Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Търся 

Благодаря!

Редактирано от Astianax (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Отдавна търся един филм който гледах преди години по Hallmark , но не помня нито заглавието му, нито някой от актьорите..

Разказваше се за една жена която избяга от мъжа си и взе със себе си дъщеря си и коня си. После си намери работа в едно ранчо където отглеждат коне.

И тъкмо когато заживя по-спокойно се появи мъжът и в най-неподходящият момент и от злоба осакати коня с който щеше да се състезава, но тя излезе със друг кон, който не помня как ослепяваше и спечелиха състезанието.

Много ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете да го открия .

Отдавна търся един филм който гледах преди години по Hallmark , но не помня нито заглавието му, нито някой от актьорите..

Разказваше се за една жена която избяга от мъжа си и взе със себе си дъщеря си и коня си. После си намери работа в едно ранчо където отглеждат коне.

И тъкмо когато заживя по-спокойно се появи мъжът и в най-неподходящият момент и от злоба осакати коня с който щеше да се състезава, но тя излезе със друг кон, който не помня как ослепяваше и спечелиха състезанието.

Много ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете да го открия .

MV5BMTYzMTc1NTEyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjA2

http://www.imdb.com/title/tt0385638/

Привет ;) От доста време търся един филм,филма е доста стар спомням си преди когато бях на 5-6 години го гледах още на видео.На видеокасетата си спомням,че пишеше " Линия на убийствата " Търся филм с това заглавие на всякъде в нета но напразно.Само в замунда ми намери филм с такова заглавие но не е този който гледах преди пробвах да търся и с името " Линия на смъртта " Значи накратко до колкото се сещам филма започва така ... една кола с 5-6 мъже отиват в една къща и избиват цялото семейство остават жив само мъжа после го прибират в затвора и след известно време като той излиза от там има един шериф който тръгва да го преследва и целта му е да го убие ... Спомням си,че името на този затворника беше Joe ( Джо )

Моля някой ако знае филма да пише коментарче !!! ;)  :(

Мерси Предварително !!! :)

Търся името на филма, които се излъчва в момента по BTV Comedy:

20.30 "Гимназисти в Белия дом" - Приключенски, комедия, САЩ, 1995г., реж. Кели Макин, Актьори: Мат Фрюър, Валари Макафи, Лоурънс Дейн, Томи Чонг

Смисъл, търся му името на английски ;)

Търся името на филма, които се излъчва в момента по BTV Comedy:

Смисъл, търся му името на английски ;)

Е ти сериозно ли xD

Senior Trip - http://www.imdb.com/title/tt0113936/

Е ти сериозно ли xD

Senior Trip - http://www.imdb.com/title/tt0113936/

:D :D

Да :D :D

Благодаря!!!

Здравейте интересува ме от къде мога да си намеря този филм:

"Улични танци 3: Всички звезди", комедия, Великобритания, 2013; , също така и поредицата му, идей?

:D :D

Да :D :D

Благодаря!!!

То и аз помислих че се майтапиш.

Здравейте интересува ме от къде мога да си намеря този филм:

"Улични танци 3: Всички звезди", комедия, Великобритания, 2013; , също така и поредицата му, идей?

В замундата.Провери си ЛС.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

здравеите извинете ме за правописа абе търся френски филм на ужасите  по0мня за някакав дедектив две сестри или три бяха си приличаха мисля че убиваха ученици накрая на филма закараха нашия в една хижа и там се трепаха едната бе за него а другата не това помня

Здравейте търся името на един много хубав стар филм.Разказваше се за трима души.Двама мъже и една руса жена,които предприемат някакво пътуване със самолет.Единият от мъжете беше с дълга коса,индиански произход и пилот на самолета.Нещо се случи със самолета и той катастрофира във океана в близост до някакво диво място.Тримата пътници на самолета оцеляха,само,че индианецът беше ранен в рамото и се наложи да скъсат от ризата му пърче плат и да направят от него превръзка,за да спрът кръвта.По нататък тримата оцеляват в дивата природа и са принудени да се хранят с какво ли не,за да оцелеят.Ловят риба и т.н.Помня,че преминаха бездна с въже.Единият веднъж предложи да тръгнат на път за да успеят да стигнат до хора,които да им помогнат,индианеца ги предопреди,да не тръгват,защото ще завали сняг и няма да оцелеят сами.Те в крайна сметка тръгват,мисля,че индианеца умира по пътя с тях,но накрая хеликоптер ги намира.

