Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не се сваля ъпдейта Windows Genuine Advantage Notification

Featured Replies

Здравейте, преинсталирах компютъра и пуснах да се свалят ъпдейтите, но не избрах само ъпдейта Windows Malicious Software Removal Tool. Но след като останалите се свалиха, видях че липсва ъпдейта Windows Genuine Advantage Notification, който беше избран заедно с другите в пакета, но защо сега го няма? Опитах да го инсталирам от Internet Explorer и то го инсталира, но после не можа да отвори страницата и да продължа по-нататък. При предишната преинсталация на компютъра, този ъпдейт го свали чак на следващият ден, но неща да чакам толкова.

Windows XP Professional SP3

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добре, сега по въпроса: за какво ти е този ъпдейт.  Сега щом имаш SP3, спри ъпдейтите през услугите (services.msc). Системата не се поддържа от 2014 година, мисля.

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

Написах я в тагчето под заглавието. Разбира се че е за Windows XP и не знаеш за какво е този ъпдейт?

току-що, peppone1 написа:

Написах я в тагчето под заглавието. Разбира се че е за Windows XP и не знаеш за какво е този ъпдейт?

Знам за какво е ъпдейта. Просто не ти трябва.

Явно не знаеш че отказването на този ъпдейт, автоматично деинсталира предишните, включително и браузъра. Не позволява също да се изтеглят и други ъпдейти, като Net Framework без които не могат да работят повечето програми. Аз ли трябва да ви обяснявам тези неща?

ооо боже, пич изтегли си Windows 7 и не се занимавай със стари работа.

Точно от 2014 не се поддържа и ето новината - http://www.burgasnews.com/novini-burgas/71296-vnimanie-windows-xp-veche-ne-se-poddarzha

Това, че не се поддържа не значи, че не работи. Все още използвам една двуядрена машина с XP. Работи перфектно. Нямам оплаквания.

преди 58 минути, Емил Костов написа:

Това, че не се поддържа не значи, че не работи. Все още използвам една двуядрена машина с XP. Работи перфектно. Нямам оплаквания.

Това е ясно, ама автора  явно много държи на тия ъпдейти, което както казах е безсмислено, щом има качен SP3.

Както казах без ъпдейта Net framework повечето програми не работят. Затова трябва да се инсталира онзи ъпдейт, който не знам поради каква причина не се сваля.

Линк за сваляне последната версия 4.6.2: http://filehippo.com/download_dotnet_framework_4/download/58fc5dc38896687b964d2e410459d190/

Така свалена заема повече място, отколкото чрез ъпдейтите и в повечето случаи изобщо не може да се инсталира.

Ти с къв хард си? 10 ГБ? Тогава си чакай да се ъпдейтите. Аз бях до тук.

E, докачах ги. И да, харддиска ми е малък 40GB и 10GB бях заделил за C-то. Но въпросът ми беше как да го инсталирам този ъпдейт без да чакам едно денонощие? И от къде мога да го изтегля, защото от браузъра не се инсталира целият ъпдейт?

Всичко си се инсталира, само че за някои трябва да е отделно и иска рестарт. МРТ идва всеки месец, ама за какво ли е? Друго от над година няма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.