Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

на 10.03.2016 г. at 23:07, spielberg написа:

The Time Machine (2002) и първата екранизация The Time Machine (1960)

Благодарско!!! Ще си го изгледам пак с удоволствие :)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

на 12.03.2016 г. at 18:47, vilizarht написа:

Здравейте! Преди време гледах един филм ужас, ученици решават да си купят кутия чрез интернет, обаче във кутията има дух.  Така след като купуват кутията и я отварят, духът ги избива един по един, края не го помня. Извинявайте че описанието е толкова кратко но не се сещам повече, Благодаря предварително!

http://www.imdb.com/title/tt0362478/?ref_=nm_flmg_act_18

на 16.03.2016 г. at 15:22, Докс написа:

Не е този!  Филма който търся беше със ученици, имаха проблеми в училището, там призрака ги избиваше един по един, призракът беше някаква жена до колкото помня. Името на филма мисля че беше име на жена, но не съм сигурен!

преди 18 часа, vilizarht написа:

Не е този!  Филма който търся беше със ученици, имаха проблеми в училището, там призрака ги избиваше един по един, призракът беше някаква жена до колкото помня. Името на филма мисля че беше име на жена, но не съм сигурен!

Не съм разбрал правилно. Съжалявам единствения подобен за който се сещам е The Gallows

Здравейте! Огромно е желатието ми чрез вас, драги съфорумци, да открия така дълто търсените от мен филми. Те са два. Единият е за полицай, който се внедрява под прикритие в хулиганска футболна атитка. След много "проверки" от тяхна страна, го приеха, а той стана накрая един от тях. Другият филм е подобен на "Дворец на илюзиите". Колекционер на пеперуди попадна в азиатски затвор. Сестра му и приятелят му се опитваха да го освободят, но напразно ... екзекутираха го.

Благодаря на всички за отзивичивостта!

Редактирано от Милена М
печатна грешка (преглед на промените)

преди 5 часа, Милена М написа:

Здравейте! Огромно е желатието ми чрез вас, драги съфорумци, да открия така дълто търсените от мен филми. Те са два. Единият е за полицай, който се внедрява под прикритие в хулиганска футболна атитка. След много "проверки" от тяхна страна, го приеха, а той стана накрая един от тях. Другият филм е подобен на "Дворец на илюзиите". Колекционер на пеперуди попадна в азиатски затвор. Сестра му и приятелят му се опитваха да го освободят, но напразно ... екзекутираха го.

Благодаря на всички за отзивичивостта!

http://www.imdb.com/title/tt0113375/?ref_=ttmi_tt

Огромно благодаря. Действително това е единия от търсените от мен филми - "Главния префект". За съжаление не мота да го намеря с български превод.

Търся един филм,който съм го гледала отдавна. Разправя се за времето около flash dance имам предвид,че момичето,което играеше беше с подобните за това време клин и боди отгоре. Та историята е,че тя е танцьорка,но губи родителите си при катастрофа със самолет,тя разбира от един полицай и започва да ходи по приемни семейства. Последното при,което попадна бащата се напиваше и една вечер искаше да я изнасили,а тя избягa. Посред нощт в Ню Йорк,мисля че беше,я намира един мъж и я спасява от няколко хулигана. Прибира я в дома му. С времето тя свикна и започна да танцува в хола му,което ясно помня,че един ден размести всичко и започна да танцува и тогава той се прибра и се целунаха. Той беше дясната ръка на чичо си,който май се разправяше с наркотици. Те се влюбиха,но на чичото не му допадна и искаше да ги раздели. Помня,че един ден той дойде у тях и докато беше в стаята си,тя разбра всичко че той е престъпник и тя си тръгна, но мисля,че накрая се събраха отново. 

Добър вечер на всички..Сетих се за един филм , който бях гледала преди време по телевизията..Днес се опитах да го намеря , но нещо не можах и затова реших да се обърна да попитам тук във форума..

