Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем/поправка на акаунт в уиндоус 7х64

Featured Replies

Бях пуснал  една тема със съмнение за вирус,но се оказа друго .Там много ми помогна B-boy/StyLe/ за което му благодаря още веднъж.Та той ми каза ,че освен това имам някакъв проблем с моя акаунт,който е администраторски.И аз бях забелязал,че след като преинсталирах ОС вече на новото ми ссд(до преди това  ОС беше на хард диск) някои папки не ми позволява да ги трия/преименувам ,дори и след като изпълна take ownership. Можех да ги трия след като изтрия първо съдържанието има и след това самата папка.Ако обаче има повече подпапки ,трябва да вляза доста навътре и да трив "отвътре навън"  докато стигна до самата папка и е вече празна.Това се случва само на някои папки без определен тип или съдържание(не еднакви),май е на някакъв случаен принцип.Освен това понякога когато се логвам ми отваря някакъв странен акаунт вместо моя в който няма нищо от моите неща и изобщо не прилича на моят.Когато се логна отново се оправя.

Та това показвало за проблеми с акаунта ми:

Error: (10/16/2016 08:04:11 PM) (Source: Microsoft-Windows-User Profiles Service) (EventID: 1511) (User: workstation1-PC)
Description: Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.

Error: (10/16/2016 08:04:11 PM) (Source: Microsoft-Windows-User Profiles Service) (EventID: 1515) (User: workstation1-PC)
Description: Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on.

Error: (10/16/2016 08:04:11 PM) (Source: Microsoft-Windows-User Profiles Service) (EventID: 1502) (User: workstation1-PC)
Description: Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile.

Error: (10/16/2016 08:04:11 PM) (Source: Microsoft-Windows-User Profiles Service) (EventID: 1508) (User: NT AUTHORITY)
Description: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. 

Сега не знам може ли да се поправи този акаунт  и ако да как става това или как изобщо е най-разумно да се процедира в този случай?

Гледах някакви видеа в тубата в която запазват папките десктоп,любими и т.н. след това трият май акаунта и ги заместват в новият акаунт,но не знам до какво би довела това и какъв би бил резултата?

Това е другото ,което открих ама дали е за тази цел ще каже някой по-запознат.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Изтегли и разархивирай Tweaking.com - Windows Repair

Portable (26.35 MB)
tweaking_download.gif - Direct Download

Рестартирай в безопасен режим.
Влез в папката, където разархивира и стартирай Repair_Windows.exe с администраторски права (през десен клик). Кликни на раздел Repair > Open Repairs >махни най-горе отметката на All Repairs и постави отметки на №№ 01, 02, 03, 10, 26, 27.
Като завършат операциите, рестартирай

• Автор

Изпълних всичко,сега как да проверим дали вече са ок нещата?

Както преди си го правил и си установил проблем.

преди 2 часа, gibson58 написа:

И аз бях забелязал,че след като преинсталирах ОС вече на новото ми ссд(до преди това  ОС беше на хард диск) някои папки не ми позволява да ги трия/преименувам ,дори и след като изпълна take ownership

Нормално е по принцип да има проблем от нова инсталация да се достъпват папки по системния дял на старата инсталация. Сега след ремонта какво е положението там?

Може да се опита и с програмата ReProfiler.

Аз преди броени часпове / дни имах следния проблем: На Лаптоп HP 250 G1 с Windows 10 64 Bit получих син екран, беше натоварен : Отворена игра и/или филм на пауза, браузрър с флаш видеа, Winamp И т.н... 4GB RAM, Intel Celeron 1.8.

Та с тази програма трябва да знаеш точно какво правиш. (Аз не знаех :D) И я използвах, но млако така "се поомаза" и в крайна сметка - както и очаквах го оправих чрез "Възстановяване на системата", но за целта то трябва да е включено разбира се. Иначе пак така ме беше вписало с временен акаунт... като преди това ми пишеше "Подготвяне на устойствата: (Най-вероятно драйверите им. )... Бях го свързвал лаптопа и с една друга 10-ка от настолен HP, но сдруги спецификации разбира се, на външен HDD и я бях пускал нан него със същото това "подготвяне, та може и от това да се е омазало. Първо опитах и с един запис в регистрите да го оправя, но уви.

• Автор
преди 57 минути, ExaFlop написа:

Нормално е по принцип да има проблем от нова инсталация да се достъпват папки по системния дял на старата инсталация. Сега след ремонта какво е положението там?

Това с временния акаунт го прави много рядко за да го чакам.А такава папка с проблем с триене още не мога да открия.В тези логове сега май няма такива редове с грешки.не че знам къде да гледам де ...

А това че било нормално с папките окно няма ли лек за това?

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

преди 11 минути, gibson58 написа:

Това с временния акаунт

Къде видя написано "временен акаунт"? Ставаше дума с нормалния си ти профил влязъл в Windows има ли промяна след ремонта?

• Автор

Никъде не видях "временен акаунт" ,споменах го защото не знам как да проверя сега за проблеми тъй като временният акаунт беше единият от проблемите ,а другият папките.По тези 2 неща разбрах,че нещо не е наред.Сега казвам,че временният акаунт се включва по  принцип много рядко ,а проблемните  папки ги бях изтрил отдавна и сега не попадам на такива.Как според теб при това положение мога да проверя дали ремонта е успешен?Именно затова дадох логовете ако някой е по-навътре в материята да каже дали вижда проблеми с акаунта,както са показали предишният път.

Натисни Winkey+R и напиши %userprofile% и потвърди Виж пътя на отворената папка.и ще разбереш с кой профил си влязъл в момента.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Ама аз знам с кой профил съм,най малкото го пише в старт менюто.Нещо не схващам май?

• Автор

Не че някой се включва но сам поразгледах лога и пак има някаква ерори...

System errors:
=============
Error: (10/24/2016 02:02:20 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7000) (User: )
Description: The WinRing0_1_2_0 service failed to start due to the following error:
The system cannot find the file specified.

Error: (10/24/2016 01:36:06 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7001) (User: )
Description: The Network List Service service depends on the Network Location Awareness service which failed to start because of the following error:
The dependency service or group failed to start.

Error: (10/24/2016 01:34:10 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7001) (User: )
Description: The Network List Service service depends on the Network Location Awareness service which failed to start because of the following error:

Error: (10/24/2016 01:34:10 PM) (Source: Service Control Manager) (EventID: 7001) (User: )

Явно не са като предишните с акаунта,но щом ги има май не е ок.Четох по разни чужди форуми че ги лекуват ,но си е специфично .Поне някой да каже ако изтрия този профил и създам нов ще изчезнат ли всички грешки или е безсмислено?

Привет,

Не мисля, че има надежден начин да се поправи прецакан акаунт и да се провери дали после същия работи без да се създаде направо нов и този да се изтрие. Има статии за решаване на проблема със зареждането във временен акаунт ако все още го прави:

https://support.microsoft.com/bg-bg/kb/947215

Колкото до последните грешки в EventVIewer-a явно услугите, които зависят от Network List Service и Network Location Awareness не са включени в момента (най-вероятно се е получило след употребата на Tweaking.com Windows Repair All In One - понякога се случва след употребата на инструмента). В момента иконата за интернет дава ли я с червен хиск (макар да има връзка с интернет)? Ако да, тогава стартирайте следния bat файл с десен бутон run as administrator и вижте след рестарта как е положението => internet_new.bat

• Автор

Не,в момента не се забелязват кикакви аномалии.А така ако си остане и не ми създава видими проблеми ,проблем ли ще е да си го плзвам? Защото ако създам нов трябва пак всичко да настройвам отначало със всички програми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.