Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизор с договор от Mtel- заслужава ли си?

Featured Replies

Здравейте, искам да знам, някой от вас купувал ли е телевизор от кабелен оператор с договор и как стоят нещата? Защото оператора Mtel предлага доста изгодни тарифи на закупуване на телевизор на изплащане, заедно със сключване на 2 г. договор за телевизия. Аз договор така или иначе съм сключил, само ми трябва нов телевизор. Но обърнах внимание че цените в брой, дори и на изплащане са почти наполовина от реалната цена на същия телевизор, закупен от друг магазин. И това нещо ме осъмни, защото съм чувал че кабелните оператори бърникали нещо във фърмуеъра на телевизорите и телефоните и ги заключвали срещу други оператори. Като за начало забелязах това и при цифровият ми приемник, на който впоследствие му се измени менюто с такова на оператора и някои бутони от дистанционното вече не работят коректно, например като натиста бутона "0", той променя размера на картината, така че не мога да избера примерно 10-ти канал. А в каталога на Mtel видях че на предлаганите телевизори показват тяхното меню с логото на Mtel. Затова се съмнявам, дали и тези телевизори не са "пипнати" преди да ги продадат, така че дори и след като изтече договора да си принуден отново да се закачиш за тях? В такъв случай бих предпочел да си закупя скъп телевизор от друг магазин вместо побългаряван, заради едната остъпка.

http://www.mtel.bg/ustroystva/televizori/telefunken/t32tx287dlbpx-2.3151

32.png

Редактирано от Гост (преглед на промените)

нищо с договор не излиза евтино  и изгодно финансистите са го изчислили. за да им се даде и на тях заплата еди колко си хиляди на месец  .  на пръв поглед ти се вижда евтино но като засмяташ   месечни такси и вноски и оскъпяване от изплащането  може и двойна цена да излезе телевизора. Няма балами да  ти дават техника и материални неща  без пари.

да не говорим  че ги взимат на едро  от незнайно къде и им правят отстъпка и ти се вижда изгодно

тва ти е 400 лв брой.....

с договора ти излиза 190 + 450  примерно  значи 240 лв за телефон за 2 години което се  пада по  10 лв на месец за телефон което си е толкова реално с телевизор или без

маркетингова стратегия напомпани цени и после смъкване уж отстъпка а си струва колкото си е.

те ти го за http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-TELEFUNKEN-T32TX287DLBP-LED/p/12449 350 да не говорим че и там са сложи ли некой леф за заплати бонуси и кифтета.

TЕЛЕФУНКЕН НЕ Е НЕМСКА МАРКА! Това е сбирщайн с бившата немска марка лепната върху него. Тези телевизори са най-долни китайци откъм части, сглобявани в ТУРЦИЯ или Словения. Нямат сервизна документация. Боклуци са като Вестел.
Не си давай парите за това НЕЩО. По едно време търсих документация за Телемаймункен, понеже се наложи да ремонтирам такъв. Не намерих. В крайна сметка се оказа, че професорът се е опекъл. Части заместители - НЯМА. Втора ръка от развален телевизор - НЯМА.
По-добре си купи НЕО! ЧЕСТНО!

http://topmarket.bg/product/80690/televizor-led-sunny-32-sn032dld12at071.html  те пак 32 инча  подобен  300 лв ето как от 400 ги смъкнахме със стотачка

преди 42 минути, simtech написа:

TЕЛЕФУНКЕН НЕ Е НЕМСКА МАРКА! Това е сбирщайн с бившата немска марка лепната върху него. Тези телевизори са най-долни китайци откъм части, сглобявани в ТУРЦИЯ или Словения. Нямат сервизна документация. Боклуци са като Вестел.
Не си давай парите за това НЕЩО. По едно време търсих документация за Телемаймункен, понеже се наложи да ремонтирам такъв. Не намерих. В крайна сметка се оказа, че професорът се е опекъл. Части заместители - НЯМА. Втора ръка от развален телевизор - НЯМА.
По-добре си купи НЕО! ЧЕСТНО!

