Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идеи за работа

Featured Replies

Здрасти, начи ситуацията е такава на 17 съм и ми трябват пари сега та мисля да почна работа някъде, че от къде иначе пари нали. :D Проблема е че имам и даскало сега и съм от 11 до 7 (средно) то и затова става по сложно, и си виках или преди или след това, като цяло няма значение (и уикенда мога да си освободя за бачкане също ) . Па не знам къде и виках ако някой знае къде да потърся за такава или да даде идеи от личен опит или т.н. каквото и да е. :) Както казах работата няма значение каква, кога и т.н. , и аз съм си от града това ако помага с нещо, така че ... 

Поздрави!!
:) 

Редактирано от Kostadin Kasabov (преглед на промените)

Пропуснал си да напишеш името на града, но ако има магазин "Фантастико" там, може да ги питаш. Наемат непълнолетни и на 4 часа.

Трябва И Писмено Съгласие От Родителите, За Да Бачка.

Имах 2-3 съученички ,които работеха в Макдоналдс ,докато учат. Така им пишат смените ,че да могат ,да работят след училище. На моя бивша ,брат ѝ бе почнал ,като ученик също в Макдоналдс и се издигна полека за няколко години бе управител , супервайзър ,накрая напусна. Работата не е лека ,нито добре платена ,но за ученик ,който има нужда от пари става. Друга сфера ,където могат да се уредят нормални смени ,съчетани с училище е като помощник в кухня ,сервитьор или барман. Примерно имам позната ,която следва и работи сервитьорка в един от столичните молове. Казва че работата е тежка ,но с бакшиш стигала до 1300лв на месец ,което никак не е зле. 

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

с бакшиш стигала до 1300лв на месец ,което никак не е зле.

За съжаление София не е България!

Работата в интернет също е вариант. Ако ти се отдава нeщо от ИТ-то с изключение на това да знаеш как да си пускаш музика и да играеш игрички, можеш да станеш freelancer. Хубавото там е, че имаш някакъв срок в който трябва да изпълниш поръчката, без да те натоварват с работно време всеки ден. Разбира се, възнаграждението ти не е твърдо, но след като се издигнеш можеш да взимаш такова надвишаващо заплатите на бармани, сервитьори и тн., трябва усет.

• Автор
преди 10 часа, oavramov написа:

Пропуснал си да напишеш името на града, но ако има магазин "Фантастико" там, може да ги питаш. Наемат непълнолетни и на 4 часа.

Пловдив.

А някой знае ли дали от обявите в jobs.bg може някой да ме вземе на работа или няма смисъл да се занимавам да търся там? Защото преди време (лятото) хвърлих по едно око имаше някои да се каже добри но тогава си имах работа.

И да писменото съгласие от родител не е проблем.

Редактирано от Kostadin Kasabov (преглед на промените)

Ами аз започнах да работя от 15 годишен и само лятото по хотели както това лято бях цялото в един хотел във Сл. Бряг като сервитьор. Не живея в голямо населено място и няма как да работя през другото време дори и да искам. Също така добра идея е да си freelancer както се спомена в горните постове, но това е доре ако имаш допълнителна стабилна работа от която да си плащаш осигоровките и да трупаш стаж. А и сега когато нямаш допълнителни задължения и просто искаш да препечелиш. Може да пробваш бъг баунтита из разни сайтове, но за това се искат стабилни знания.. Пък ако искаш да работиш физически някъде е добре да отидеш на място в някоя закусвалня или нещо от този род в голям град си което е плюс. Но лятото по морето.. от личем опит да ти кажа е УЖАС, за това се насочих към ИТ сектора.

преди 42 минути, Mr.n0b0dy написа:

но това е доре ако имаш допълнителна стабилна работа от която да си плащаш осигоровките и да трупаш стаж

ОсигУровки под 18г.?

Нямах предвид, че трябва да плаща осигУровки. А, че ако е freelancer под 18 няма да му е това на главата. За осигУровките говорех ако е freelancer НАД 18. И ще му трябва допълнителна стабилна работа.

Той на 18 ще има средно. Проблема му е, че докато го изкара се води само с основно.

М и аз съм така, за това само лятото по морето работя не те питат какво си завършил.. Ама работата ее оле мале. И ще си късметлия ако си с договор за първи път ми пуснаха такъв това лято. Автора говореше за работа която не е само лятото а това по-трудно се намира освен ако не е някъде пак където не гледат образованието а качеството на работа. Поразходи се из града виж къде има обяви или виж във zaplata.bg и другите сайтове за работа, има някакъв шанс някой да те назначи, но естествено не на пълен работен ден предполагам, не знам аз сезонно съм работил до сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.