Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжични или жични/сравнение на модели слушалки

Featured Replies

Понякога кабела е досаден, но дали е по-добре да са с кабел за по-качествен звук? По-високата цена по-голямо качество ли означава, не мисля :).

А и още нещо, за съраунд звук трябват ли някакви допълнителни говорители или просто драйвера с програма върши тази работа?

Ето на тези модели съм се спрял.

Razer Kraken Pro

Sony MDR-ZX110AP

Pioneer HDJ-500-V

Wireless Panasonic RP-BTD10E-K

До сега съм си вземал евтини слушалки и не съм бил доволен.. То стягане, падат и жака се разваля, започват да се лющят и искам нещо качествено вече. :helpwanted4:

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

Не си ги включвал   през усилвател.

Може и кабела да се удължи или да си направиш самоделни, и колонките до ушите все едно.  Спираловиден кабел  за телефон е най- добре другите лесно се усукват. Има и варианти против усукване ,но това е дълга и широка тема, а ми се спи

http://6nine.net/2014/03/26/it-reklami-ot-minaloto/

Разхождам се  през цялата стая с 5 метра кабел половината е спирала  другата половина е от оригиналните слушалки.

преди 58 минути, Mr.n0b0dy написа:

започват да се лющят и искам нещо качествено вече.

като се улющат целите е най-добре, няма на къде повече да се лющат,  и приключва лющенето :D 

Жичните са за предпочитане,ако се търси качествен звук.Безжичните имат един досаден недостатък,когато се слушат по продължително и по силно.Това е че са с батерии,които може да се наложи да се сменяват през няколко дни.Търсиш удобни и качествени слушалки,а не си се насочил към лидерите в тази област.Ето някои от тях:Sennheiser,Audio-Technica,AKG .

• Автор

Потърсих някой модели и си харесах тези, кое ще си заслужава повече според вас?

Sennheiser HD 451

Audio-Technica ATH-AX3iSNV SonicFuel

AKG K99 PRO

От тези които си избрал,най-добри характеристики,според описанието имат вторите( аудио техника).Ето едно по-добро предложение в рамките на твоя бюджет:Sennheiser HD 518

• Автор

Има доста добри мнения за тях, и съм изумен защо са на половина по-евтини в този магазин. :o

Ползвам тези http://www.pazaruvaj.com/slushalki-c3109/sennheiser/hd-598-p43841120/ от 3-4 години и съм много доволен. Виж и цената е на половина /само да не са менте нещо/, аз бях дал преди към 450 лв. Единственото, което не ми харесва е, че са отворен тип и се чува отвън какво слушаш. Иначе звукът е страхотен, като ги ползвам с външна звукова карта Асус Хонар 7.

• Автор

HD 518 от затворен тип ли са? Във спецификацийте бях видял нещо такова. Много държа да изолират околният звук и със дълбоки баси, ама по ревютата казват, че без, AMP или отделна звукова карта басите са ниски. Иначе звука бил кристален. Пък и бюджета ми е до 150, така, че не знам дали да се пускам и да ги купувам направо.

HD 518 и 598 са от отворен тип. Това са слушалки за домашни удоволствия и не изолират от околния шум. За дълбоките баси ги има толкова колкото са в оригинала на записа или от настройките на самия плеер. Това са линейни слушалки особено 598 и от тях се очаква да свирят вярно, а не да надигат баси, високи или друго.

Ако търсиш слушалки които свирят басово и са затворен тип си търси в по-нисък ценови диапазон. Мога да ти препоръчам AKG K618 DJ - вадят стахотен бас дори и където го няма, затворен тип са и изолират много добре с меките си възглавнички, качеството им е повече от добро както на повечето продукти на AKG в този ценови диапазон.

• Автор

Само за домашно ползване ще са. Този модел на AKG са on-ear, вече ми се иска нещо по-удобно може и да си взема и HD 580 доста ми допадат. Ще ми се да можех да купя Sennheiser G4ME ZERO ама 500лв почти за слушалки.. По едно време се бях спрял на Razer Kraken Pro ама после открих Sennheiser.:ohmy:

преди 11 минути, Mr.n0b0dy написа:

Само за домашно ползване ще са. Този модел на AKG са on-ear, вече ми се иска нещо по-удобно може и да си взема и HD 580 доста ми допадат. Ще ми се да можех да купя Sennheiser G4ME ZERO ама 500лв почти за слушалки.. По едно време се бях спрял на Razer Kraken Pro ама после открих Sennheiser.:ohmy:

Sennheiser определено е по-добрия избор. Ако има къде да пробваш и AKG-то може да останеш много впечатлен.

Може да погледнеш и Shure SRH440.

Интереси:Дъбстеп - ако това е вярно, гледай какво е писал @AGD за AKG-то.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

• Автор

Ами да вярно е, но ми се вижда, че по-удобни ще са sennheiser, недостатъкът е, че са отворен тип не знам какво точно се чува и дали това добринася за качеството на звука защото до сега съм бил със слушалки затворен тип.

преди 14 часа, Mr.n0b0dy написа:

Ами да вярно е, но ми се вижда, че по-удобни ще са sennheiser, недостатъкът е, че са отворен тип не знам какво точно се чува и дали това допринася за качеството на звука защото до сега съм бил със слушалки затворен тип.

Недостатък не бих казал,когато са за в къщи,а по точно е предимство!Oтворен тип означава че по време на слушане на музика,ако някой ти говори отстрани ще го чуваш.Т.е.същото е както когато слушаш тонколони и чуваш допълнително звуците около теб.Затворен тип е за дискотеки и шумни места,където да се изолира страничния шум,за да чува само музиката.Качеството си е еднакво добро при двата типа.

Ами, гледай и да са със сменяеми наушници. След 1 година ако се ползват активно се замърсяват, омасляват и е много кофти.

• Автор

На sennheiser да със сменяеми и модела HD 518 ми допадна. Гледах ревюта и хората са с положително мнение за тях.

Ще се включа в темата, за да не отварям нова с идентично съдържание.
Наскоро си взех iPhone 7Plus и сега си търся безжични слушалки тип "тапи".
Вчера тествах едни JBL Reflect Mini BT (189лв) и изобщо не бях впечатлен.Басите никакви ги нямаше.Препоръчаха ми един модел на BOSE - Sound Sport, който се оказа , че фирмата е изтеглила от пазара и съответно го няма по магазините.
Оказа се всъщност, че избора по нашите магазини изобщо не е голям.
Дайте идея за някой читав модел! Изискванията ми са да са с добро закрепване, микрофон, компактни, водоустойчиви и с добър звук, разбира се.За всичко това съм готов да се разделя с 300-350 лв. максимум.

Винаги ще се намери някой умник,готов да се изака по въпроса.

Автора, ако не са ти скъпи, погледни тия - https://www.muziker.bg/beyerdynamic-dt770pro-80-ohm

По мое мнение по-добри от който и да е Зенхайзер под 600/650HD. Бас и високи на ниво.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.