Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте на всички от сайта !!!

И нека започна искам да си взема ето този компютър.......http://evarna.com/kompiutri/kompiutri-dom-ofis/4-qdren-4gb-ram-1000gb.html ще го използвам предимно за музика,клипове,сърфиране във интернет пространството, и ще играя по леки игри на него,и да се допитам от вас се обръщам към сайта.Бюджета ми е до толкова пари на изплащане ще го взема за 6 месеца по 62,71 лв. ще е подходящ ли е за моите очаквания за този компютър като,параметри,защото съм чел много негативи относно сайта им,има доволни хора от услугите и повечето са от тях има и съответно и недоволни,а искам и аз да съм от доволните им клиенти.На мен ми излиза доста изгодно относно парите,а каква машина предлагат за тези пари.Благодаряви предварително за съдействието ви,и за информацията конкретно компютъра.............................

Редактирано от jega96 (преглед на промените)

• Отговори 158
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, jega96 написа:

каква машина предлагат за тези пари

Слаба!

Като им прочетох описанието бих казал, че са компютърно неграмотни:

Подходящ за Офис и училищна работа, интернет и филми
Важно Компютърът позволява подсилване, 100% тестван, абсолютно нов!
Процесор Четириядрен обща мощност 5,2 Ghz Ягуар платформа АМ1 3850
Рам памет 4 DDR3, 1600 Мhz позволява добавяне до 16гб рам
Видеокарта Radeon Series R3 up to 2048MB DDR3
Твърд диск 1000Gb 7200 Sata3
Звукова карта 6 Канален HD Cinema
Мрежова карта 100/1000
Кутия Удобна с USB изходи отпред, изчистена
ЮСБ 2 отпред на панела и 4 в задната част на компютъра
Гаранция 2 години

Как има още забл;удени да им се връзват...

Това е опит за измама откъдето и да го погледнеш. 

Това описание е писано и поднесено за балъци.Няма никакво инфо относно хардуера ,което е подвеждащо

преди 1 час, Ивайло Костов написа:

Как има още забл;удени да им се връзват...

Това е опит за измама откъдето и да го погледнеш. 

Не само как има ..... , а такива хора все повече се увеличават. Виж във FB и по ТВ какви реклами се пускат за лаптопи от по 400-500 лева, който са с инсталирана ОС. Познай какво ще тръгне на тях. Даже и тук във форума има хора, които спорят. В сервиза на моя познат вече не знам колко подобни машини му носят с проблема, че са бавни и ако може да ги забърза.

Потърси нещо втора ръка марково за тези пари.. аз си бях взел за 200 лв четриядрена интел машина с видео 512 МБ и 4 гб рам на HP WORKSTATION. Ще ти покрие изискванията, та ще ти останат и пари....

не го взимай тоз комп, намери си кутия и захранване. и слагай на 1151 най евтиното, 4гб рам за начало и ССД, после с времето само надграждаш. Тоз комп ще ти върши работа ама ако поискаш по натам друго, трябва да го хвърлиш в коша така че си прави сметка дали да метниш 400лв ей така или да ги вкараш в нещо с бъдеще.

Jega96 тоя 4 ядрен процесор е под всякаква критика отделно не знам какво разбираш под изгодно но ето колко струва - http://nikem-bg.net/computer-components/SEMPRON-X4-3850-AM1-BOX/

Слагайки дъно, 4ГБ рам и 1ТБ хард стават 245 лв. И остават 120 лв. за кутия и захранване а те едва ли са ти сложили читави отделно гаранцията ти е скопена. 

Купи си ги частите ако искаш отделно тамън ще сложиш надеждно захранване и ще получиш пълната гаранция а сглобяването ще ти е безплатно. Но това е "домашно кино" за друго не става.

пс. Споменатата Видеокарта Radeon Series R3 up to 2048MB DDR3 всъщност е вградената графика. 

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Благодаряви,че ме светнахте за този ненадежден компютър,дано да сте прави за всичко свързано със сайта им,ако обичате ми предложете за тези пари на изплащане до 400 лв,четириядрен да е,защото в момента бюджета ми е скромен,за да броя пари за компютър,мс предварително.

http://nikem-bg.net/cart/51168p1r52591p1r48235p1r45553p1r55010p1r46717p1rf.html

Както казах тоя 4 ядрен става единствено за "домашно кино" но щом си си го наумил моля.

