Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

преди 9 минути, BanneRr написа:

Здравейте приятели.Търся един филм който съм гледал като малък,може би е от 90те години,но не се сещам как се казва..помня че ставаше въпрос за младо семейство което пътува из пустинята и отвличат жената,след което мъжа прави всичко по силите си за да я намери и накрая успява,а самата жена е отвлечена от някакво шантаво семейство..нещо като трилър мистерия може да се каже..мислех че ръсел кроу е в главната роля но из неговите филми неможах да го намеря,ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен. 

Breakdown (1997)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 4 минути, spielberg написа:

Здравейте приятели.Търся един филм който съм гледал като малък,може би е от 90те години,но не се сещам как се казва..помня че ставаше въпрос за младо семейство което пътува из пустинята и отвличат жената,след което мъжа прави всичко по силите си за да я намери и накрая успява,а самата жена е отвлечена от някакво шантаво семейство..нещо като трилър мистерия може да се каже..мислех че ръсел кроу е в главната роля но из неговите филми неможах да го намеря,ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен. 

Благодаря :)

Здравейте търся една стара анимация която  съм гледал като малък . Мисля че беше японска легенда подобна на мулан. Разправяше се за едно момиче което тръга на път за да си върне силите или за да ги получи . Имаше един дракон затворен в дърво на който тя  му помагаше. Често го въртяха по телеизията. Благодаря предварително 

Здравейте търся две филмчета който сам гледал много отдавна но не мога да ги намеря и не им знам имената :D. 1-ят: давали са го по диема преди доста време . Може би е от 95 - 98 год. разказва се за едно момче на 15 -16 год което тренира карате и заминават със сестра му при чичо им , който дължи пари на мафиоти и малкият започва да го защитава като пребива мафиотите . Друго нещо което си спомням е името на чичо то във филма : Боб . 2-ят: пак е със същият актьор само че вече малко по голям. Сюжетът е за два смъртоносни пръстена който не биват да бъдат събирани защото този който ги притежава става непобедим . И така този малкия каратист ( :D ) започва да се бие със тоя дето иска да събере пръстените Това е ако някой може да помага ;]

преди 5 минути, maimunni написа:

Здравейте търся две филмчета който сам гледал много отдавна но не мога да ги намеря и не им знам имената :D. 1-ят: давали са го по диема преди доста време . Може би е от 95 - 98 год. разказва се за едно момче на 15 -16 год което тренира карате и заминават със сестра му при чичо им , който дължи пари на мафиоти и малкият започва да го защитава като пребива мафиотите . Друго нещо което си спомням е името на чичо то във филма : Боб . 2-ят: пак е със същият актьор само че вече малко по голям. Сюжетът е за два смъртоносни пръстена който не биват да бъдат събирани защото този който ги притежава става непобедим . И така този малкия каратист ( :D ) започва да се бие със тоя дето иска да събере пръстените Това е ако някой може да помага ;]

http://www.imdb.com/title/tt0107482/
http://www.imdb.com/title/tt0114171/

Здравейте, филмчето беше със следния сюжет. Главния герой е натопен за убийството на съпругата или ФБР не се заема на сериозно със случая.Решава сам да се заеме..после влиза в затвора и започва да убива всеки виновен или който се опита да му попречи и филма се въртеше около това как успява да убие хората. (Главния герой бе изключително умен)

Редактирано от Chris.. (преглед на промените)

преди 9 минути, Chris.. написа:

Здравейте, филмчето беше със следния сюжет. Главния герой е натопен за убийството на съпругата си той влиза в затвора и започва да убива всеки виновен или който се опита да му попречи. (Главния герой е изключително умен)

http://www.imdb.com/title/tt1197624/

Здравейте!Търся филм дето съм гледал преди години.Става дума за робот който пада с нещо като капсула на земята и се сприятелява с момче! Момчето можеше да влиза в робота и да го управлява и на края се борят с нещо като динозавър и го мачкат в преса за коли.Това са ми спомените от филма и си мисля че е преди 2000г.

преди 20 часа, Емилио Радостинов написа:

Здравейте!Търся филм дето съм гледал преди години.Става дума за робот който пада с нещо като капсула на земята и се сприятелява с момче! Момчето можеше да влиза в робота и да го управлява и на края се борят с нещо като динозавър и го мачкат в преса за коли.Това са ми спомените от филма и си мисля че е преди 2000г.

http://www.imdb.com/title/tt0120478/?ref_=ttmd_md_nm

Здравейте, търся филм със следното съдържание. Мисля, че беше канадски. Един богат фармацевтичен

бос имаше тайна микробиологична лаборатория, в която работеше бащата на съпругата му. Интригата се разигра когато негов приятел, участвал във войната започна да работи при него и откри тайната лаборатория за вируси.

