Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разходи по нов внос?

Featured Replies

Вероятно ще търся нещо нов внос, но си нямам и на идея колко струва и какви са процедурите. Видях една кола, която е на транзитни номера в момента и гражданска. Аз като я взема, какво следва да направя стъпка по стъпка и цените на тия стъпки. Мерси. 

Гледам, че повечето "нов внос" са 2000-2005 година производство.

• Автор

Хубаво, но стъпките какви са... къде отивам първо, какво плащам, колко пари ми е, после къде и т.н...

Правиш си първо ГО без нея не минаваш в кат ! След това като отидеш там плащаш еко такса (ако не е платена) ако е платена в друга страна мисля,че не се броеше.След това до колкото си спомням отиваш да плащаш номерата,редиш се на каналите и после отиваш да чакаш за номера връщаш се да ти ги сложат и си готов.Като направиш ГО след това като ти сложат номерата трябва да идеш пак да ти направят добавък. Общо взето мисля че е това като пари около 500 всичко.Зависи колко ти е еко таксата при мен беше 360лв. 

И още поне 500 за обслужване - да не си мислиш че продавачът се е набутал с тези пари вместо теб? Смяна на ангренаж, масла, филтри и т.н. Вероятно са обути "галоши" та може и нови гуми, зима иде, и там са около 400. Хубаво е да са на отделен комплект джанти, а не по 2 пъти на година да се набутваш монтаж / демонтаж / баланс за 2 зими са се изплатили.

Еко такса, около 250 лева.
Освен регистрации, винетки, годишен преглед, застраховка и може би още някакви работи, трябва да я обслужиш.
Зимни гуми примерно, ако няма и много други разходи могат да възникнат.

• Автор

Да, темата е изчерпана. Благодаря на всички. Взех си колата. 

току-що, qnkov написа:

Да, темата е изчерпана. Благодаря на всички. Взех си колата. 

Ако вече си направил всичките плащания, то ще е хубаво да напишеш за кое колко си дал. Така, когато се появи друг потребител, който се интересува от същите неща ще може да прочете, от първа ръка, кое колко ще му струва.

• Автор

Щях да обясня, ако я бях взел нов внос, но накрая я взех от комшията с регистрация. Просто не ми се занимаваше нов внос. Само за смяна на талоните чаках във Враца 3 часа! Смятайте... ако трябваше всичко останало. :)

Редактирано от qnkov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.