По-лошото е че си продава телевизорите и под други марки като AKAI, CROWN, JVC, Hitachi, Toshiba и т.н. Купуваш си уж жапонско JVC пък то се оказва турски VESTEL 

Редактирано от ined (преглед на промените)

преди 38 минути, ined написа:

По-лошото е че си продава телевизорите и под други марки като AKAI, CROWN, JVC, Hitachi, Toshiba и т.н. Купуваш си уж жапонско JVC пък то се оказва турски VESTEL 

Е, тогава кви са тия спорове по разни други теми за марките, китайското, турското и марковото и пр., пр. Един дол дренки! Иначе аз не купувам нищо с договор от никъде та камо ли да било от мобилен оператор.

преди 1 час, ined написа:

JVC, Hitachi, Toshiba и т.н. Купуваш си уж жапонско JVC пък то се оказва турски VESTEL 

Тези са все още оригинални марки, които не са закупени от китайците и няма как да са VESTEL.

А по темата - ако така или иначе се подписва договор с оператор(особено ако е на по-дебелите тарифи) си заслужава да се вземе техника от него на половин цена.

ама въпроса е че не е на половин цена а си е толкова колкото е просто са надули месечните вноски и пакети и хоп баламите купуват  техника уж на половин цена.

преди 6 минути, oavramov написа:

Тези са все още оригинални марки, които не са закупени от китайците и няма как да са VESTEL.

Да, ама не! Гледах днес едно телевизорче Хитачи, но се оказа произведено в Китай , та .......! Няма вече значението на марката като в миналото!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

току-що, Кумчо вълчооо написа:

Да, ама не! Гледах днес едно телевизорче Хитачи, но се оказа произведено в Китай , та .......! Няма вече значението на марката от миналото!

Всички големи и известни марки произвеждат в Китай. Къде мислиш, че се произвеждат американските айфони?

преди 3 минути, Кумчо вълчооо написа:

Да, ама не! Гледах днес едно телевизорче Хитачи, но се оказа произведено в Китай , та .......! Няма вече значението на марката като в миналото!

Това изобщо нищо не означава - само по себе си. Че завода е в Китай. Нормална икономическа логика.

Навремето казваха - "Ако пише произведено в Турция - купувай смело. Ако нищо не пише и подразбереш, че е от Турция - избягвай го."

преди 28 минути, oavramov написа:

Всички големи и известни марки произвеждат в Китай. Къде мислиш, че се произвеждат американските айфони?

Като потребител - зная кое и къде се произвежа! Не зная обаче за чиф са обясненията в разните тем при спорове, че еди кво си било китайско и било боклук, като така или иначе признавате,че почти всичко е произведено в Китай! Факт е, че качеството на продукта от изнесеното производство не е на ниво!

И за да не съм в абсолютен спам, то интересно ми е защо автора не разгледа многобройните предложения на големите търговски вериги, електронни магазини! Гледам, че и много промоционални оферти са отворени, а избора - огромен!

преди 1 час, oavramov написа:

А по темата - ако така или иначе се подписва договор с оператор(особено ако е на по-дебелите тарифи) си заслужава да се вземе техника от него на половин цена.

Не съм казал че VESTEL ги е купил, ами че продава телевизорите си с такива марки - някои са с лиценз TELEFUNKEN и SHARP за други просто са си платили да ползват марката за някои страни https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel#Related_brands

преди 5 часа, jhoro написа:

Това изобщо нищо не означава - само по себе си. Че завода е в Китай. Нормална икономическа логика. Навремето казваха - "Ако пише произведено в Турция - купувай смело. Ако нищо не пише и подразбереш, че е от Турция - избягвай го."

Аз едно не мога да разбера - ти да не се потурчи или покитайчи в Англията, че тръгна да ми говориш за икономическа логика? Турските боклуци от хора с рязаните не ми го коментирай. Могат да правят 2 неща - едното е баклава, а другото е сюнети.
Аз искам японско, руско, българско, ама сделано в СССР, япония или НРБ. Не маде ин туркей - пуйка ли е то или турция - никой не знае.
п.п Дано Каракачанов да спечели изборите.

Бягай далеч от тия.

Гнусен Vestel. С планирано остаряване. Обикновено подсветката опуква 2 месеца след гаранцията. Има шанс ако навреме му се направи хардуерна модификация. Доста често сриват и софтуера. Достъпен е само за оторизирани сервизи по сериен номер. А ако и ментел са го пипнали - кой знае какво лaйнo са изсpали и ще може ли въобще да се намери.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.