Здравейте!аз също търся името на един филм..Надявам се , че някой ще ми помогне ...  Ето и какво помня от това, което се разказваше-Мисля, че бяха трима , които бяха изнудвали едно семейство (не помня дали беше за пари) и бяха влезнали в дома им ..Там бяха жена с две деца ..Похитителите бяха завързали майката и децата и изнудваха бащата.Двама от похитителите бяха отишли с бащата до неговото работно място (мисля че се бяха скрили в колата , за да може да преминат през контрола пред сградата )..Не помня какво точно правеха във фирмата..Помня също, че съпругата му се беше развързало и правеше опи да повика полиция или да избяга с децата, но похитителят, който ги пазеше я спря ....

преди 17 часа, Kalina Iwanowa написа:

Здравейте!аз също търся името на един филм..Надявам се , че някой ще ми помогне ...  Ето и какво помня от това, което се разказваше-Мисля, че бяха трима , които бяха изнудвали едно семейство (не помня дали беше за пари) и бяха влезнали в дома им ..Там бяха жена с две деца ..Похитителите бяха завързали майката и децата и изнудваха бащата.Двама от похитителите бяха отишли с бащата до неговото работно място (мисля че се бяха скрили в колата , за да може да преминат през контрола пред сградата )..Не помня какво точно правеха във фирмата..Помня също, че съпругата му се беше развързало и правеше опи да повика полиция или да избяга с децата, но похитителят, който ги пазеше я спря ....

Да не е този?

http://www.imdb.com/title/tt0408345/?ref_=nm_flmg_act_16

преди 3 часа, Cinemascrotum написа:

Не, не е  този, беше подобен ..Не бяха богато семейство

Редактирано от Kalina Iwanowa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте ! Наскоро бях гледал един филм , който не знаех как се казва . в него се разказваше за едно семейство с няколко деца ! Едно от тях беше момиченце с някакъв синдром ( на Даун май беше ) и баща и я изоставя и казва на жена си , която при раждането и , лекарите взимат детето и , че детето е починало , защото бащата не иска болно дете ! Смъртта е инсценирана , а бащата , който е фотограф има нейни снимки и ги е заключил в сейф ! Момиченцето се казваше Фиби . Детето е осиновено , а майката с другите си деца намират ключа за сейфа и откриват информацията за Фиби . Нататък не си го спомням , но филмът е много интересен , а ако някой знае как се казва , моля да ми каже . :) Довиждане

преди 1 минута, MrLyck написа:

Здравейте ! Наскоро бях гледал един филм , който не знаех как се казва . в него се разказваше за едно семейство с няколко деца ! Едно от тях беше момиченце с някакъв синдром ( на Даун май беше ) и баща и я изоставя и казва на жена си , която при раждането и , лекарите взимат детето и , че детето е починало , защото бащата не иска болно дете ! Смъртта е инсценирана , а бащата , който е фотограф има нейни снимки и ги е заключил в сейф ! Момиченцето се казваше Фиби . Детето е осиновено , а майката с другите си деца намират ключа за сейфа и откриват информацията за Фиби . Нататък не си го спомням , но филмът е много интересен , а ако някой знае как се казва , моля да ми каже . :) Довиждане

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

преди 3 минути, capnemo написа:

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Нищо ! Само искам да попитам за филма !

преди 27 минути, MrLyck написа:

Нищо ! Само искам да попитам за филма !

Намерих филма ! :wink12::D Който иска да го гледа : http://www.imdb.com/title/tt0955298/ Препоръчвам го  ! :D

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,
търся един филм, който съм гледал като малък на касета,но не знам името му . Доколкото се сещам става дума за един принц, който се завръща в дома си и разбира, че баща му, който е шейх е убит. По пътя за дома той намира в пясъците една лампа или бутилка (не се сещам с точност), в която е затворен един джин (който е жена). Въпросният джин моли принца да го (я) освободи от бутилката, като в замяна той (тя) ще му изпълни няколко желания. Момчето я освобождава и тя му разказва, че е била затворена за назидание (или нещо подобно). Тя помага на принца да отмъсти за баща си и да си върне трона, но в последствие се влюбва в него. В края на филма джина се отказва от силите си, за да бъде с момчето.
Предварително благодаря много! :)

на 24.12.2012 г. at 18:29, Tcvetelin написа:

Здравейте търся един коледен филм обаче не се сещам за заглавието. Разправя се за една сервитьорка на която гаджето е бандит и тя се съгласява да свидетелства срещу него в съда и за да я скрият преди процеса, полицаят който я пази я води при родителите си и ...? Моля помагайте.

Поста ви е стар, но се сетих Коледа в белезници

на 8.01.2016 г. at 19:06, MrLyck написа:

Гледала съм го и не нямаха деца. В дъждовна вечер се родиха първите им деца близнаци.Едното го махнаха така беше. Това болното дете го взе сестрата, която акушираше. Мъжът и плащаше години наред за да го гледа. Даваха го как ходи до там и снима без да се доближава. След години сестрата го потърси за да му разкаже за детето. Съпругата му се съмняваше нещо. Той беше гузен през всички години. Почина. Жена му и другата им дъщеря отвориха тайната стаичка и намериха огромен куп снимки. Тогава тя разбра, че момичето и живо. Отидоха на адреса и се запознаха. Така свърши. Само , че и аз не знам заглавието. Но е този.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.