Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за премахване на инструментал от глас

Featured Replies

Здравейте ! Трябва ми програма с която да мога да премахна музиката от вокала , понеже търсих в гугъл и youtube  но навсякаде ми излизат  ,, how to remove vocal from song ,,  а аз не искам да правя инструментал а да остане само гласът , за да мога да го прилагам на други инструментали и прочие .

Гласът е смесен с музиката.Няма начин как да се махне само музиката.В случая ще е по лесно да намериш певец,който да ти изпее само вокала...:singer:

• Автор
на 31.08.2016 г. в 16:10, Димитър 59 написа:

Гласът е смесен с музиката.Няма начин как да се махне само музиката.В случая ще е по лесно да намериш певец,който да ти изпее само вокала...:singer:

Не мисля, че сте прав .

Бих казал сложна задача.
Не мисля че има софтуер който може да да отдели вокалите от инструментала с достатъчно високо качество за да може да се ползва за целите които описвате, но може да се опитате с някоя програма от калибъра на sony sound forge или по висок клас да настроите песента така че инструментала да се чува минимално или дори да го заглушите почти изцяло, но пак казвам резултата няма е да с кой знае какво качество.

• 2 седмици по-късно...

а аз търся  да махна вокала идеи ?

Същата работа - множествена филтрация с цел подтискане на гласовите честоти, която ще доведе до трагичен резултат. По-лесно ще е да пресъздадеш инструменталната база, което правят всички нормални хора...

Има, начин, но не е качествен, и това може да се извърши с множество манипулации ОТ звукозаписно студио, като преминава софтуерна обработка и физическа с едни мнооооого скъпи апаратури ;)

ДЕМЕк, немаш шанс ;)

Човека иска да направи acapella нали така >? на въпросната песен няма ли никъде в нета Acapella ?

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.