Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Благодаря, а има ли някакво продължение ?

Мисля че няма.
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте, търся един филм, но нямам идея нито как се казва, нито кой участва в него. Това, което си спомням е, че е трилър ,някъде от 1995-6 година може би и се разказва за двама тинейджъри, които искат да избягат, но родителите на момичето са строги и решават да ги убият докато спят. Това е , което си спомням в общи линии :)

Здравейте,

Споням си смътно, че преди доста години даваха по Ефир 2 едни серии с различни истории.
Спомням си една история за завладяването на Земята от извънземни и че в някакви бункети имаше хора, които въвеждаха някакъв код на всеки 24 часа, за да не се взриви целият ядрен арсенал на Земята. Това беше резервният план и накрая извънземно управляващо тялото на някакъв генерал им каза, да прекратят мисията и така завладяха планетата.

Мислех си, че това може да е било епизод от "Приказки от криптата", но не съм сигурен.

Ако някой има представа какво съм гледал тогава нека сподели.

Също така се сещам и за един филм. Полицай, който застреляха и който направиха после на киборг(не, не е Робокоп). После се срещна с приятелката си в някаква църква, но тя го докосна и му се активираха някакви системи за защита и едвам не я уби. Ако и за този можете да помогнете ще е супер. :)

Редактирано от bure_s_barut (преглед на промените)

Здравейте.

Мъча се да се сетя за името на един филм,но нещо ми убягва.Във филма се разправяше за 4-ма колеги в някакъв офис или нещо такова(младежи).Три момчета и едно момиче.Едното момче харесваше момичето,и с другите двама решиха да инсценират отвличането му заедно с момичето,и така тя да си падне по него.Наеха двама да ги отвлекат,но естествено всичко се прецака,и похитителите станаха наистина похитители.Та някой сеща ли се за името на комедийката.

Благодаря.

Привет. Преди известно време с мой приятел открихме изненадващ факт, че се сещаме за едни и същи сцени от много стар филм, но не можем да се сетим за заглавието и т.н.
Филма е гледан 90-те, на видео касета, доста стар, предполагам заснет някъде около края на 80-те. 
Същественото нещо, което се сещам е, че главния герой имаше метална ръката която летеше. Слага си ръката и почва да бие лошите. Също една сцена в която са го приклещили, спира с автомобила, вади едно дистанционно с две копчета. Натиска едното и багажника се отваря, вътре има куфарче, от него изкача ръката. Натиска второто копче и тя почва лети и да бие гадовете... "Базата" на нашия човек беше някаква автоморга... Освен това, имаше приятел, някакъв хакер... Главния герой мисля, че беше с брада.
Това е което помня. 
Някой, съвсем случайно да има идея как се казваше този филм?

Привет. Преди известно време с мой приятел открихме изненадващ факт, че се сещаме за едни и същи сцени от много стар филм, но не можем да се сетим за заглавието и т.н.

Филма е гледан 90-те, на видео касета, доста стар, предполагам заснет някъде около края на 80-те. 

Същественото нещо, което се сещам е, че главния герой имаше метална ръката която летеше. Слага си ръката и почва да бие лошите. Също една сцена в която са го приклещили, спира с автомобила, вади едно дистанционно с две копчета. Натиска едното и багажника се отваря, вътре има куфарче, от него изкача ръката. Натиска второто копче и тя почва лети и да бие гадовете... "Базата" на нашия човек беше някаква автоморга... Освен това, имаше приятел, някакъв хакер... Главния герой мисля, че беше с брада.

Това е което помня. 

Някой, съвсем случайно да има идея как се казваше този филм?

Пробвай с този: http://www.imdb.com/title/tt0120207/?ref_=nm_flmg_act_20

Здравейте,

Споням си смътно, че преди доста години даваха по Ефир 2 едни серии с различни истории.
Спомням си една история за завладяването на Земята от извънземни и че в някакви бункети имаше хора, които въвеждаха някакъв код на всеки 24 часа, за да не се взриви целият ядрен арсенал на Земята. Това беше резервният план и накрая извънземно управляващо тялото на някакъв генерал им каза, да прекратят мисията и така завладяха планетата.

