Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

И така скъпи приятели видяхте вече пълната модификация на компютърами ето линк http://nikem-bg.net/cart/55867p1r54936p1r52202p1r48235p1r57127p1r44267p2r54990p1rf.html утре ще ги попитам от сайта им,ще е възможно ли да го взема на изплащане друг вариант няма ака има тази опция от сайта на изплащане,го поръчвам,мисля,че компютъра е готов за поръчка......................

преди 25 минути, Ивайло Костов написа:

Че защо ти? Явно дори и за мен не си много в час с нещата и не бих ти доверил нищо да сглобяваш. И при положение, че от никем ще го сглобят безплатно/

Е нали от nikem-bg.net ще ми го сглобят,иначе ми отпада гаранцията на компютъра ми.

Редактирано от jega96 (преглед на промените)

• Отговори 158
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

:) 

Не ти отпада гаранцията, това беше преди 10 години със лепенките отзад на страничния капак. В днешно време всяка една част си има собствена гаранция от 2 до 3 в някои случаи примерно със SSD има по 5 години както и видео карти от 2 до 5 години гаранция в зависимост от марката. Да не говорим за рам паметта че е 99 месеца или с други думи до живот!

Редактирано от goodly (преглед на промените)

Аз и преди 10 години си имах отделна гаранция за частите като купувах от "Перси". Обща гаранция се дава на готовите сглобки като най-често е 2 г.

пс. jega96 след няколко месеца като решиш да го чистиш или да добавиш видеокарта спокойно може да го отвориш това се има предвид.

Сглобяването е просто бонус за хора които не могат сами да го направят няма връзка с гаранцията.

С "лепенка" са компютри като тези (тях не можеш да ги отворяш и трябва да ги носиш в оторизириания сервиз) - http://nikem-bg.net/magazin.php?search=COMPUTER

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Прав си, но той си мисли че никем като му сглобят компа те, тогава ще има гаранция, ако му пратят частите сам да си ги сглобява, гаранцията отпадала. Точно това му обясних аз че не е тъка!

преди 23 минути, jega96 написа:

И така скъпи приятели видяхте вече пълната модификация на компютърами ето линк http://nikem-bg.net/cart/55867p1r54936p1r52202p1r48235p1r57127p1r44267p2r54990p1rf.html утре ще ги попитам от сайта им,ще е възможно ли да го взема на изплащане друг вариант няма ака има тази опция от сайта на изплащане,го поръчвам,мисля,че компютъра е готов за поръчка......................

Е нали от nikem-bg.net ще ми го сглобят,иначе ми отпада гаранцията на компютъра ми.

червена щайга, но за парите вътре е слаба ракия

преди 32 минути, jega96 написа:

Бая си ***, за кво я пусна тая тема като не послуша нито един съвет?

1. Възможно най-орязаното дъно

2. Скъпо захранване без да има нужда от него

3. Вентилаторче с лампичка?!? Защо ти е? Че и 2 били.....

4. Скъпа кутия

~130 лева отгоре ще дадеш за глупости. 

преди 2 минути, Roujin Z написа:

8 вентилатора? :ohmy:

Е*и го орязаното дъно, важното е да свети и фучи като самолет.

Редактирано от Ивайло Костов (преглед на промените)

С един мой приятел ще ходим на дискотека, подобна на кутията ти :)

• Автор

Тази кутия до колко вентилатора могат да се подържат,а аз си правя компютъра за мен не за вас,ако не сте на ясно не ме карайте да съжелявам,че ви се доверих,и сега ми кажете готов ли е да го поръчам или не,и моля ви се бъдете сериозни не вулгарни и ви питам.

84 отговора и ти  казвам че под капака този комп няма нищо, нито безжична карта, нито видео карта, нито ССД, нито стерео. стъпя ти 800лв от вънка червено лъскаво от вътре трабант, кое не разбра от всичките постове, какви вентилатори кво ша охлаждаш при положение че вътре нямаш нищо въртолет ли ще правиш

Готов е поръчвай!

Всичко е съвместимо.

• Автор
преди 20 минути, hladilnika написа:

84 отговора и ти  казвам че под капака този комп няма нищо, нито безжична карта, нито видео карта, нито ССД, нито стерео. стъпя ти 800лв от вънка червено лъскаво от вътре трабант, кое не разбра от всичките постове, какви вентилатори кво ша охлаждаш при положение че вътре нямаш нищо въртолет ли ще правиш

Пич не прочетили,че написах,че компютъра ще се надгражда впоследствие затова ти се вижда така той,какво искаш да взема кутия за 30 лв и да го подсиля по-нататък и да е като купидон,школник да е....................

преди 1 минута, jega96 написа:

Пич не прочетили,че написах,че компютъра ще се надгражда впоследствие затова ти се вижда така той,какво искаш да взема кутия за 30 лв и да го подсиля по-нататък и да е като купидон,школник да е....................

Вземай смело и моля те друг път не пускай тема, че само си губим времето. 

• Автор
преди 12 минути, Ивайло Костов написа:

Вземай смело и моля те друг път не пускай тема, че само си губим времето. 

И какво искаш да кажеш,че е пълен боклук като от evarna.com ли,защо не каза по рано................

Ако смяташ да ъпгрейдваш след време с нещо по сериозно, помисли също да смениш и кутията. Иначе за сега става!

• Автор
преди 23 минути, goodly написа:

Ако смяташ да ъпгрейдваш след време с нещо по сериозно, помисли също да смениш и кутията. Иначе за сега става!

