на мах. , само без 8х АА, тоест нещо което няма да го интересува приятеля ти щом питаш вместо него.

ПС: По-горе тия калкулатори са фалшиви и да не им се обръща внимание. Според него с 6800 и 470 ми трябват 300, 350 вата препоръчително, което е...ей....for real....

Хайде да не коментираме карти които още не са налични у нас освен с предварителна поръчка.

Като заредят навсякъде бройки всички ще видим колко струват и къде е най-изгодно да се купи понеже за момента дори излезли вече от доста време са ограничени бройки и само някой модели.

Имам чувството че навсякъде зареждат по-една или две бройки предвид че днес ги има а утре са премахнати или пише "не е налично".

Боже мини дъно с три фази предлагат! Вие и i7 ще сложите на такова дъно.

За CS GO  откога трябва i5 скайлейк и такава карта?

Бастисайте всичко за процесор и карта дет няма да му трябват!

преди 9 часа, Божидара написа:

Както кажеш :) . Все пак мисля, че кутията е ужасна :D . Може това, че съм момиче да ми влияе в тези неща ама тая кутия :shock11:. Не мислиш ли, че залмана е по-добре:

А и ако случайно решиш, че се заяждам- няма такова нещо. Изключително ми е полезна всичката информация, която пишете тук и мисля, че ако мога да помогна на някой с оскъдните си знания си е чисто щастите :) . 

Ще кажа че Залмана е с от много тънка ламарина и има опасност да дойде цялата изкривена или да я разкривиш докато я разпечатваш. Предполагам все някой от вас има такава кутия и може да го потвърди. Долното разположение на захранването е добра идея, но трябва да има качествен, лесно обслужваем филтър на кутията, в противен случай, за месец захранването ще се напълни с прахоляк, колкото и чисто да е във вас. А и кутията не може да я слагаш върху килим или друга настила с по-дълъг косъм, защото се ограничава въздушния поток.
Диипкула не е нищо особено, но има 120мм вентилатор, който вкарва студен въздух точно срещу картата, има USB3 и е от по-твърда ламарина. Не му го препоръчвам като най-добрата кутия, а като кутия, която ще му върши работа.
Пък да смениш видеокарта GTX1060 с GTX950 при конфигурация за игри е съвсем безсмислено.

преди 8 часа, tahumba написа:

Ще кажа че Залмана е с от много тънка ламарина и има опасност да дойде цялата изкривена или да я разкривиш докато я разпечатваш. Предполагам все някой от вас има такава кутия и може да го потвърди. Долното разположение на захранването е добра идея, но трябва да има качествен, лесно обслужваем филтър на кутията, в противен случай, за месец захранването ще се напълни с прахоляк, колкото и чисто да е във вас. А и кутията не може да я слагаш върху килим или друга настила с по-дълъг косъм, защото се ограничава въздушния поток.

Почти няма модел на Залман в който не съм слагал чарколаци. Кутиите са сносни добро качество за парите си , никога не е идвала изкривена или ударена и няма никакъв шанс да се изкриви или там каквото си мислиш до като се сглобява. За бюджетни машини до 1200 1300 лв са перфектни.

едит:  и имат филтри на всеки отвор за перка както и на захранването.

Тази кутийка ми направи впечатление за бюджетни машини , поръчал съм една за магазина ако на автора му хареса утре мога да дам мнение за нея (черната). http://www.dekada.com/catalog/segotep-кутия-case-matx-polarlghbk-polar-light-black-usb302x120mm-fans-p-2435.html

4_39c7-eg.jpg

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

преди 18 часа, ncl написа:

В Европа модела на Палит е с 10 евро по-евтин. 220 евро. Гигабайта е 230.

http://www.vario.bg/zotac-geforce-gtx-1060-3gb-mini-zt-p10610a-10l

От по-евтините модели но с 5 години гаранция. GB също имат такъв които е $10 по-евтин от нормалния които пък е по-евтин с $20 от топ-модела (G1).

Тоест е напълно реалистично до 500 лв. да се купи нормален вариант с 2 перки стига да е от по-нормалните фирми.

RX 470 си остава по-евтина карта но щом купувача държи на Nvidia просто да поизчака до септември да се заредят повечко модели.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

на 25.08.2016 г. в 23:24, ncl написа:

Сигурен съм, че ще има модели и под 500 лева. Но конкретния модел, който се предлага и е наличен е с цена 560 лева.

http://www.vario.bg/gigabyte-geforce-gtx-1060-3gb-g1-gaming-3g-gv-n1060g1-gaming-3gd

Ето и конкретния модел за 40 лв. по-малко. Както казвам винаги търпение му е майката!

Сега остава и "средната класа" да се появи.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.