Помня, че се разказваше за някакъв човек, който се беше заклещил  в комина(правеше се на Дядо Коледа)..Собственичката на къщата  .(Не помня дали беше крадец или не)  тя го помисли за такъв, но го беше предала на полицията ..Обаче човекът беше под домашен арест и живееше известно време при момичето ..Един др човек, беше от онези хора, които имат проблем с височината и са като джуджета , се опита да го спаси.. Накрая помня, че си тръгна , явно беше освободен от домашният арест и от ареста като цяло и си замина с човека джудже

Редактирано от Kalina Iwanowa (преглед на промените)

Здрасти,гледах във вбокса един откъс от филм и се скъсах да се смея,но не успях да открия името му,та ето клипа - http://vbox7.com/play:5e11019a1f

Ако някой знае името му нека сподели

преди 11 часа, I love anime написа:

Здрасти,гледах във вбокса един откъс от филм и се скъсах да се смея,но не успях да открия името му,та ето клипа - http://vbox7.com/play:5e11019a1f

Това е от Le barzellette(2004) реж. Carlo Vanzina. Това са серия от сцени базирани на стари италиански вицове. :)

Редактирано от Докс (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте на всички! Търся име на анимационен филм от преди 2007 година. Разправя се за свещен кокал, голямо куче и един злодей,  който разполагаше с машина,  която прави от добрите кучета лоши. Благодарен ще съм за всякаква информация, с която да го намеря тоз гаден филм ...

преди 29 минути, flowerian написа:

Здравейте на всички! Търся име на анимационен филм от преди 2007 година. Разправя се за свещен кокал, голямо куче и един злодей,  който разполагаше с машина,  която прави от добрите кучета лоши. Благодарен ще съм за всякаква информация, с която да го намеря тоз гаден филм ...

А какво не ви хареса в специалната тема за търсене на филми?

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,
търся един филм, който съм гледал като малък на касета,но не знам името му . Доколкото се сещам става дума за един принц, който се завръща в дома си и разбира, че баща му, който е шейх е убит. По пътя за дома той намира в пясъците една лампа или бутилка (не се сещам с точност), в която е затворен един джин (който е жена). Въпросният джин моли принца да го (я) освободи от бутилката, като в замяна той (тя) ще му изпълни няколко желания. Момчето я освобождава и тя му разказва, че е била затворена за назидание (или нещо подобно). Тя помага на принца да отмъсти за баща си и да си върне трона, но в последствие се влюбва в него. В края на филма джина се отказва от силите си, за да бъде с момчето.
Предварително благодаря много! :)

Здравейде, сетих се за един стар филм,гледах го преди доста време и не мога да си спомня как му е заглавието.В този филм от спомените ми се сещам,че в началото едно момиче-овчарка е на някаква поляна в гората една, от овците мисля че изчезна,след това чудовището уби и момичето,уби го с една хапка и от момичето остана половината и тяло.Чудовището беше с доста големи размери щом с една хапака е изяло половин човек.По-нататък от филма се сещам че пак това чудовище беше отвлякло едно малко момче или момиче не си спомням,тогава мъжете от селото/града се организираха да го намерят.....и така до тука са ми спомените:D

Моля ви ако се сещате ми пишете!

Благодаря предварително:)

преди 3 минути, hophop321 написа:

Здравейде, сетих се за един стар филм,гледах го преди доста време и не мога да си спомня как му е заглавието.В този филм от спомените ми се сещам,че в началото едно момиче-овчарка е на някаква поляна в гората една, от овците мисля че изчезна,след това чудовището уби и момичето,уби го с една хапка и от момичето остана половината и тяло.Чудовището беше с доста големи размери щом с една хапака е изяло половин човек.По-нататък от филма се сещам че пак това чудовище беше отвлякло едно малко момче или момиче не си спомням,тогава мъжете от селото/града се организираха да го намерят.....и така до тука са ми спомените:D

Моля ви ако се сещате ми пишете!

Благодаря предварително:)

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Току що, capnemo написа:

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Нов съм в този сайт и не знаех как да добавя го добавя тук.

Ако е проблем да го изтиря?

Току що, hophop321 написа:

Нов съм в този сайт и не знаех как да добавя го добавя тук.

Ако е проблем да го изтиря?

Не, поста ви е добавен в цитираната тема

Гледах един филм предполагам, че е късометражен по ТВ7 преди две седмици. Един човек беше взел на автостоп младоженци, но този човек виждаше бъдещето. Дано някой да го знае :) Български филм е.

на 12.05.2016 г. at 8:38, D71149 написа:

Гледах един филм предполагам, че е късометражен по ТВ7 преди две седмици. Един човек беше взел на автостоп младоженци, но този човек виждаше бъдещето. Дано някой да го знае :) Български филм е.

Да не е "Аве" ? 

на 3/25/2016 at 21:38, I love anime написа:

"Le Barzellette "

на 4/6/2016 at 10:06, flowerian написа:

http://movies.film-cine.com/pound-puppies-and-the-legend-of-big-paw-m51355#!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.