Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Невъзможно импортиране на видеофайл в програмата Adobe Premier Pro CS3 !?

Featured Replies

От няколко часа правя опити да вкарам файл МР4 с големина 220 МВ и размер 480х360
в програмата Adobe Premier Pro CS3 за обработка, но тя ми отказва да го приеме и отвори !
За да се уверя че програмата  ми не е блокирала, правих опити с отделни по-малки по размер
видеофайлове . . . но с тях тя си работи нормално !? 
Какви евентуално могат да бъдат причините, поради които се сблъсквам с този проблем :

Adobe_Premier_Pro_ne_otgovarya.jpg

Редактирано от Optium
корекции в текста ! (преглед на промените)

То понеже знаеш, че е MP4 - затова не отговаря. А на нас остава да ти кажем, че програмата не работи с MP4. Много умно. :)

• Автор
преди 48 минути, Mlechko написа:

То понеже знаеш, че е MP4 - затова не отговаря. А на нас остава да ти кажем, че програмата не работи с MP4. Много умно. :)

Това което казвате не мога да го проумея,

че най-известната  и добра програма за обработка на видео Adobe Premier Pro,

не би могла да работи с ВОДЕЩИЯ  и НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕН формат в киното . . .MP4 !? 

ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА БЕЗУМИЕ !!!

Редактирано от Optium

преди 21 минути, Optium написа:

не би могла да работи с ВОДЕЩИЯ  и НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕН формат в киното . . .MP4 !? 

Виж контейнерите тук и сам прецени какво може и какво не.

Плюс това ако файла ти не е индексиран - разбирай завършен, пак може да имаш проблем. Това се отнася само за някои приложения, които обикновено се занимават с конверт. При рязането без прекодиране имаш шансове за поправка.

• Автор
преди 6 часа, ExaFlop написа:

Преименувай си файла от XXX.mp4 на XXX.m4v

Преименувах го, но нищо не се получи !

След това започнах да го конвертирам в други формати /.m4v; .mov; .mpg; .flv и .wav /,

първо с Online HD Video Converter /защото приема файлове над 100 МВ /, а след това

и с добрата и изпитана програма за тази цел - Format Factory !

Отново . . . неуспех !?

Всички те го отхвърляха , като че ли този файл е заболял от "чума" !?

Това окончателно ме доведе до мисълта, че проблема ми се състои не в

некоректната работа на програмата ми Adobe Premier Pro CS3, а на този

файл притежаващ някакви "вътрешни деформации" !?

Между впрочем този файл е създаден от около 7 по-малки къса, които

са слепвани с програмата VirtualDub и накрая това видео с формат AVI e обработено 

със звукови и видео филтри на Avidemux и е записано като - MP4. Всички тези 

манипулации са правени с единствената цел да се свали неговия огромен размер

от 1.3 GB на 220 MB, което на практика представлява добро постижение ! 

Ако не се вземе вече в предвид факта че същия този обработен файл не може да се ОТВОРИ 

от Adobe Premier Pro където му предстоеше  да му се добавят надписите ! 

И тъй за да изляза от тази сложна ситуация някои хора ми предложиха да се върна отново

за дообработка към "програмите майки" в нашия случай VirtualDub & Avidemux,

чийто възможности за съжаление са ограничени само до форматите - .avi  и .mp4 !

ЗА ТОВА МОЛБАТА МИ КЪМ ХОРАТА ОТ ФОРУМА МИ Е ДА МИ ПОСОЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЛЪГИНИ ЗА ТЕЗИ

ДВЕ ПРОГРАМИ, КОИТО ДА МИ ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЪЗДАМ И ДРУГИ ФОРМАТИ ИЗХОДЯЩИ ФАЙЛОВЕ !

След това ще се опитам същите /поединично/  да ги вкарам в ADOBE PREMIER PRO  за допълнителната текстова обработка !? 

Редактирано от Optium

Смешно е, че използваш две програми за едната редакция, вместо само адобе там не знам кво си.

• Автор
на 22.10.2016 г. в 22:10, Mlechko написа:

Смешно е, че използваш две програми за едната редакция, вместо само адобе там не знам кво си.

Adobe Premier Pro e предимно за професионалисти и не всеки може да работи с нея !

Опитайте се  да правите монтаж на видео с нея,  пък тогава ще си говориме . . . !?

Редактирано от Optium

преди 7 часа, Optium написа:

Adobe Premier Pro e предимно за професионалисти и не всеки може да работи с нея !

Опитайте се  да правите монтаж на видео с нея,  пък тогава ще си говориме . . . !?

Ще направя едно изключение: Ако искате и можете, дайте ми ОРИГИНАЛНИЯТ си фаил, който искате да конвертирате и обработвате, кажете в какъв формат и Размер да Ви го направя , за да спестим няколко страници писане на глупости.

Вярно е и това, че Adobe Premier Pro е за професионалисти, но и по обикновените хора също могат да работят с нея. Качете файла където ви е най удобно и лесно, аз ще го изтегля, ще Ви го направя в нужният размер и формат а от там на сетне Вие го правете каквото искате. Нищо лично. Колегите са Ви подсказали, но явно и тук ще се удря на камък! Приятен ден. Извинявам се за болднатия текст. Не съм обърнал внимание.

• Автор

Благодаря, ви за направеното от вас предложение !

Трудността с която се сблъсках при монтажа на този видеоклип който е с авторски права,

/ на него е записано изпълнението на наша фолклорна група в Москва на 01.10.2016 година/

при ползването ми на Adobe Premier Pro e че трябваше да отрежа звук около 1/2 минута от него,

/ без да режа от основното  видео / и след това да съединя двете пътечки от видео и звук ,  

без да се нарушават  цялостта и качеството на самото видео !

При монтажа ми направи неприятно  впечатление и факта че когато  "експортирах" /записвах/ готовия файл от програмата ,

съм изчислил че за да успея да го завърша на 100% са ми били нужни 100 минути / 1час и 40 минути / чакане,

толкова колкото да изгледам един пълнометражен игрален филм по телевизията !?

За това се наложи да си сваля допълнително програмата Windows Movie Maker с която се работи 

много по-леко и е предназначена за начинаещи  монтажисти :

ScreenShot_20161030121058.jpeg

Редактирано от Optium

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.