Мислех си, че това може да е било епизод от "Приказки от криптата", но не съм сигурен.

Също така се сещам и за един филм. Полицай, който застреляха и който направиха после на киборг(не, не е Робокоп). После се срещна с приятелката си в някаква църква, но тя го докосна и му се активираха някакви системи за защита и едвам не я уби. Ако и за този можете да помогнете ще е супер.  :)

Здравейте,

Едно време по втора програма даваха сериала "The Outer Limits" - http://www.imdb.com/title/tt0112111/?ref_=nv_sr_1

Той беше фантастична поредица, всеки епизод с различен сюжет. Най-вероятно имаш предвид него.

Едно време по втора програма даваха сериала "The Outer Limits" - http://www.imdb.com/title/tt0112111/?ref_=nv_sr_1

Той беше фантастична поредица, всеки епизод с различен сюжет. Най-вероятно имаш предвид него.

Супер си!

Ей това трябва да е: http://www.imdb.com/title/tt0667878/?ref_=ttep_ep13

Здравейте , преди много години гледах един много интересен филм , но за голямо съжаление съм забравил/ла името на филма и имената на героите в него , помня само части от историята , много ще съм благодарен/рна ако можете да ми помогнете.
В Филма става въпрос за млад полицай  които помага на 17 годишно момиче да избяга от някакви хора или място не съм сигурен/на , момичето се влюбва в него, когато остават насаме в къща, мотел или може да е било в къщата на дадения полицай , момичето започва да целува полицая а той се дърпа и казва че иска да изчакат поне година, но въпреки това преспиват заедно , а накрая на филма са заедно ;/ не помня нищо повече
Много ще съм благодарен/на ако някой може да помогне 

Здравейте търся един филм ето какво си спомням от него в филма участваше негър по-пълничък той беше взел някъв джип който не беше негов май служебен и отиваше на гости при майка си където щеше да бъде и неговия брат а те там се състезаха за купа и т.н също така джипа им се беше развалил и един старец им го оправи а той харесваше жената на негъра оправи я и се прибраха и точно като слязоха тя се разпадна цялата 

Здравейте търся един филм ето какво си спомням от него в филма участваше негър по-пълничък той беше взел някъв джип който не беше негов май служебен и отиваше на гости при майка си където щеше да бъде и неговия брат а те там се състезаха за купа и т.н също така джипа им се беше развалил и един старец им го оправи а той харесваше жената на негъра оправи я и се прибраха и точно като слязоха тя се разпадна цялата 

Не съм изцяло сигурен, но пробвай с този: http://www.imdb.com/title/tt0494652/?ref_=nm_flmg_act_8

Не е този подобен е главния герой в филма е този негър по-пълния само че не се сещам за името му 

Сетих се вече - ето ти го филма: http://www.imdb.com/title/tt0359517/?ref_=ttpl_pl_tt

Здравейте хора, търся един стар филм, който гледах като малка.
Главният герой е жена, която се притеснява за работата на мъжа си/брат си (не съм сигурна). В последствие става ясно, че мъжът прави тайни експерименти и си спомням една от репликите му "трябва много кръв и месо"
След това жената отива с още един човек в някаква негова лаборатория, където се намират неуспешните експерименти.
Това е, което помня надявам се да ми помогнете.
Филма би трябвало да е старичък, давали са го по телевизията

Здравейте, търся един филм, гледал съм го много, много отдавна, става дума за едно момче, което не се е родило и наблюдава родителите си отстрани ... гледа майка си и баща си, мисля, че беше с един негър ... до колкото си спомням искаха да покажат, че децата могат да избират родителите си, а не обратнто. Благодаря ви предварително!!!  ;)

Здравейте, търся един филм, гледал съм го много, много отдавна, става дума за едно момче, което не се е родило и наблюдава родителите си отстрани ... гледа майка си и баща си, мисля, че беше с един негър ... до колкото си спомням искаха да покажат, че децата могат да избират родителите си, а не обратнто. Благодаря ви предварително!!!  ;)

Delivering Milo / Раждането на Майло

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.