Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети при избор от между 3 телефона

Featured Replies

преди 1 час, algor написа:

В Olx има достатъчно предлагане на 7-ца с по две години гаранция

Телефона е добър, разцъквал съм го (естествено на щанда), но не е телефон за мен, дори да мога да си го позволя. Просто интерфейса ми е малко скучноват. 

преди 23 минути, niki292002 написа:

Просто интерфейса ми е малко скучноват. 

А, този изказ вече го приемам напълно, защото изразява твоето мнение, а не обобщава целокупно, че апарата е едикакъв си.

преди 6 часа, icekiller написа:

+1 глас за Sony флагман!

И аз съм за, затова предложих Xperia X, отлични камери. Другия вариант е Xperia Z5. Мисля, че си съперничат в това отношение със Galaxy S7. 

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

Momolord, в процеса на оглеждане го поразцъках и него, има някои преимущества, но overall не ме впечатли, а и ми идва малко големичък ...

techmaniac, разгледах двата може би най-добри модела на Sony, в момента и налични на БГ пазара (Sony Xperia XZ & Sony Xperia z5 Premium), наистина са готини и двата. Z5-цата не ми допадна чак толкоз, за разлика от XZ, който ми хареса повече и който по някои параметри е страшен (камера, резолюция, пиксели), но за съжаление продължава да поддържа цена, която не мога да си позволя (около 1300-1400лв. се върти).

Някой да е имал допир до OnePlus 3? Доста готин е, а и една камара хвалебствия изчетох за него ... 

Ами колега има казва, че е по-добър от айфон 6 (който също има) както и убеден, че минава и 7 - няма да съжаляваш.

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Привет отново от мен. Преди десетина дни най-сетне си взех нов телефон - LG G5. So far съм доволен, харесва ми, нямам сериозни забележки, единствено при 1-2 мои доста сериозни натоварвания, телефонът се позагря не малко, но вероятно това е заради 4-те ядра наместо 8, както имат повечето флагмани. Тъй като за първи път имам смартфон LG и за първи път телефон по-последно поколение, всякакви полезни и хитри съвети са много добре дошли! Че иначе ми коства не малко лутане и ровене по всякакви форуми, статии и сайтове за тънкости и допълнителни детайли/екстри около него. 

Има една доста голяма хитринка - темпериран стъклен протектор и силиконов кейс. 

• Автор

Окей. Той дойде фабрично с протектор на екрана, а аз сега обмислям да си взема пластмасов кейс. Предполагам по-добре от силиконов?

на 12/15/2016 в 22:45, thais написа:

Окей. Той дойде фабрично с протектор на екрана, а аз сега обмислям да си взема пластмасов кейс. Предполагам по-добре от силиконов?

Според мен лично, силиконовия е по-добър. (най-вече при изпусканията, личен опит)

• Автор
преди 20 часа, algor написа:

Направил сте възможно най-добрия избор.

Честито и със здраве да си го ползвате!

Благодаря!

преди 16 часа, niki292002 написа:

Според мен лично, силиконовия е по-добър. (най-вече при изпусканията, личен опит)

Окей, но от каква гледна точка? Било то, че пластмасовият евентуално ще се счупи вместо силиконовия или друга причина? Пластмасовият като кейс с твърда черупка, не се ли предполага, че повече ще съхрани телефона при изпускане? Благодаря предварително.

Според мен (и други хора естествено) силиконовия калъф, поради еластичността си, поглъща по-добре вибрацийте и предпазва телефона по по-добър начин. Сега очаквам оспорване на моята гледна точка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.