Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Огромен технически проблем между Теленор и Фейсбук!

Featured Replies

Здравейте,

Искам Да Предупредя хората, които са клиенти на Теленор, че оператора има огромен проблем с Фейсбук, и по-точно с Месинджъра на Фейса.

Текстовите съобщения, които изпращате през него, се таксуват, като SMS-и, а картинките, като MMS-и!

Проблемът Не е само с Мен, а вече има още няколко потерпевши, но от Теленор крият този проблем - Естествено!

Проблемът не е перманентен, но го ИМА.

А тия потърпевши имат ли включени мобилни данни към плановете? Изглежда ми несериозно това твърдение. Много от познатите ми са на теленор и нито един не се е оплаквал от подобно нещо. Защо не се обърнат към оператор и какъв е отговора, който им се дава?

На скоро от Facebook добавиха нова функция Messenger да замести стоковото СМС приложение. Ако се бъркате и вместо на контакт от Facebook, изпратите съобщение или снимка на такъв от телефона, е нормално да ви таксуват за услугата. Ако това е причината, от Теленор нямат никаква вина за невниманието ви.

... а пък Google Hangouts наскоро махнаха тази възможност, именно защото ставаше объркване. Сега SMS -ите от мрежата на оператора имат различна индикация, от тези през Google Voice и Hangouts. Та... така... измамници, мошенници ;-)

• Автор
преди 34 минути, XYconstant написа:

А тия потърпевши имат ли включени мобилни данни към плановете? Изглежда ми несериозно това твърдение. Много от познатите ми са на теленор и нито един не се е оплаквал от подобно нещо. Защо не се обърнат към оператор и какъв е отговора, който им се дава?

Аз Съм Потерпевш и Съм със включен мобилен неограничен 4G Net!

Айде Не се Обаждай неподготвен, А Чети!

преди 31 минути, Gogo456 написа:

На скоро от Facebook добавиха нова функция Messenger да замести стоковото СМС приложение. Ако се бъркате и вместо на контакт от Facebook, изпратите съобщение или снимка на такъв от телефона, е нормално да ви таксуват за услугата. Ако това е причината, от Теленор нямат никаква вина за невниманието ви.

Таратанци!

С тоя тон не виждам кой ще ти отговори адекватно, като види, че си дебела глава. А къде си писал, че си с "неограничен 4G Net", за да 'прочета' или трябва да си извадя кълбото от шкафа? Аман от разбирачи и ощетени професори.

@Gogo456 ти го е казал. Гледай повече какво правиш, вместо да пищиш като момиченце, защото утре на нещо друго ще ти начислят сметка ПАК от ТВОЕ НЕВНИМАНИЕ и НИЕ ще сме ти виновни заради твоята неукост, а ти си пиши таратанци. dragonstouch_slap.gif

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

• Автор
преди 11 минути, XYconstant написа:

С тоя тон не виждам кой ще ти отговори адекватно, като види, че си дебела глава. А къде си писал, че си с "неограничен 4G Net", за да 'прочета' или трябва да си извадя кълбото от шкафа? Аман от разбирачи и ощетени професори.

@Gogo456 ти го е казал. Гледай повече какво правиш, вместо да пищиш като момиченце, защото утре на нещо друго ще ти начислят сметка ПАК от ТВОЕ НЕВНИМАНИЕ и НИЕ ще сме ти виновни заради твоята неукост, а ти си пиши таратанци. dragonstouch_slap.gif

Абе, Я се Скрий И Се Потърси!

Вервай Ми, Направил Съм повече от Възможното с тъпаците от Теленор, ама понеже са голямата корпорация, и Им дреме на бастуна за клиента.

Айде, Не Ми коментирай постовете повече и си рупай зелето!

Успех тогава! Ти си им трън в очите и искат да отмъстят на теб и твоите познати с по 2 лева на месец. Искат да ви прецакат и да останат с 5 клиента по-малко, които се опитват да саботират телекома с негодуванията си и покрай тия 5 човека да се сформира секта във форум (калдата.Цом), която да удари още по-жестоко върху бюджета на компанията!!!

Ако си поне малко сериозен в темата и от друга странана - знаещ и търсещ правата си (за какъвто се имаш) - няма да се оплакваш на нас тук (безпочвено), а щеше да пуснеш една съвсем обикновена рекламация към оператора - как аджеба на 5 човека правят такива задкулисни мръсотии, щеше да поискаш разписка за потреблението си и евентуално, ако си прав и наистина има КОНСПИРАЦИЯ срещу ти и 5-тимата ти приятели (потърпевши) - да поискаш парите ти да бъдат възстановени или приспаднати от бъдещи месечни сметки. Тук колкото и да ляляш - никой не е способен да ти помогне, но май далеч не ти е това целта.

Аз съм на теленор и нямам такъв проблем. Много добре вижте какво, как и откъде го изпращате. Освен това си следя трафика в страницата на Теленор. Веднага всичко се вижда точно и ясно. От другия оператор Виваком, също нямам подобен проблем.

Аз също съм на въпросния оператор и подобни неща няма.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 6.09.2016 г. в 9:15, Azhen написа:

Проблема явно е във зад екранното устройство.

Не, Не Е - вЕрвай Ми!

Чакам Да Ми Разгледат и седмата жалба, както И Отговор на Жалбата Ми От КЗП.

на 30.08.2016 г. в 15:52, XYconstant написа:

Успех тогава! Ти си им трън в очите и искат да отмъстят на теб и твоите познати с по 2 лева на месец. Искат да ви прецакат и да останат с 5 клиента по-малко, които се опитват да саботират телекома с негодуванията си и покрай тия 5 човека да се сформира секта във форум (калдата.Цом), която да удари още по-жестоко върху бюджета на компанията!!!

Ако си поне малко сериозен в темата и от друга странана - знаещ и търсещ правата си (за какъвто се имаш) - няма да се оплакваш на нас тук (безпочвено), а щеше да пуснеш една съвсем обикновена рекламация към оператора - как аджеба на 5 човека правят такива задкулисни мръсотии, щеше да поискаш разписка за потреблението си и евентуално, ако си прав и наистина има КОНСПИРАЦИЯ срещу ти и 5-тимата ти приятели (потърпевши) - да поискаш парите ти да бъдат възстановени или приспаднати от бъдещи месечни сметки. Тук колкото и да ляляш - никой не е способен да ти помогне, но май далеч не ти е това целта.

Въобще Не Знаеш, За Какво Става Въпрос, Та Няма Да Се хабя Да ти Отговарям Подробно.

Няма да се учудя! Те, Теленор тихомълком пробутах абонирането за пакет данни дори и при грешен клик, та!!!! Още когато бяха Глобул т.е преди години, то рекламираха ,че влизането през 0Facebook, е безплатно, а се оказа ,че един път се тарифира, друг път, не! Да, не ме учудва вече нищо!

преди 4 часа, Momolord написа:

Не, Не Е - вЕрвай Ми!

Чакам Да Ми Разгледат и седмата жалба, както И Отговор на Жалбата Ми От КЗП.

Въобще Не Знаеш, За Какво Става Въпрос, Та Няма Да Се хабя Да ти Отговарям Подробно.

Да не се покриеш след отговора им и този от КЗП? :biggrin:

На крива ракета и космоса й пречи.

на 30.08.2016 г. в 15:52, XYconstant написа:

Успех тогава!.....

.....но май далеч не ти е това целта.

Какво се занимавате с някакъв трол, който очевидно е тук с единствената цел да сипе хейт, за да дразни нормалните хора и да си достави малко радост по този начин? На такива безсмислени се удря тотален игнор и се оставят да тънат в забвение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.