Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключен Iphone 5s с Passcode?

Featured Replies

преди 1 минута, powerful написа:

Изтегли се софтуера всичко уж както трябва но не , изключих айфона пуснах го и пак паскоде грешката.. защо така

Рестора мина ли ?

• Автор

Оправих се.. Благодаря много за помощта !!!!!!

ПП : за напред ако стават такива аварии backup on за архив така ли ? сега гледам че ми е зададено автоматично на on ?

• Автор

да попитам ако Backupa Ми е бил на ON Не се сещам вмомента как да видя дали ще мога да си върна данните, аз вече си направих настройките , трябва да го ресетна и още в началото ли или и сега има начин да се върнат?

преди 20 минути, powerful написа:

да попитам ако Backupa Ми е бил на ON Не се сещам вмомента как да видя дали ще мога да си върна данните, аз вече си направих настройките , трябва да го ресетна и още в началото ли или и сега има начин да се върнат?

Когато е ON след фабрични настройки, когато си влезеш в профила със същия имейл ти синхронизирва нещатата които си задал от iCloud.

П.С: Имаш и снимки,имейл,контакти,календари ала бала да се запазват.

Редактирано от Ивайло Иванофф (преглед на промените)

• Автор

а когато е ON след restore и след като в началото не съм задавал да ги възстановя има ли начин да ги върна файловете или трябва да дам фабрични настройки и от началото да избера backup-a?

преди 12 часа, powerful написа:

а когато е ON след restore и след като в началото не съм задавал да ги възстановя има ли начин да ги върна файловете или трябва да дам фабрични настройки и от началото да избера backup-a?

Ако върниш фабричните и избереш BACKUP ще иска да свържиш телефона към iTunes (чрез компа) а ти нямаш BACKUP, до колкото прочетах по-нагоре,нали? То ти синхронизирва автоматично- контакти,разговори,(за SMS, iMessage- не)календар,снимки и другите простотии които са включени в iCloud настройката. Лично аз съм си настроил да ми запазва само- контакти и сафари. Другото останало съм го изключил. За напред имай в предвид, че преди фабрични настройки да направиш си прехвърли от телефона снимките (позволява ти само снимки, които си правил ти) А за песните ги пази в някоя папка и после си прехвърляш песните и снимките. 

• 3 седмици по-късно...

късметлия, племенника ми е сменил паролата в клауда и сега телефона на сестра ми е БРИК, за нищо не става, освен за скъпа играчка... тъпня.

радвам се, че ти поне си успял, поздрави!!!

Само да кажа относно Update, има опция да върнеш по стара версия на iOS, а лично съм го правил.

току-що, hv_v622 написа:

Само да кажа относно Update, има опция да върнеш по стара версия на iOS, а лично съм го правил.

;)

Има само и единствено ако все още "старата" версия се подписва от Apple.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.