Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде имате или искате да имате пиърсинг?

Featured Replies

Аз съм се пробил вече четири пъти ... имам две обеци на ушите (естественно една на лявото и една на дясното) също така имам на лявата вежда и четвъртия пиърсинг ми е на езика.Е мисля,че толкова желязо по мен ми стига :):eek:biggrin.gif

• Отговори 63
  • Прегледи 13,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Aз нямам пиърсинг никаде,но много се зарибявам по тях.За сажеление съм в такава среда кадето немога да си сложа. sad.gif Иначе много се искам да си шибна един на езика и на ухото, но горе на хрухтяла.Пирсингите са яка работа :eek:

На ухото имам две обици в една дупка от десетина години.

Ами...аз имам 2 дупки на едното ухо, 3 на другото...една на пъпа и една на интимно място....Засега толкова.... biggrin.gif

Искам да си сложа на коремчето, но все още се колебая иначе имам на ушите на едното една на другото две....Я тия с обиците на езика да обяснят, че ми е интересно целувките по различни ли са като имаш обица?????

Аз имам една обеца на хрущяла на ухото, като допълнение към другите две на ушичките.. От скоро ми е и почти стана време да я сменям с халка :)

Другаде засега не искам да имам, голям кич става.. Така мисля сега де biggrin.gif

Аз не приемам никакви дупки и железца ама...една голяма лъскава халка по средата на носа ще ми придаде страшна екзотичност... biggrin.gif

1059109610805nj.jpg

Това както се вижда са ми ушите. laugh.gif Красота! Освен тях имам и една на носа и една на дясната ц**а.

Хееххехехе. :)

Редактирано от ^KRISTALINA^ (преглед на промените)

Да се изкажа и аз..Имам по една обица на у6ите,на дясната вежда и много искам на езика..Ще дойде и неговото време да го боцна:yanim:

Освен дупки на ушите /при това само по една!/ на други места нямам....хахахах пиърсинг нямам, а не дупки!

Категорично ще си сложа и то в най-скоро време - на зърната на гърдите.... Обмислям и още едно место, но за сега не съм решила

• Автор
Искам да си сложа на коремчето, но все още се колебая иначе имам на ушите на едното една на другото две....Я тия с обиците на езика да обяснят, че ми е интересно целувките по различни ли са като имаш обица?????

Здрасти dindi

Преди аз да си пробия езика приятелката ми имаше и целувките бяха доста забавни ... та сега и двамата сме с пробити езичета и нямаме проблеми ;).Пък и ако имаш малко по перверзно под съзнание можеш да се сетиш и за какво друго може да се използва езика и евентуално по някакъв си начин там може да ти помогне. :)

Аз не приемам никакви дупки и железца ама...една голяма лъскава халка по средата на носа ще ми придаде страшна екзотичност... biggrin.gif

katovol3pt.th.jpg

нещо такова ли имаш в предвид biggrin.gif

Освен дупки на ушите /при това само по една!/ на други места нямам....хахахах пиърсинг нямам, а не дупки!

Категорично ще си сложа и то в най-скоро време - на зърната на гърдите.... Обмислям и още едно место, но за сега не съм решила

Браво.Похвално.Тhis is the right way, this is the future!Toва е самия връх бе хора.

В продължение на цяла седмица на гости ни е Уве.Той е дойчландец.С големи уши.Като всеки фриц носи малки очила и вече е президент на Lenz, смъртния враг на Denckel и Fanuc.Като ми видя фрезата все едно видя руски Т-34.

-Дас ист музеонише машинен верке!-искаше да каже, че работим с антикварият.

Културен пич.На английски си шпрехахме, ама ме дразнеше, че вместо йес ми отгаваряше я, я, та ми идваше да му кажа "Хенде хох! Хитлер капут!.

Чудим се с какво да го изненадаме в фирмата.Там в Германия портокалите и ешколийотите скъпи, ама не посегна.Възпитан.Пиърсинга ще ни спаси.Уши, гърди, гениталии...всичко в синджири и дрънкулки плюс работни дрехи, като костюмите на Емси Хамър, Азис и Сергей Пенкин, Увето ни е в кърпа вързан.

fotoalbum1.jpg

Нямам никакви дрънкулки или татуировки по себе си и не мисля да имам...особено железа cool.gif Има две причини да се удариш в дърво, докато си ходиш по улицата: да видиш страшна мадама или неособено сполучлив прототип на терминатор. И в двата случая боли, само дето при втория вариант съжаляваш, че си се загледал biggrin.gif)

Редактирано от pitman (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
Браво.Похвално.Тhis is the right way, this is the future!Toва е самия връх бе хора.

