Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със зареждането на скайп и папка download

Featured Replies

Здравейте,

тъй като не мисля че имам вируси, а имам някакъв проблем с работата на самия windows пускам темата в раздел проблем с windows.

Проблема ми е следния, компютъра напоследък на моменти е доста бавен, от вчера скайп ми крашва при всяко пускане, след като бъде пуснат компютъра ми отнемат около 10 минути да зареди и после да зареди скайп. Ползвам скайп за работа и го пускам винаги, не знам защо напоследък е станал толкова тежка програма... явно за моя лаптоп.

Та от вчера въобще не мога да заредя скайп, унинсталнах го и го инсталирах пак, като го пусна се зарежда, показва ми абонатите и веднага след това ми изписва - skype stop working. - съответно избора ми е close program.

Относно папка download там имам доста файлове, голяма част от които доста важни за мен, когато натисна папката започва да зарежда... мисли мисли и накрая ми изписва - windows explorer stop working, за жалост не ми дава да изтрия или преместа файловете, тъй като тръгна ли да ги избирам - забива веднага.

Това което направих - Пуснах error checking през пропъртис на диск C, след рестартиране започна един дълъг процес "Clean up", които чаках 2 часа и прекратих... след което инстралирах ccleaner - изчистих регистри, и файлове, инсталирах ли mawarebyte, не ми откри нищо. Пуснах defrag през ccleaner.

Пуснах проверка на SFC - и след като провери на 100% ми изписа че има corruped files, които не е успял да поправи и е създал CBS лог, за жалост опитах се да отворя този лог но ми изписва че - access denied.

Windowsa ми е легален.

Ще съм благодарен ако можете да дадете идея и съвет.

преди 21 минути, Sobieskimania написа:

Здравейте,

тъй като не мисля че имам вируси, а имам някакъв проблем с работата на самия windows пускам темата в раздел проблем с windows.

Проблема ми е следния, компютъра напоследък на моменти е доста бавен, от вчера скайп ми крашва при всяко пускане, след като бъде пуснат компютъра ми отнемат около 10 минути да зареди и после да зареди скайп. Ползвам скайп за работа и го пускам винаги, не знам защо напоследък е станал толкова тежка програма... явно за моя лаптоп.

Та от вчера въобще не мога да заредя скайп, унинсталнах го и го инсталирах пак, като го пусна се зарежда, показва ми абонатите и веднага след това ми изписва - skype stop working. - съответно избора ми е close program.

Относно папка download там имам доста файлове, голяма част от които доста важни за мен, когато натисна папката започва да зарежда... мисли мисли и накрая ми изписва - windows explorer stop working, за жалост не ми дава да изтрия или преместа файловете, тъй като тръгна ли да ги избирам - забива веднага.

Това което направих - Пуснах error checking през пропъртис на диск C, след рестартиране започна един дълъг процес "Clean up", които чаках 2 часа и прекратих... след което инстралирах ccleaner - изчистих регистри, и файлове, инсталирах ли mawarebyte, не ми откри нищо. Пуснах defrag през ccleaner.

Пуснах проверка на SFC - и след като провери на 100% ми изписа че има corruped files, които не е успял да поправи и е създал CBS лог, за жалост опитах се да отворя този лог но ми изписва че - access denied.

Windowsa ми е легален.

Ще съм благодарен ако можете да дадете идея и съвет.

Дисковете ти са фрагментирани, и за това се получава цялата тази работа. Защо използваш defragmenter през CCleaner? като имаш вграден в ОС> меню> комп> избираш диска> свойства> инструменти. Сканираш и съответно дефрагментираш. 

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор

Тези проблеми реално са ми преди да дефрагментирам.

Иначе не знам защо използвам CCleaner, мисля че е по-добро, може би, не знам :D

преди 2 минути, Sobieskimania написа:

Значи проблема ти е в харда. Но за всеки случай го занеси на сервиз, за да му направят една диагностика. 

преди 2 минути, Sobieskimania написа:

Не е  от дефрагментирането .

Добре би било да се обърнеш към хората тук занимаващи се с вирусите ...има си специална тема.  Или е вирусче или windows се е прецакал системни файлове.  Като се обърнеш към колегите във форума помагащи за вирусите изпълнявай точно имструкциите им .

• Автор

Ок, инструктираха ме - всички файлове на външен хард (явно се готвиме за умирането на харда) и да пусна error checking на C:, през пропъртис на C:, но да не го спирам като предния път

преди 5 минути, Sobieskimania написа:

Ок, инструктираха ме - всички файлове на външен хард (явно се готвиме за умирането на харда) и да пусна error checking на C:, през пропъртис на C:, но да не го спирам като предния път

изчакайте отговори и от други потребители.

За мен лично,тва ми намирисва на хардиск,който са готви да ходи в полетата на развалянето :D Не е лошо като вариянт пак да пуснеш сканирването за грешките,и да не го прекъсваш пак както предния път,знае ли човек,може пък и да се оправи,за да можеш да си извадиш инфото,Иначе можеш да пробваш да си го извадиш и под HirenBootCd :)

• Автор

Аз всичко извадих, но не бих казал че ми се занимава да си инсталирам на ново всички програми и софтуери,, банкираня и какво ли още не :D

Ще го оставя тази нощ да чеква за ерор и ще се моля утре за чудо.

Странно ми е как точно на скайп го прави и папка download, всяко друго нещо си го отварям.

Когато се пише книга се започва с увода, след това, изложението и накрая заключението!

За да може да се отговори на някаква тема, аз бих започнал с увода!

Запознай ни с конфигурацията на твоето ПС но до толкова, че да разбера: С каква честота работи процесора, RAM, големина на харда или на дяла на който е инсталирана ОС; Каква е ОС с която работиш; Антивирусна програма, която е инсталирана и накрая за конкретната тема, коя е версията на Скайпа!

Изложението го разбрах - това е коментара, който си написал във връзка с проблема!

Не очаквай 100% решение на проблема си, а очаквай обиди, унижения и какви ли не коментари с твоята личност! Дори е възможно да поместят твой изречения в нова тема с която провъзгласи ли се за НЕЩО ще се надсмиват на това, което си написал! Потребители с голям брой мнения понякога не казват нищо, а просто намират повод за моабед, аз задължително им чета мненията за да знам дали си струва да им се връзвам!

Редактирано от vachko64 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.