Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на смартфон

Featured Replies

преди 2 часа, trades написа:

Нека да питам и вас ;д, то за модела и марката, че ще избера, ще избера, искам да съм с нагласата да знам от къде точно ще купувам, офис на оператор/ на място във верига магазини където ще разглеждам / чрез интернет (да кажем емаг) ;д? С това искам да съм наясно.

Технополис и Техномаркет (в този ред) да ми фаворити по професионализъм и безпроблемно обслужване на гаранция (ако се наложи).
А и там гледам модела, който има колегата и сте харесал е с към 20-ина лева разлика, което е супер.

• Автор
преди 12 часа, algor написа:

Технополис и Техномаркет (в този ред) да ми фаворити по професионализъм и безпроблемно обслужване на гаранция (ако се наложи).
А и там гледам модела, който има колегата и сте харесал е с към 20-ина лева разлика, което е супер.

След вчерашната нощна смяна, днес бая си поспах, повече от предвиденото, станах чак довечера.

Така, че направо днес като излизам, ще разгледам и ще си купя ;д.

Ще е или от Технополис или от Техномаркет.

Редактирано от trades (преглед на промените)

• Автор
преди 21 часа, trades написа:

След вчерашната нощна смяна, днес бая си поспах, повече от предвиденото, станах чак довечера.

Така, че направо днес като излизам, ще разгледам и ще си купя ;д.

Ще е или от Технополис или от Техномаркет.

Днес ходих в Техномаркет. Там едва имаше 5 телефона в наличност ;д. Отидох в Технополис след това. Там имаше доста телефони в наличност. От там ще си взема, само дето днес не можах да си избера нищо. Оставям купуването за сряда довечера. Та, чудех се между Samsung Galaxy A5 за 700 лв. и Samsung Galaxy J7 за 519 лв. J7 е със 5,5 инча, а А5 със 5,2 инча, обаче дизайна на А5 ми допада повече, защото е с метален корпус и стъклен гръб. Служителката там, с която разговарях, каза че A7 модел няма ;д, обаче се връщам и проверявам че има такъв ;д. Според вас, кое е по-добре да купя? :) Забелязах че А5 е със андроид 5.0, а джей 7 е със 6.0

Редактирано от trades (преглед на промените)

• Автор

Ако можете да ми разясните защо във технополис самсунг с6 едж струва 1149 лв.
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-SAMSUNG-GALAXY-S6-EDGE-32GB-G925-GD/p/573985

а в емаг го има за 1089,90 лв.

http://www.emag.bg/smartfon-samsung-galaxy-s6-edge-32gb-gold-sm-g925fzdarom/pd/D4PP7MBBM/#Златист

което си е 60 лв. разлика

също така, това не са ли едни и същи телефони, със 80 лв. разлика..

http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-SAMSUNG-GALAXY-A5-2016-A510F-GOLD/p/574082

и

http://www.emag.bg/smartfon-samsung-galaxy-a5-2016-dual-sim-16gb-4g-gold-a510-dual-sim-gold/pd/D1XR03BBM/

?

Направо не знам защо има такава голяма разлика..

Голяма, голяма, колко да е голяма!? 60лв са 5%. Емаг не поддържат търговски площи, някои стоки въобще ги нямат на склад и се изпращат от вносителите след заявка. Сигурно има и други причини, пък и всеки търговец е свободен да си определя цената както си иска.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• Автор
на 7.10.2016 г. в 20:12, kyosev написа:

Голяма, голяма, колко да е голяма!? 60лв са 5%. Емаг не поддържат търговски площи, някои стоки въобще ги нямат на склад и се изпращат от вносителите след заявка. Сигурно има и други причини, пък и всеки търговец е свободен да си определя цената както си иска.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

аха

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.