Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Външна батерия за телефон

Featured Replies

Здравейте! Имам телефон Lenovo k4 note A7010 с заряд на батерията 3300 mah,който издържа два дена е ако включа функцията за пестене на батерията, където се спират всички щуротии на телефона и остават само основните функции. Скоро ходих на една дълга екскурзия зад граница и през всичките тези часове не смеех да ровя много телефона за да имам батерия за разговори и снимки.

Сега съм решил да си взема външна батерия за телефона(power bank) и съм се спрял на тези двата типа;

http://www.technopolis.bg/bg/Accessories-GSM/ВЪНШНА-БАТ-COOLPAD-EBC100C-10400MAH-CH/p/305000

http://www.technopolis.bg/bg/Accessories-GSM/ВЪНШНА-БАТЕРИЯ-VA-1015-15000MAH/p/591735

Тези милиампер часа не ми говорят нищо, интересува ме устройствата с тези милиампера колко дни издръжат.

Не знам кое от устройства да си взема rivacase va15 е с повече милиампера, обаче някъде четох в интернет, че този модел е предназначен за aple и i phone.

Редактирано от толчо (преглед на промените)

Както батерията ти е 3300 милиампера, това означава, че с първата батерия ще можеш да зареждаш телефона 3 пъти, а с втората - почти пет. Друг е въпроса цифрите колко си отговарят. В повечето случаи лъжат!

Много хвалят външните батерии на xiaomi - оригиналните, защото има доста имитации.

Няма нищо по-добро от мнението дошло от първо лице

Проучи кои power bank-и са добри и действай. Оригиналната Xiaomi ще ти излезе по-евтина - със сигурен капацитет, стига да откриеш от къде да си я вземеш (някой да е пробвал преди теб). Друг вариант е Китай. Там също има вероятност да попаднеш на кофти търговец. Трябва да се оглеждаш за ревютата на всяка power bank-a, за да сведеш вероятността за измама до минимум.

преди 18 минути, толчо написа:

Здравейте! Имам телефон Lenovo k4 note A7010 с заряд на батерията 3300 mah,който издържа два дена е ако включа функцията за пестене на батерията, където се спират всички щуротии на телефона и остават само основните функции. Скоро ходих на една дълга екскурзия зад граница и през всичките тези часове не смеех да ровя много телефона за да имам батерия за разговори и снимки.

Сега съм решил да си взема външна батерия за телефона(power bank) и съм се спрял на тези двата типа;

http://www.technopolis.bg/bg/Accessories-GSM/ВЪНШНА-БАТ-COOLPAD-EBC100C-10400MAH-CH/p/305000

http://www.technopolis.bg/bg/Accessories-GSM/ВЪНШНА-БАТЕРИЯ-VA-1015-15000MAH/p/591735

Тези милиампер часа не ми говорят нищо, интересува ме устройствата с тези милиампера колко дни издръжат.

Не знам кое от устройства да си взема rivacase va15 е с повече милиампера, обаче някъде четох в интернет, че този модел е предназначен за aple и i phone.

И двете стават за всеки телефон, който ползва USB интерфейс за зареждане. И идеята е че колкото е по-голям капацитета повече пъти ще можете да заредите вашия телефон. Но имайте предвид че примерно 15Аh се зарежда 8 часа

Има разни в продавалниците по 5 лева - 2400 mAh мисля че бяха. Пълна лъжа. 1/8 не може да зареди телефон с 2500-2700 mAh батерия. Така, че не само цифрите са важни, а бранда.

• Автор
преди 3 минути, XYconstant написа:

Има разни в продавалниците по 5 лева - 2400 mAh мисля че бяха. Пълна лъжа. 1/8 не може да зареди телефон с 2500-2700 mAh батерия. Така, че не само цифрите са важни, а бранда.

ами до колкото можах да намери инфо за ривакейс и кулпад казват,че са хубави.

преди 42 минути, XYconstant написа:

Както батерията ти е 3300 милиампера, това означава, че с първата батерия ще можеш да зареждаш телефона 3 пъти, а с втората - почти пет. Друг е въпроса цифрите колко си отговарят. В повечето случаи лъжат!

Много хвалят външните батерии на xiaomi - оригиналните, защото има доста имитации.

Няма нищо по-добро от мнението дошло от първо лице

Проучи кои power bank-и са добри и действай. Оригиналната Xiaomi ще ти излезе по-евтина - със сигурен капацитет, стига да откриеш от къде да си я вземеш (някой да е пробвал преди теб). Друг вариант е Китай. Там също има вероятност да попаднеш на кофти търговец. Трябва да се оглеждаш за ревютата на всяка power bank-a, за да сведеш вероятността за измама до минимум.

Има ли в България магазини, които предлагат такива външни батерия Xiaomi по принцип не съм почитател на пазаруването през интернет.

Не съм запознат дали операторите предлагат банките, но цените ще са двойно завишени. Виж в темата където ти пратих, може да намериш от някой онлайн магазин (български) и да се възползваш от правото да върнеш стоката в рамките на 4 седмици, ако не си доволен от нея.

преди 2 часа, XYconstant написа:

Е мисли малко. Няма как за 5 лева да имаш батерия 3 ампера почти

преди 24 минути, XYconstant написа:

Не съм запознат дали операторите предлагат банките, но цените ще са двойно завишени. Виж в темата където ти пратих, може да намериш от някой онлайн магазин (български) и да се възползваш от правото да върнеш стоката в рамките на 4 седмици, ако не си доволен от нея.

Завишени или не просто постващия се си вземе зареждаща батерия с гаранция. Няма друг вариант, ако не иска да си скапе телефона.

Аз предлагам това.

П.П. Имах такава, но я "наводних" и сдаде багажа. Иначе бях супер доволен. 

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Завишени или не просто постващия се си вземе зареждаща батерия с гаранция. Няма друг вариант, ако не иска да си скапе телефона.

Нали това говоря, че не винаги цифрите отговарят на 100%?!

Гаранцията ще е върху Power банката, не виждам какъв е проблема да си скапе телефона и с гаранционна такава.

Взимай тая от на @niki292002 линка. Има 4.9 от 5 рейтинг на тая стока. А, ако има някакви дефекти - диспути по надлежния ред.

• Автор
преди 23 часа, Емил Костов написа:

Значи има вероятност да си скапя телефон.

преди 8 минути, толчо написа:

Значи има вероятност да си скапя телефон.

Браво!! Да, има такава вероятност.  Ето ти един линк с предложения. Имам няколко познати, които използва този модел и са доволни

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Браво!! Да, има такава вероятност. 

ами значи да не си купувам въобще.

преди 3 минути, толчо написа:

ами значи да не си купувам въобще.

Не! Целта е да купиш нещо свястно, не някакви извращения за по 5 долара. Дадох ти по-горе линк с различни модели и линк с батерия, която се използва. Даже аз мисля да си купувам.

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Не! Целта е да купиш нещо свястно, не някакви извращения за по 5 долара. Дадох ти по-горе линк с различни модели и линк с батерия, която се използва. Даже аз мисля да си купувам.

А тези които съм споменал горе coolpad и rivacase как стоят нещата.

преди 11 минути, толчо написа:

А тези които съм споменал горе coolpad и rivacase как стоят нещата.

Ами аз ти дадох линк с един модел дето е тестван. Нормален телефон се зарежда 3 пъти преди батерията да се изтощи.

Ти ли я тества или някой твой приятел? Ако съдиш от ревютата - ще те разочаровам, тъй като могат да се нагласят, за да си продават стоката. Маркетинг. :)

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.