Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мераклии за онлайн при автомобилни симулатори или полусимулатори?

Featured Replies

Има ли мераклии онлайн да си премерим силите или просто да се забавляваме, без да се връзваме кой как, колко, защо, кога...? 

Не знам кои игри ще захапят онлайн, но изреждам тия, които имам...или поне една част от тях. 

- Assetto Corsa

- Copa Petrobras de Marcas (безплатна в Steam)

- DIRT 2

- DIRT 3

- DIRT Rally

- F1 2016

- Flat Ou: Ultimate Carnagie

- GRID

- GRID 2

- GRID Autosport

- GT Legends

- GTR2

- NFSShift

- NFSShift 2

- NFSUndercover

- NFSTR

- Next Car Game: Wreckfest

- Project Cars

- Race 07 

- Race Room Racing Experience ( Безплатна в STEAM  за една част от съдържанието, има и възможност за сървър)

- rFactor2

- Sebastien Loeb Rally Evo

- WRC 5

- WRC 6

- The Crew

Не знам кои могат директно да се играят онлайн, но ако има някой навитак, да ме има предвид...стига да имам свободно време. С някои от вас съм играл, на други обещавал, а трети не са се появявали ;) 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор
преди 7 часа, sakuro написа:

Да се пробваме на WRC 6 !?

Може, тъкмо съм се захванал да я играя. 

Бих искал да се пробваме на Dirt 3, но сървърите на Windows Live са спряни и... 

• Автор
преди 2 часа, niki292002 написа:

Бих искал да се пробваме на Dirt 3, но сървърите на Windows Live са спряни и... 

Да, наистина са спрени. Друг начин няма ли? Аз много много не съм се занимавал с мултиплеъра ( между приятели) и не съм много наясно кои игри могат да се играят от двама или там колкото човека сме, макар че виждам опции за това. Не че е проблем, тия неща се разбират за минути. 

преди 2 часа, Кико написа:

Да, наистина са спрени. Друг начин няма ли? Аз много много не съм се занимавал с мултиплеъра ( между приятели) и не съм много наясно кои игри могат да се играят от двама или там колкото човека сме, макар че виждам опции за това. Не че е проблем, тия неща се разбират за минути. 

Въпроса е, че са спрени ВСИЧКИ сървъри на Windows Live и не мога да си вляза в профила в Windows Live (когато закупих Dirt 3, тя не беше налична в България чрез Steam) и не мога да си използвам лицензираното копие. Малко тъпички, че не мога да ползвам нещо, за което съм платил, ама...

• Автор
току-що, niki292002 написа:

Въпроса е, че са спрени ВСИЧКИ сървъри на Windows Live и не мога да си вляза в профила в Windows Live (когато закупих Dirt 3, тя не беше налична в България чрез Steam) и не мога да си използвам лицензираното копие. Малко тъпички, че не мога да ползвам нещо, за което съм платил, ама...

Аз също я имам на диск, но си я купих и за STEAM  за 2 лева. Попаднах на някаква промоция преди две години. Дори я подаряваха безплатно, ако си купиш игра за 20 лева. Това бе във Fast2Play, който вече не съществува.  Имам няколко игри, които са дублирани. Примерно имам две Far Cry, две GRID, две DIRT3, няколко S.T.A.L.K.E.R. две F.E.A.R.  с DLC и така нататък. Просто се налага да купувам по два пъти или ми дават като подарък втората игра. 

Аз също харесвам доста автомобилните симулатори въпреки че колекцията ми е скромна :) . Имам The Crew, Need For Speed Most Wanted 2012 и Test Drive Unlimited 2.

• Автор

Само The Crew  работи при мен. Втората не я играя, а третата крашва под Win 10, затова и съм я отписал. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.