Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога почва даскалото ?

Featured Replies

току-що, adersa написа:

Ето бе отворен на 1 започват всички спортни училища пак се изложи че не си прав ама айде ..

Заснемане.PNG

Не схванах. Къде точно @Blue Ray е казал нещо срещу теб ? Просто защитава автора. Познавам хора, върнали се от чужбина (българи) и свикнали с режима там, се объркват тука. Там ваканцийте са коренно различни, лятната ваканция е по-малка и почват даскало от 1-ви Септември. (в най-добрия случай, брадовчед ми в Холандия почва на 15-ти Август)

преди 14 минути, niki292002 написа:

Познавам хора, върнали се от чужбина (българи) и свикнали с режима там, се объркват тука. Там ваканцийте са коренно различни, лятната ваканция е по-малка и почват даскало от 1-ви Септември. (в най-добрия случай, брадовчед ми в Холандия почва на 15-ти Август)

Стига бе! Ако ще автора от Марс да е паднал, то е уникално да не знае от кога започваа училище, в кой клас е и колко уши имаш на главата си! Написал тема , а с един клик в Google излиза нужното му! Цели 30 сек. тежка и изморителна работа!!!! Няма ли близки, познати, роднини, приятели, родители, които да му дадат "жокер" или и те са на същия хал!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

По принцип може да се намери решение на всеки проблем в гугъл, но се пускат теми. За какво е този форум тогава ?

преди 6 минути, niki292002 написа:

По принцип може да се намери решение на всеки проблем в гугъл, но се пускат теми. За какво е този форум тогава ?

Е тогава след малко ще пусна тема:

- Закусвах ли тази сутрин? На далите отговор предварително благодаря.:):lol6::angry:

В Берлин на 05.09.2016  и на 17.10.2016 има есенна ваканция.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Той цитираше мене :) а да помня , че миналата година депутатите бяха готови да пуснат 1 септември всички на даскало но веднага го отмениха споко рано или късно и това ще стане :) 

преди 28 минути, adersa написа:

Той цитираше мене :) а да помня , че миналата година депутатите бяха готови да пуснат 1 септември всички на даскало но веднага го отмениха споко рано или късно и това ще стане :) 

Скоро няма да ме бърка. :) 

П.П. Като гледах матурата от тая година в МОН, се сещам, че в 7-ми клас най-редовни ни даваха такива тестове. (матурата за 7-ми клас)

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

преди 4 минути, niki292002 написа:

:) 

П.П. Като гледах матурата от тая година в МОН, се сещам, че в 7-ми клас най-редовни ни даваха такива тестове. (матурата за 7-ми клас)

Ох, тя,  матурата е много  трудна за седми клас. Аз на ум я реших.

Пича ви пусна таралежа и ви гледа сеира. Още малко и качвате темата в горещите. Дерзайте. :biggrin:

• Автор
преди 13 часа, Лин написа:

:hit:

сега ако попиташ и кой клас си...

В кой клас съм и в кое училище уча ? Откъде мога да знам като ме местят 1000 пъти :/

преди 3 часа, _xSuNnYbGx_ написа:

В кой клас съм и в кое училище уча ? Откъде мога да знам като ме местят 1000 пъти :/

Заеби това училище бе! Няма никакъв смисъл от него. Все някъде посе ще си намериш работа като овчар или уличен чистач. Другото е мъка и глупост. Там с овцете, те ще си рупат тревица а ти ще си смъркаш такава. Всичко точно!

• Автор
току-що, Кумчо вълчооо написа:

Заеби това училище бе! Няма никакъв смисъл от него.

Току що се логвам с сайта и ти ми отговори. хД

преди 5 минути, Кумчо вълчооо написа:

Заеби това училище бе! Няма никакъв смисъл от него. Все някъде посе ще си намериш работа като овчар или уличен чистач. Другото е мъка и глупост. Там с овцете, те ще си рупат тревица а ти ще си смъркаш такава. Всичко точно!

Ти остави майтапа настрана но си е наистина така ... какъв процент от хората работят точно това което са учили след завършването си  ?

Поне в моя стария клас само 2-ма и то само заради връзки на правилното място , останалите са в чужбина и работят коренно различни неща.

преди 19 минути, Azhen написа:

Ти остави майтапа настрана но си е наистина така ... какъв процент от хората работят точно това което са учили след завършването си  ?

Поне в моя стария клас само 2-ма и то само заради връзки на правилното място , останалите са в чужбина и работят коренно различни неща.

То и аз не работя по специалноста! Имал съм периоди на дълга безработица и висшето ми образование не ми е помагало особенно! Това обаче не е причина да се зареже училището!

http://www.gottwein.de/Lat/sen/epist.106.php

(106,12) Apertior res est sapere, immo simplicior: paucis [satis] est ad mentem bonam uti litteris, sed nos, ut cetera in supervacuum diffundimus, ita philosophiam ipsam. Quemadmodum omnium rerum, sic litterarum quoque intemperantia laboramus: non vitae sed scholae discimus. Vale! 

