Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между 3 телефона

Featured Replies

Здравейте,

Предстои ми покупка на нов смартфон. Целя се в по-ниския клас телефони. Като цяло съм се спрял на няколко модела, но не мога да избера от тях. Моделите, които съм харесал са: 1) Samsung Galaxy J3 2016 DS; 2) Lenovo A7000 Dual SIM; 3) Asus Zenfone Laser ZE500KL DS. Телефонът е важно да е с 2 СИМ карти, ще се използва главно за интернет и някое друго приложение, няма да има тежки игри или много товарещи приложения. Имате ли впечатления от тези модели и кой бихте ми препоръчали? Преди използвах Samsung и като цяло съм с добри впечатления от марката, но напоследък чета и доста негативни коментари, с Lenovo съм в момента и изникват някои бъгове от време на време. Нямам нкакво отношение към Asus и никога не съм имал досег до техен смартфон. Има ли тук хора, които използват някой от тези модели или имат впечатления от работата им. Ще съм ви благодарен ако ги споделите. Вскякакво инфо ще ми е от полза.

Благодаря!

Самсунг предлагам аз!

И аз давам един глас за Lenovo в момента изпозлвам Lenovo a536 над 1 година и съм супер доволен тормозя го постоянно с игри fb и други приложения.

За тия парички можеш да погледнеш Huawei P8 Lite. Малко по-слабата батерия се компенсира с потребителска оптимизация. Колкото и да се мъчи - изкарва един цял ден. Откакто ползвам този телефон не познавам лаг.

преди 2 часа, XYconstant написа:

За тия парички можеш да погледнеш Huawei P8 Lite. Малко по-слабата батерия се компенсира с потребителска оптимизация. Колкото и да се мъчи - изкарва един цял ден. Откакто ползвам този телефон не познавам лаг.

Аз вече си поръчах LG G4, но четох ревюта и на модели от тази марка. Това, което основно ме отказа е, че нямаше нищо относно защита на екрана. Предполагам, че хората с такива телефони просто им лепят фолио отгоре...

Защита? Телефона е с Gorilla Glass 3. "Фолия" отдавна не се слагат и бяха заместени със стъклени протектори.

преди 4 минути, XYconstant написа:

Защита? Телефона е с Gorilla Glass 3. "Фолия" отдавна не се слагат и бяха заместени със стъклени протектори.

Не е точно по темата, но просто ми стана интересно. В смисъл, че нито на сайта на Huawei, нито в gsmarena, нито в mobile-review.com пише нещо за фабрична защита на екрана. Знам, че има няколко поколения Gorilla Glass, има и на други производители, но щом не е споменато поне, че има някаква защита - за мен въпросът е съмнителен и приемам, че възможно да няма в случая. Не че се заяждам, но - има ли някъде в що-годе сериозен източник обявено обратното?

Гаранция, че при изтърване няма да стане на сол екрана никой няма да ти даде, ако питаш за това.

• Автор

Здравейте, в крайна сметка се спрях на Samsung-a. Разгледах ги в магазина и двата и повече ми хареса Самсунга. Надявам се, че е добър избор, ще видим.
Благодаря на всички, които се включиха по темата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.