В продължение на цяла седмица на гости ни е Уве.Той е дойчландец.С големи уши.Като всеки фриц носи малки очила и вече е президент на Lenz, смъртния враг на Denckel и Fanuc.Като ми видя фрезата все едно видя руски Т-34.

-Дас ист музеонише машинен верке!-искаше да каже, че работим с антикварият.

Културен пич.На английски си шпрехахме, ама ме дразнеше, че вместо йес ми отгаваряше я, я, та ми идваше да му кажа "Хенде хох! Хитлер капут!.

Чудим се с какво да го изненадаме в фирмата.Там в Германия портокалите и ешколийотите скъпи, ама не посегна.Възпитан.Пиърсинга ще ни спаси.Уши, гърди, гениталии...всичко в синджири и дрънкулки плюс работни дрехи, като костюмите на Емси Хамър, Азис и Сергей Пенкин, Увето ни е в кърпа вързан.

fotoalbum1.jpg

Profruit вече разбрахме,че си против пиърсинга,ама ако се замислим,защо той трябва да определя харатерът ни.Пък и нали всеки гледа да е различен от другият и се мъчи да се измъкне от тълпата плагиати.Същото е и с облеклото даже и с татосите ако искаш.Всеки гледа от някой и няма свое собственоо мнение за повечето неща.Поне така аз мисля,ако някой иска може да ме опровергае,ще му пожелая успех даже :)

П.С.-Мисля да си дупна едно място,но трябва да се навия още малко и ако го направя ще ви постна снимка :)

Айде със здраве :nono:

Ами аз имам на езика.Приятелката ми казва,че целувките не са с нищо по-различни освен това,че има с какво още да си играе.Имах обица и на зЪрното,но беше доста тежка и падна.Наскоро се опитах да си я сложа пак,пробих се(сам),но се оказа,че абоката с който се бода е твЪрде тЪнЪк,за да влезе метала в плЪтта ми.Само дето се пробих...както и да е,поне знам,че ми стиска.Иначе тая обица от зЪрното сега обмислям да си я сложа на ухото.Вероятно пак ще се пробивам сам.

Една обеца на лявото ухо, и две на дясното, еднта където си трябва, а другата малко по-нагоре, имам и пиърсинг на пъпа :)

Една на лявото, три на дясното, една на веждата, на езика и на долната устна.... а познайте кои от тези имам и кои ми престои да си сложа - успехи, ама като краен резултат, май ще е това :friends1:

Днес,на този паметен ден,отидох до един приятел с надеждата да ме пробие.Бях си купил най-големия абокат,взех си лед,спирт,памук и потеглих.Отидох у тях,замрЪзих се порядЪчно,подадох му абоката и казах "Давай!Ти си!" За голямо мое нещастие,на човека рЪцете му трепереха повече от моите,поради което ми вЪрна иглата.Ами...какво да ви кажа-пробих се сам,сложих си сам обицата под звуците на SlipKnot и сам се дезинфекцирах. :beat: Човечеца само ме снима,но не беше зле.Ако мога ще постна и снимки.И така:освен на езика,вече имам обица и на лявото зЪрно.Честита да ми е!!! ;)

Нямам и не ми трябва.

Ако ще слагам обица на ухото ( или на двете ) тва е щот съм МЕТАЛ или РОКЕР !!! ( но не мисля да слагам )

• Автор
Нямам и не ми трябва.

Ако ще слагам обица на ухото ( или на двете ) тва е щот съм МЕТАЛ или РОКЕР !!! ( но не мисля да слагам )

Мисля,че от МЕТЪЛ до РОКЕР има голяма разлика.Пък и как така мислиш,че или си метъл или рокер?!?!НЕщо не си наясно със себе си ми се струва.Пък и прочети хубаво пак заглавието на темата!!!

Днес,на този паметен ден,отидох до един приятел с надеждата да ме пробие.Бях си купил най-големия абокат,взех си лед,спирт,памук и потеглих.Отидох у тях,замрЪзих се порядЪчно,подадох му абоката и казах "Давай!Ти си!" За голямо мое нещастие,на човека рЪцете му трепереха повече от моите,поради което ми вЪрна иглата.Ами...какво да ви кажа-пробих се сам,сложих си сам обицата под звуците на SlipKnot и сам се дезинфекцирах. :wors: Човечеца само ме снима,но не беше зле.Ако мога ще постна и снимки.И така:освен на езика,вече имам обица и на лявото зЪрно.Честита да ми е!!! ;)

Честита да ти е. Болеше ли те ?

• 1 година по-късно...

аз пъкимам един приятел дето си сложи обица на лявото ухо и на веждата ама тази която беше на веждата я махна защото го помолих поне нея да махне. но и с тази на ухото е ужас! (като се има впредвид и че е с камъче)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.