Сложил съм ти по-добрия модел (реално най-добрия от серията и това ти е границата), двойно повече рам и по-добро дъно (всички изходи за графиката и по-добро аудио).

Сглобяването е безплатно тоест ако искаш ще дойде готов а гаранцията е за всяка част тоест може да го отваряш.

Проблем ли са тези 17 лева ? Защото аз не виждам откъде ще се орежат

ASROCK H110M-HDS LGA1151 
4G DDR4 2133 KINGSTON 
Zalman Case ATX Z1 USB3.0 
CORSAIR 350W VS350W VS CP-9020052 
HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 32MB SATA3 
G3900 2.8GHZ 2M BOX LGA1151 

Обща стойност - 417.96 лв. с ДДС количка

преди 6 часа, Иво Димов написа:

Това описание е писано и поднесено за балъци.Няма никакво инфо относно хардуера ,което е подвеждащо

Пойзъна кърти откъм описания - отдавна не съм влизал в Продавалника ама навремето често го правех само за да се посмея на нелепите и конфигурации и високопарини описания :)

• Автор
преди 5 минути, Roujin Z написа:

http://nikem-bg.net/cart/51168p1r52591p1r48235p1r45553p1r55010p1r46717p1rf.html

Както казах тоя 4 ядрен става единствено за "домашно кино" но щом си си го наумил моля.

Сложил съм ти по-добрия модел (реалнно най-добрия от серията и това ти е границата), двойно повече рам и по-добро дъно (всички изходи за графиката и по-добро аудио).

Сглобяването е безплатно тоест ако искаш ще дойде готов а гаранцията е за всяка част тоест може да го отваряш.

Абе човек на мен ми трябва сглобен компютър,четириядрен на изплащане до 400 лв.Не аз да си го сглобявам,защото не разполагам с парите............

преди 9 минути, kyoshinn написа:

Проблем ли са тези 17 лева ? Защото аз не виждам откъде ще се орежат

ASROCK H110M-HDS LGA1151 
4G DDR4 2133 KINGSTON 
Zalman Case ATX Z1 USB3.0 
CORSAIR 350W VS350W VS CP-9020052 
HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 32MB SATA3 
G3900 2.8GHZ 2M BOX LGA1151 

Обща стойност - 417.96 лв. с ДДС количка

Ако не разбра какво искам прочети отново какво желая..

Нали съм написал че ако искаш ще дойде сглобен а ако искаш го вземи на изплащане? 

И Никем и Скай работят с UniCredit.

• Автор

Всъщност сега се натъкнах на този компютър,ето и линк http://www.emag.bg/nastolen-kompjutyr-pic-intel-office-intel-celeron-processor-g1840-2m-cache-2-80-ghz-4096mb-1600mhz-1000gb-7-2krrpm-sata-6gb-s-intel-hd-graphics-intel-h81-express-chipset-6-usb-2-0-vga-internal-hd-audi/pd/DYV7BYBBM/?ref=others-interested-bought_center-1_5 ,какво ще ви е мнението за него мисля,че поне ще отговаря на параметрите от колкото този дарак  http://evarna.com/kompiutri/kompiutri-dom-ofis/4-qdren-4gb-ram-1000gb.html,а си мислех,че е бил читав,исках мнение от вас,все пак благодаря...........

Компютъра на който си се натъкнал е от по старото поколение с ддр3 рам памет. Хората ти казаха че готова сглобена конфигурация не е за закупуване защото има голяма надценка и орязана гаранция. Просто чети малко по внимателно и ще разбереш че ако си поръчаш от nikem.bg ще си вземеш хем на изплащане компютъра, хем ще ти го сглобят безплатно и ще ти пристигне готов, само инсталваш опереционата система и драйвърите и почваш да браузваш!