Здравейте търся името на един много хубав стар филм.Разказваше се за трима души.Двама мъже и една руса жена,които предприемат някакво пътуване със самолет.Единият от мъжете беше с дълга коса,индиански произход и пилот на самолета.Нещо се случи със самолета и той катастрофира във океана в близост до някакво диво място.Тримата пътници на самолета оцеляха,само,че индианецът беше ранен в рамото и се наложи да скъсат от ризата му пърче плат и да направят от него превръзка,за да спрът кръвта.По нататък тримата оцеляват в дивата природа и са принудени да се хранят с какво ли не,за да оцелеят.Ловят риба и т.н.Помня,че преминаха бездна с въже.Единият веднъж предложи да тръгнат на път за да успеят да стигнат до хора,които да им помогнат,индианеца ги предопреди,да не тръгват,защото ще завали сняг и няма да оцелеят сами.Те в крайна сметка тръгват,мисля,че индианеца умира по пътя с тях,но накрая хеликоптер ги намира.

Само аз ли не мога да се сетя за кой филм става на въпрос? :D

Пробвай:  Alive (1993)  или  The Snow Walker (2003), най-малкото може да ти харесат, г/д подобни са.

Здравейте, преди много време гледах един филм който си спомням много мътно .. за момиче което свири на цигулка и е много добра ... и преди едно много важно прослушване или нещо такова пада от покрива къщата и мисля че си чупеше крака или нещо такова ... Това е което си спомням не е много но се надявам някой да се сети . Благодаря предварително :)

Здравейте!Търся филм,в който момиче кара гаджето си да убие нейните родителите за да са заедно.В крайна сметка той ги убива,но тя го е излъгала и не иска да е с него...едва ли не тя го е въртяла на пръста си.На края момчето успява да се измъкне,а приятелката му отива в затвора...нещо такова 

Здравейте! Тъй като скоро си спомних за един филм, който съм го гледал преди, но не си спомням името му, искам вашата помощ. Значи за филма се разправяше, че цялата земя е наводнена и всички живеят на лотки (или нещо подобно) и една група от хора намират начин да премахнат водата с жезъла на Посейдон (не съм сигурен дали е точно с жезъл, но май да), но един човек им се изпречва на пътя и трябва да го преборят, за да го вземат (жезъла) и премахнат водата. Благодаря предварително!

Редактирано от SopBG (преглед на промените)

Само не разбрах, какво не ти хареса в специално създадената тема за; 

Търся един филм /сериал/, но не му знам името

Само аз ли не мога да се сетя за кой филм става на въпрос? :D

Пробвай:  Alive (1993)  или  The Snow Walker (2003), най-малкото може да ти харесат, г/д подобни са.

За жалост Не е нито един от двата.Все пак Благодаря!Ако някой се сеща да пише!

Здравейте!Търся филм,в който момиче кара гаджето си да убие нейните родителите за да са заедно.В крайна сметка той ги убива,но тя го е излъгала и не иска да е с него...едва ли не тя го е въртяла на пръста си.На края момчето успява да се измъкне,а приятелката му отива в затвора...нещо такова 

Може би става въпрос за този http://www.imdb.com/title/tt0117995/  филм

Здравейте! Тъй като скоро си спомних за един филм, който съм го гледал преди, но не си спомням името му, искам вашата помощ. Значи за филма се разправяше, че цялата земя е наводнена и всички живеят на лотки (или нещо подобно) и една група от хора намират начин да премахнат водата с жезъла на Посейдон (не съм сигурен дали е точно с жезъл, но май да), но един човек им се изпречва на пътя и трябва да го преборят, за да го вземат (жезъла) и премахнат водата. Благодаря предварително!

http://www.imdb.com/title/tt1198403/  може би

Здравейте, преди много време гледах един филм който си спомням много мътно .. за момиче което свири на цигулка и е много добра ... и преди едно много важно прослушване или нещо такова пада от покрива къщата и мисля че си чупеше крака или нещо такова ... Това е което си спомням не е много но се надявам някой да се сети . Благодаря предварително :)

http://www.imdb.com/title/tt0296845/ предполагам

Търся стар български филм за група деца,които открадват салами от магазин но когато ги разрязват се оказва че са пълни със пясък.Само затова се сештам от филма.

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Здравейте!!!

Търся българския игрален филм "Свобода или Смърт" (1969 г.)

Рових се из нета, но никъде не можах да го намеря. Ако някой може да помогне с линк за сваляне или за онлайн гледане ще съм много благодарен.

Здравейте!!!

Търся българския игрален филм "Свобода или Смърт" (1969 г.)

Рових се из нета, но никъде не можах да го намеря. Ако някой може да помогне с линк за сваляне или за онлайн гледане ще съм много благодарен.

И какво не ви хареса във втората важна тема в раздела?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.