Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Моля за няколко мнения относно качество на нета от Мтел. Като дългогодишен абонат ми предлагат нет за 10 лева на месец със срок от две години, безплатен монтаж с техен рутер, кажете си мнението, благодаря! 

преди 7 минути, nickolaycho написа:

Моля за няколко мнения относно качество на нета от Мтел. Като дългогодишен абонат ми предлагат нет за 10 лева на месец със срок от две години, безплатен монтаж с техен рутер, кажете си мнението, благодаря! 

За какъв интернет става въпрос - оптичен или с 4G рутер. Ако си с рутер, зависи, къде ще го ползваш и, дали ще е добър обхвата на мрежата. Питай, каква е скоростта на сваляне и качване, както и, дали има ограничение за обем свалени данни. Последното не е редно да се прилага за домашен интернет. Ако скоростта на сваляне е над 50мб/с, тогава си заслужава. Под този трафик - не си заслужава парите. Има доставчици, които ти осигуряват скорост на сваляне от 100 мб/с за 12-15лв. 

Не можем да ти дадем мнение без подробности за услугата, която са ви предложили.

току-що, cybercop написа:

За какъв интернет става въпрос - оптичен или с 4G рутер. Ако си с рутер, зависи, къде ще го ползваш и, дали ще е добър обхвата на мрежата. Питай, каква е скоростта на сваляне и качване, както и, дали има ограничение за обем свалени данни. Последното не е редно да се прилага за домашен интернет. Ако скоростта на сваляне е над 50мб/с, тогава си заслужава. Под този трафик - не си заслужава парите. Има доставчици, които ти осигуряват скорост на сваляне от 100 мб/с за 12-15лв. 

Я кажи кои предлагат интернет със скорост на сваляне 100мб/с за 12-15 лева. Наистина съм любопитен, трябва да сменям доставчика.

преди 31 минути, niki292002 написа:

Не можем да ти дадем мнение без подробности за услугата, която са ви предложили.

Я кажи кои предлагат интернет със скорост на сваляне 100мб/с за 12-15 лева. Наистина съм любопитен, трябва да сменям доставчика.

Ето при мен как е : https://s19.postimg.io/ghs755vub/speedtest2.png

На бесрочен договор съм и плащам 15лв. на месец. В офиса на същия доставчик с две годишен договор, плащам 13лв. на месец. 

Не съм сигурен, дали е редно да правя реклама на определена фирма, просто пиша, това, което мисля за предлаганата на човека оферта. 

Не знам, дали има някакво споразумение между доставчиците, но цените са безумно високи и почти без разлика. Преди няколко години, ползвах интернет с 3G модем и такса под 4лв. на месец.  Сега, проверих и за същия трафик, навсякъде го предлагат за 7лв. на месец. Пазарната конкуренция нещо не работи. А, всеки път, когато отида да си плащам сметката ме увещават да си преподпиша договора при по- лоши условия, което ми е направо смешно, но момчетата са упорити. 

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

преди 1 час, cybercop написа:

Ето при мен как е : http://speedof.me/show.php?img=160904160724-2989.png

https://s19.postimg.io/d9nps49kj/speedtest.png

Скоростта е в Mb/s

На бесрочен договор съм и плащам 15лв. на месец. В офиса на същия доставчик с две годишен договор, плащам 13лв. на месец. 

Не съм сигурен, дали е редно да правя реклама на определена фирма, просто пиша, това, което мисля за предлаганата на човека оферта. 

Я пак си виж скоростите и тогава бръщолеви глупости... Скоростта ти е в Mbps - което значи Megabit per second. Делиш на 8 и получаваш реалните ти мегабайти в секунда = 1.9675MB в секунда ти е максималната скорост за сваляне :)

преди 12 минути, Just Human.. написа:

Я пак си виж скоростите и тогава бръщолеви глупости... Скоростта ти е в Mbps - което значи Megabit per second. Делиш на 8 и получаваш реалните ти мегабайти в секунда = 1.9675MB в секунда ти е максималната скорост за сваляне :)

Съжалявам. Обърках се с резултатите от предишния тест. 

Скоростта ми винаги си е била добра. 

https://s19.postimg.io/ghs755vub/speedtest2.png

Просто, нещо с теста не беше наред. Вероятно е ползван отдалечен сървър.

преди 46 минути, cybercop написа:

Ето при мен как е : https://s19.postimg.io/ghs755vub/speedtest2.png

http://openspeedtest.com/results/4098809

За 14 месеца за 160 лв. (90/90 по договор) ама нещо ме чопли да се кача на 200/200

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Добре е. И, също се вмества в това, което писах в края на първия си пост. За под 15 лв., можеш да се сдобиеш с доста прилична връзка. 

Относно скоростта на качване, моята мрежова карта е с ограничение до 100 Мб/с. Едва ли ще мога да постигна твоята скорост, дори доставчика да ми я осигури. Трябва да сменям картата, а съм си доволен и от ситуацията в момента.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.