преди 22 минути, jega96 написа:

Всъщност сега се натъкнах на този компютър,ето и линк http://www.emag.bg/nastolen-kompjutyr-pic-intel-office-intel-celeron-processor-g1840-2m-cache-2-80-ghz-4096mb-1600mhz-1000gb-7-2krrpm-sata-6gb-s-intel-hd-graphics-intel-h81-express-chipset-6-usb-2-0-vga-internal-hd-audi/pd/DYV7BYBBM/?ref=others-interested-bought_center-1_5 ,какво ще ви е мнението за него мисля,че поне ще отговаря на параметрите от колкото този дарак  http://evarna.com/kompiutri/kompiutri-dom-ofis/4-qdren-4gb-ram-1000gb.html,а си мислех,че е бил читав,исках мнение от вас,все пак благодаря...........

Май се бъзикаш нещо с нас... Или взимаш моето предложение или на Roujin, това ти е максимума от към производителност и качество.

Редактирано от kyoshinn (преглед на промените)

• Автор
преди 2 минути, kyoshinn написа:

Май се бъзикаш нещо с нас... Или взимаш моето предложение или на Roujin, това ти е максимума от към производителност и качество.

Не се бъзикам с никой от вас не ме разбирайте погрешно,мисля да избера на Roujin конфигурацията,предполагам,че ще е по добра от твоята.И сега искам да разбера как да го поръчам от сайта на изплащане,че много не съм по тези части,нуждая се от вашата помощ..........................

преди 18 минути, jega96 написа:

Не се бъзикам с никой от вас не ме разбирайте погрешно,мисля да избера на Roujin конфигурацията,предполагам,че ще е по добра от твоята.И сега искам да разбера как да го поръчам от сайта на изплащане,че много не съм по тези части,нуждая се от вашата помощ..........................

Не, не е по-добра от към производителност, да не говорим, че взимаш и стара платформа без бъдеще. На 99% съм сигурен, че Roujin щеше да даде подобна конфигурация, само че с Fortron захранването, ADATA RAM памет и твърдия диск с по-голямата гаранция, но ти си си наумил този 4 ядрен процесор.

Одобрението на кредит става онлайн но за съжаления не се знае къде са заврели формуляра който трябва да се попълва. В sky.bg има за сваляне формуляр но с него ще ти трябва и xls едитор http://shop.sky.bg/index.php?route=information/information&information_id=8

преди 34 минути, kyoshinn написа:

На 99% съм сигурен, че Roujin щеше да даде подобна конфигурация но ти си си наумил този 4 ядрен процесор.

Именно което не значи че не може да се вземе читав 4 ядрен процесор но ще е на старо - http://www.kvantservice.com/Kompyutri_detaili/Artikul_10425_Esprimo+E710.html

А в бъдеще може да се добави такава видеокарта - http://www.plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/msi-gtx-750ti-2gb-lowprofile-p-318166.html

След което действително ще могат да се играят игри на по-ниски настройки защото с горните нещата са под-всякаква критика!

преди 5 часа, jega96 написа:

Благодаряви,че ме светнахте за този ненадежден компютър,дано да сте прави за всичко свързано със сайта им,ако обичате ми предложете за тези пари на изплащане до 400 лв,четириядрен да е,защото в момента бюджета ми е скромен,за да броя пари за компютър,мс предварително.

глей ся 4 ядрен е нещо относително, да ти го обясня с по прости думи с 400лв ново можеш да впрегнеш 2 коня или 4 магарета с 2 коня ще можеш да ореш по малко с 4 магарета може и да не тръгнат, ся 4 коня всеки иска ама с 400лв не може, щото цените са такива, за туй трябва да помислиш върху нещата какво можеш да си позволиш.

Да поправя колегата ако съм разбрал правилно, сравнява Intel и AMD 

Ако в реалния живот два коня са по-мощни от 4 магарета, то аз бих предпочел двата коня. Двата коня са Intel процесор, четирите магарета са AMD процесор. А магаретата са мързеливи макар да са главно за работа :(

Знай само че в реалния живот по статистики двуядрения процесор на intel бие четери ядрен AMD ако го сравняваме с тоя от готовите конфигурации. Ако пък искаш четериядрен на Intel то тогава си приготви по-голям бюджет от 400лв.

преди 5 минути, Roujin Z написа:

Интел също имат 4 ядрени магарета - http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-Q1900B-ITX--J1900/description.html

Това дъно е посветено на най бавния и мързелив работник в компанията!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.