Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли във това?

Featured Replies

Здравейте!  Вчера ходих на масаж, лелка на 60 години, първото ми впечатление е че във стаята имаше много икони, снимки, грамоти, точки, йога медитация  и всички останали работи.

Жената си казва че се занимава със Рейки, до някъде съм запознат със това, останах със първо впечатление че има богато въображение или се е вманиачила. Преди масажа започва да ми разказва на кратко за себе си, ходила е във Китай, Япония, Египет където е практикувала някакви си работи, Израел, Йерусалим, както и във някои други държави, гробницата на Исус Христос, общо взето разбирате. Жената прави лечение, ,разпознава болки чете мисли едни такива работи, преди масажа искала да ми гледа. Искам да отбележа преди всичко, жената Не ме познава, за пръв път се срещаме, един мой колега ме уреди там, където ходи и самия той, колегата ми не ме познава така че изключвам варианта да и е разказвал за мен. Жената седна и каза че има енергия, били са малко хората като нея, общо взето имала дарба, аз естествено много не се влияя от тези работи. По едно време жената ми казва, че ще ми гледа на мен, започна да казва за семейните ми работи, кога съм имал последна връзка, по кое време съм скъсал със приятелката си, също че съм и преживял инцидент във скоро време, което е вярно. Общо взето ми позна всичко. Но във ръцете си държеше едно махало, видът му беше триъгълно, и аз бях седнал до нея и наблюдавах ръцете и, нямаше нищо скрито, нито си клатеше ръката. Задаваше му въпроси на махалото, а то от нищото се клати и после спира. На края ми каза нещо което много много ме притесни, и относно това което ме притеснява, жената си вярва че е истина, макар че на мен лично не ми се вярва да се е случило, но пък има голяма вероятност да е права, при условие че повечето работи ги отгатна, а не съм много вярващ по тези неща. Това ме накара да се замисля защото даденото нещо което ме притеснява наистина е важно за мен и трябва да знам дали има право или си играе със мен. Чувал съм че има такива хора, но във този случай не съм сигурен. Но пък нали за това са темите тук, накрая легнах, направи ми Рейки, затворих си очите, а тя си държеше ръцете над главата ми и там няккви енергия. Иначе гледам че има много снимки където е ходила на местата споменати по горе, както и няколко грамоти включително и Рейките, грамотите са на друг език.  Вие какво мислите за това, ходили ли сте, вярвате ли. Кажете нещо по темата.

преди 27 минути, Емил44 написа:

Здравейте!  Вчера ходих на масаж, лелка на 60 години, първото ми впечатление е че във стаята имаше много икони, снимки, грамоти, точки, йога медитация  и всички останали работи.

Жената си казва че се занимава със Рейки, до някъде съм запознат със това, останах със първо впечатление че има богато въображение или се е вманиачила. Преди масажа започва да ми разказва на кратко за себе си, ходила е във Китай, Япония, Египет където е практикувала някакви си работи, Израел, Йерусалим, както и във някои други държави, гробницата на Исус Христос, общо взето разбирате. Жената прави лечение, ,разпознава болки чете мисли едни такива работи, преди масажа искала да ми гледа. Искам да отбележа преди всичко, жената Не ме познава, за пръв път се срещаме, един мой колега ме уреди там, където ходи и самия той, колегата ми не ме познава така че изключвам варианта да и е разказвал за мен. Жената седна и каза че има енергия, били са малко хората като нея, общо взето имала дарба, аз естествено много не се влияя от тези работи. По едно време жената ми казва, че ще ми гледа на мен, започна да казва за семейните ми работи, кога съм имал последна връзка, по кое време съм скъсал със приятелката си, също че съм и преживял инцидент във скоро време, което е вярно. Общо взето ми позна всичко. Но във ръцете си държеше едно махало, видът му беше триъгълно, и аз бях седнал до нея и наблюдавах ръцете и, нямаше нищо скрито, нито си клатеше ръката. Задаваше му въпроси на махалото, а то от нищото се клати и после спира. На края ми каза нещо което много много ме притесни, и относно това което ме притеснява, жената си вярва че е истина, макар че на мен лично не ми се вярва да се е случило, но пък има голяма вероятност да е права, при условие че повечето работи ги отгатна, а не съм много вярващ по тези неща. Това ме накара да се замисля защото даденото нещо което ме притеснява наистина е важно за мен и трябва да знам дали има право или си играе със мен. Чувал съм че има такива хора, но във този случай не съм сигурен. Но пък нали за това са темите тук, накрая легнах, направи ми Рейки, затворих си очите, а тя си държеше ръцете над главата ми и там няккви енергия. Иначе гледам че има много снимки където е ходила на местата споменати по горе, както и няколко грамоти включително и Рейките, грамотите са на друг език.  Вие какво мислите за това, ходили ли сте, вярвате ли. Кажете нещо по темата.

За мен такива хора са шарлатани,те просто умеят да слушат добре след което го използват умело с налучкване.Например,отивате  на масаж от където следва ,че ви боли гръб или кръст от където следва ,че сте претърпели инцидент и т.н.

човек сам определя съдбата си  някои хора  са  умни и могат да предвиждат възможни сценарии за бъдещето .  или да разгадаят миналото от определени  белези   физически и психически 

Моят адвокат е увлечен по рейки. Има грамота за което. В твоя разказ рейки е  с примеси на дъската на Оуйя/Уиджа (или учението на Абрахам) и хо'опонопоно. Най-важно е да не си суеверен. Казаното е нищо повече от казано и по никакъв начин не ставай подвластен, защото единствено и само ти имаш власт на себе си. Повярвяй ми!

"Защото, който има, на него ще се даде и ще има в изобилие; а който няма, от него ще се отнеме и това, което има."
Какво прозрение от ученика на първия евреин будист-НЛП-ист!!!

Ако лелката е такъв мистик, значи Волф Месинг има адепт ... и последните ще станат първи ...

По- смело, по- смело. Питай онова, което наистина искаш да питаш.

• Автор
на 11.11.2016 г. в 21:35, Profruit написа:

Моят адвокат е увлечен по рейки. Има грамота за което. В твоя разказ рейки е  с примеси на дъската на Оуйя/Уиджа (или учението на Абрахам) и хо'опонопоно. Най-важно е да не си суеверен. Казаното е нищо повече от казано и по никакъв начин не ставай подвластен, защото единствено и само ти имаш власт на себе си. Повярвяй ми!

"Защото, който има, на него ще се даде и ще има в изобилие; а който няма, от него ще се отнеме и това, което има."
Какво прозрение от ученика на първия евреин будист-НЛП-ист!!!

Ако лелката е такъв мистик, значи Волф Месинг има адепт ... и последните ще станат първи ...

На кратко, знам че има хора със дарба, да кажем че имам интерес към тези работи, но не съм толкова вманиачен колкото някои други хора, питам общо мнение.

преди 6 часа, sound написа:

По- смело, по- смело. Питай онова, което наистина искаш да питаш.

По смело казваш, ще обясня повърхностно. Имам наистина един много голям проблем, който ме депресира от две години, лелката позна за този проблем без дори и да съм споменавал, толкова е сложна ситуацията че никой не можа да ми помогне, дори и психолог. За това питам какво ви е впечатлението от тези неща, но ситуацията няма да я споделям тук, току що виж че някой мой познат попадне на тази тема.  Просто питам дали сте попадали на подобни хора?

• 2 месеца по-късно...

бягайте от това - една колежка психяса направо с тия рейки мейки

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.