Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключен Iphone 5s с Passcode?

Featured Replies

Привет

Преди малко ми се заключи телефона с passcode не знам защо не ми приема моя код , някакви идеи какво да правя? Гледам в интернет за по старите версии е по-лесно да се отключи но на новите айфони е по-трудно. Някой да се е справял с този проблем?

Ако не приема кода който според теб трябва да е неговия само рестор те спасява. Предполагам имаш бекъп. Ако имаш но е стар направи си нов, ще разпознае телефона както е заключен. После рестор и възстановяваш.

• Автор

Може ли малко като на незнаещ да ми обясниш, че ми е от скоро айфона . изтеглих itunes и мисля през там да го направя. за този бекъп дето говориш как се прави и т.н ? и за рестора много ще съм ти благодарен

преди 1 минута, powerful написа:

Може ли малко като на незнаещ да ми обясниш, че ми е от скоро айфона . изтеглих itunes и мисля през там да го направя. за този бекъп дето говориш как се прави и т.н ? и за рестора много ще съм ти благодарен

Е ти ако сега теглиш iTunes няма как да стане. Първия път ще ти поиска да си отключиш телефона. Мислех че вече имаш някакъв бекъп макар и стар.

• Автор

нямам нищо , не мога да си вляза в айфона иска ми този passcode

преди 3 минути, powerful написа:

нямам нищо , не мога да си вляза в айфона иска ми този passcode

Яко си прецакан ако е твоя телефона, и не иска да ти приеме пас кода а и да нямаш бекъп.
Остава само да го ресторнеш но ще изгубиш всичко освен ако не си го качил в облака на iCloud.

• Автор

Да, телефона е мой и преди малко се заключи едно момиче си игра с него и стана нещо и уж правилния код не го приема. защо съм прецакан защото ще си изгубя всички данни ли ? да това е много кофти , но поне ако мога да го ресторна да си вляза в телефона..

Да, телефона е мой и преди малко се заключи едно момиче си игра с него и стана нещо и уж правилния код не го приема. защо съм прецакан защото ще си изгубя всички данни ли ? да това е много кофти , но поне ако мога да го ресторна да си вляза в телефона..

Рестора е най лесен само да не се окаже и че е заключен към iCloud и там не ще да ти приеме mail адреса и паролата ...

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

Рестора е най лесен само да не се окаже и че е заключен към iCloud и там не ще да ти приеме mail адреса и паролата ...

Усещам как натам отиват нещата...

Тоест вече са там.

• Автор

няма ли някакъв начин да запазя нещатата? изтеглих itunes но не знам какво да правя , някой може ли да помогне който има teamviewer?

влязах в   icloud през itunes Но не иска да се свърже към айфона изписва ми грешкаgreshka.bmp

няма ли някакъв начин да запазя нещатата? изтеглих itunes но не знам какво да правя , някой може ли да помогне който има teamviewer?

При това положение няма как да запазиш нещата понеже телефона не е сигурен че ти си собственик за да ти даде достъп до паметта.

Вкарваш го в DFU (погледни в youtube как се прави), свързваш го с кабела към iTunes и му даваш restore !
Пиши после !

• Автор

А защо не мога да свържа айфона с itunes По-горе бях дал снимка на грешката? ( дано да мога да го оправя тази вечер)

А защо не мога да свържа айфона с itunes По-горе бях дал снимка на грешката? ( дано да мога да го оправя тази вечер)

Иска ти да си отключиш телефона.

Понеже не можеш трябва да го вкараш в DFU

• Автор

Видях едно клипче за това DFU но не успях. Понеже пак казвам, с айфоните не съм на ти и от скоро ми е и термините не ги знам и почти нищо не знам може ли с малко повече подробности къде трябва да се влезе и види.  а като го вкарам с DFU ще мога ли да направя копие и да ми се запазят данните или само единствено рестор ще може и всичко ще се загуби

току-що, powerful написа:

Видях едно клипче за това DFU но не успях. Понеже пак казвам, с айфоните не съм на ти и от скоро ми е и термините не ги знам и почти нищо не знам може ли с малко повече подробности къде трябва да се влезе и види.  а като го вкарам с DFU ще мога ли да направя копие и да ми се запазят данните или само единствено рестор ще може и всичко ще се загуби

Губиш всичко! Телефона ти става като нов от магазина.
Разбира се ако няма iCloud или ако има си знаеш паролата.

• Автор

Телефона е на месец и най-важните ми са няколко снимки което мога да загубя. Иначе сега търся някакви драйвери пробвам това DFU да го направя и да стане

току-що, powerful написа:

Телефона е на месец и най-важните ми са няколко снимки което мога да загубя. Иначе сега търся някакви драйвери пробвам това DFU да го направя и да стане

Той автоматично ще си намери драйверите, изчакай го !

• Автор

Приятели стигнах до Restore единственият начин където казвате и няма какво друго да направя нали, щом не мога да си архивирам данните да го натискам restoreto?

Приятели стигнах до Restore единственият начин където казвате и няма какво друго да направя нали, щом не мога да си архивирам данните да го натискам restoreto?

Еми нямаш друг избор !

• Автор

Като натисна restore после ми изпива restore i update какво ще рече update , сега не съм с ios 10 да не ми се Update?

ъпдейтва се 30 минути , ще ви пиша след малко и май ще съм с ios 10 за съжаление.. ще видим как ще е дано всичко да е ОК

Като натисна restore после ми изпива restore i update какво ще рече update , сега не съм с ios 10 да не ми се Update?

Да! Ще се ъпдейтне до последната актуална

• Автор

А после може ли да мина на 9.1 сега на 1 ГБ телефона се включи пак към старт менюто и ми изписва disable а в същото време в itunes Ми показва, че се тегли още софтуерът нали това е сигурен начин да се оправи, 20 минути остават айде не се издържа дано всичко да е ок

Това е начина ! При условие че не си знаеш пас кода и тел. е твой !
На 9.х не може да се върнеш повече!

• Автор

Изтегли се софтуера всичко уж както трябва но не , изключих айфона пуснах го и пак паскоде грешката.. защо така

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.