Попитах до,колко перки има в компютъра,и до колко може да се монтират FULL

• Автор

Искам,безкрайнно да ви се извиня,за компютъра,който мислех да взема,но дълго време мислех и премислях,че парите не съм си ги намерил на пътя,и са важни за това което искам да сглобя,името му е компютър,а не цветомузика,за която са излишни тези пари,затова отново ви се,извинявам искрено,че не ви послушах,и затова ви поднасям вече компютърна конфигурация,която трябва да си, взема окончателно,вие на моето мнение ли сте? ЕТО Я И НЕЯ ТАДАМ...................... 

Име на продукта Бр. Ед. цена Общо
ASROCK H110M-DGS LGA1151 1 100.47 лв. 100.47 лв.
CPU Intel i3-6320 3.9GHz 4MB LGA1151 box 1 326.80 лв. 326.80 лв.
8G DDR4 2133 ADATA 1 68.69 лв. 68.69 лв.
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR 1 98.71 лв. 98.71 лв.
PSU SEASONIC SSR-430ST /430W 1 90.24 лв. 90.24 лв.
Zalman Case ATX Z1 NEO 1 53.38 лв. 53.38 лв.
Междинна стойност: 738.29 лв. с ДДС, натрупани отстъпки: 14.77 лв.

Обща стойност: 723.52 лв. с ДДС

Направих молко измествания !!!

нека някой му направи една нормална конфигурация че аз през тела ще се измъча много....

хората ти слагат i3-6100 защото е добро спрямо цената си. Не се изхвърляй със скъп про цесор когато още не си сложил дори видео! Вземи си SSD ако ти се дават пари, но не прави така че да си взимаш лъскава кола и да я караш по джанти накрая.

За 200 мегахерца и 1 МБ повече сте готов да дадете 90 лв в повече.А може просто да замените процесора с i3 6100. Няма да усетите разликата,освен с джоба си.А с тия спестени пари можете да си вземете едно ССД ,пък ако ще и да е от най-обикновените.

• Автор
преди 32 минути, onogondur написа:

За 200 мегахерца и 1 МБ повече сте готов да дадете 90 лв в повече.А може просто да замените процесора с i3 6100. Няма да усетите разликата,освен с джоба си.А с тия спестени пари можете да си вземете едно ССД ,пък ако ще и да е от най-обикновените.

На мен не ми трябва да играя мощни графични игри,а за cs 1.6 със сървърче,музика,клипове,филми и сърфиране във интернет пространството и това е общо взето ще,правя на компютъра ми,даже ще се опитам и да подкарам,GTA 5

ASROCK H110M-DGS LGA1151 1 100.47 лв. 100.47 лв.
I3-6100 3.7GHX/3MB/LGA1151/BOX 1 239.31 лв. 239.31 лв.
Team Group SSD L7 EVO 120GB T253L7120GTC101 1 76.98 лв. 76.98 лв.
Междинна стойност: 727.79 лв. с ДДС, натрупани отстъпки: 13.02 лв.
Обща стойност: 714.77 лв. с ДДС

Така вече май е по нагоден а ?

За 11 лв повече си вземате дъно с повече видео-изводи,като http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-H110M-HDV-LGA1151/

Това ССД го оставете.По-добре да е http://nikem-bg.net/computer-components/ADATA-SSD-SP550-120G-SATA3-2.5/description.html. Като принципно не е задължително да го има.Благина е,но единственото което ще спечелите е по-бързо зареждане на операционната система,както и отварянето на различните програми.То не прави компютъра по-производителен.

• Автор

извинете ме моя грешка

преди 16 минути, onogondur написа:

За 11 лв повече си вземате дъно с повече видео-изводи,като http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-H110M-HDV-LGA1151/

Това ССД го оставете.По-добре да е http://nikem-bg.net/computer-components/ADATA-SSD-SP550-120G-SATA3-2.5/description.html. Като принципно не е задължително да го има.Благина е,но единственото което ще спечелите е по-бързо зареждане на операционната система,както и отварянето на различните програми.То не прави компютъра по-производителен.

извинете ме моя грешка

Захранването е добро,но ще се слага ли видеокарта след време?Инак,можете да минете и с по-слабо,съответно по-евтино.

http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-350W-VS350W-VS-CP-9020052/picture.html

или 

http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-FORTRON-FSP350-60APN-85/picture.html

• Автор
преди 13 минути, onogondur написа:

Захранването е добро,но ще се слага ли видеокарта след време?Инак,можете да минете и с по-слабо,съответно по-евтино.

http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-350W-VS350W-VS-CP-9020052/picture.html

или 

http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-FORTRON-FSP350-60APN-85/picture.html

мисля,че това захранване от 430 W,защото една видео карта ще сложа и това щи ми е крайният резултат,неми отговорихте на следния въпрос ?

На мен не ми трябва да играя мощни графични игри,а за cs 1.6 със сървърче,музика,клипове,филми и сърфиране във интернет пространството и това е общо взето ще,правя на компютъра ми,даже ще се опитам и да подкарам,GTA 5,мисля че тези неща ще ги върши компютъра..............

ASROCK H110M-HDV LGA1151 1 111.22 лв. 111.22 лв.
I3-6100 3.7GHX/3MB/LGA1151/BOX 1 239.31 лв. 239.31 лв.
ADATA SSD SP550 120G/SATA3 2.5 1 84.20 лв. 84.20 лв.
Междинна стойност: 745.76 лв. с ДДС, натрупани отстъпки: 14.92 лв.
Обща стойност: 730.84 лв. с ДДС

Така става ли !!!

ГТА 5 е повече процесорнозависима игра. Тук добре би стоял един i5. Но щом сте притиснат от бюджета,и така става.Имайте в предвид,че тия кутии не са кой знае какво,особено и с прозорче,така стават по-шумни.Пък сложите ли машината нейде под бюрото,за какво ви е този прозорец тогава?Ако трябва спестете си сега това ССД,пък вземете по-качествена кутия.

Но общо взето,и така е добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.