преди 40 минути, acnekt написа:

http://www.gottwein.de/Lat/sen/epist.106.php

(106,12) Apertior res est sapere, immo simplicior: paucis [satis] est ad mentem bonam uti litteris, sed nos, ut cetera in supervacuum diffundimus, ita philosophiam ipsam. Quemadmodum omnium rerum, sic litterarum quoque intemperantia laboramus: non vitae sed scholae discimus. Vale! 

Винаги съм искал да уча латински ... но уви... 

• Автор
преди 16 часа, Azhen написа:

Винаги съм искал образованието в България да не suck-ва но уви...

на 1.09.2016 г. в 10:22, adersa написа:

на 1.09.2016 г. в 9:40, adersa написа:

Ето бе отворен на 1 започват всички спортни училища пак се изложи че не си прав ама айде ..

Заснемане.PNG

Тук коментара не си заслужава...С удоволствие подминавам...

на 1.09.2016 г. в 10:02, Кумчо вълчооо написа:

Е тогава след малко ще пусна тема:

- Закусвах ли тази сутрин? На далите отговор предварително благодаря.:):lol6::angry:

Хапна там нещо, ама и ти не знаеш какво точно стана... Благодаря за благодарностите!

преди 18 часа, _xSuNnYbGx_ написа:

Току що се логвам с сайта и ти ми отговори. хД

Имаш по-глобален проблем от този, че не знаеш какво и къде точно учиш и от кога започваш да го правиш... Каква е причината да те местят толкова голям брой пъти (предполагам цифрата е преувеличена доста, но все пак не е случайно написана)? Този въпрос ми е съвсем сериозен към теб, въпреки несериозно заформилата се тема... Няма да е зле ако желаеш да споделиш повече информация, да споделиш възрастта и гражданството си, както и то променяно ли е някога, ако да към какво и колко пъти... След това колко адреси и учебни заведения си сменил? В какво учебно заведение се обучаваш, както и поради каква причина то е такова?

@Blue Ray, ти сериозен ли си? Мислех, че по форумите останаха все по-малко баламурници, които биха се хванали на кукичката на новоизлюпващи се тролове.

преди 46 минути, XYconstant написа:

@Blue Ray, ти сериозен ли си? Мислех, че по форумите останаха все по-малко баламурници, които биха се хванали на кукичката на новоизлюпващи се тролове.

:D:shock11: Не виждаш ли че човека просто се забавлява 

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

преди 18 часа, Azhen написа:

Сенека пише до своя приятел Луцилий, че не заради училището учим, а заради живота. Защото Луцилий бе написал обратното Non vitae, sed scholae discimus, че учим само заради училището. Иначе въобще няма да учим.

https://bg.wikisource.org/wiki/Сенека_-_нравствени_писма_до_Луцилий

преди 5 часа, Azhen написа:

:D:shock11: Не виждаш ли че човека просто се забавлява 

Дали се забавлява или си е олицетворение, то и в двата случая много лошо! Гледам, тъпотията и неграмотността се ширят все повече!  Познавам хора на по 30 години, които сричат, а в писмото си използват 4 и 6. Все повече млади българи не успяват да се дипломират или ако успеят, то хващайки се на работа показват усвоени знания близки до "0" Лоша обща култура и възпитание, както и прехласването към дрога, вандализъм и безредици / побойща все повече се издигат в култ! Преди години работех в един завод от където са и моите наблюдения и заключения. Та, мога да кажа, че по някои показатели се изравнихме с ромите! Отрича се и се подскача когато се подхване това, но си е така!

преди 31 минути, Кумчо вълчооо написа:

Дали се забавлява или си е олицетворение - и в двата случая много лошо! Гледам, тъпотията и неграмотноста се все повече ширят!  Познавам хора на по 30 години, които сричат, а в писмото си използват 4 и 6. Все повече млади българи не успяват да се дипломират или ако успеят, то хващайки се наработа показват усвоени знания близки до "0" Лоша обща култура и възпитание, както и прехласването към дрога ,вандализъм и безредици / побойща все повече се издигат в култ! Преди години работех в един завод от където са и моите наблюдения и заключения, та мога да кажа, че по някои показатели се изравнихме с ромите! Отрича се и се подскача когато се подхване това, но си е така!

Това е целта на глобализацията , простия народ се контролира по-лесно , защо мислиш тук по нашия край се почита чалгата ? 

Всичко е част от голямата картинка , на която виждаме само малки парченца , но подреди ли се , ще стане много лошо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.