Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бас на Logitech X-230

Featured Replies

• Автор

може потенциометъра да е заял на някаква степен

току-що, Любо написа:

И?

Няма промяна

Намалих баса от самия буфер на макс намалих и ниските от еквалайзера пак не спира да думка

преди 1 минута, suba написа:

може потенциометъра да е заял на някаква степен

Няма промяна

Хвърляш ме в размисли и страсти по-дълбоки от на Проф.Вучков.Пишеш абсолютно противоречиви неща до тук.Пак ще се повторя усилвай и намалявай от плъзгача на уиндоус,а нивото на субуфера и сателитните тон-колони сложи на желано ниво усилване.

• Автор
преди 10 минути, Любо написа:

Хвърляш ме в размисли и страсти по-дълбоки от на Проф.Вучков.Пишеш абсолютно противоречиви неща до тук.Пак ще се повторя усилвай и намалявай от плъзгача на уиндоус,а нивото на субуфера и сателитните тон-колони сложи на желано ниво усилване.

Не става

Иди и я върни в магазина щом не ти харесва.

Няма как да спреш суба и да слушаш само сателитите. Дори и да го направиш, това са 2" широколентови  говорителчета и свирят в диапазона 250 - 15 000 Hz и без подкрепа на суба е безмислено  да се слушат. Ако има някакъв технически проблем с дрънчене и т.н. си е за подмяна докато е в гаранция. Нямам такова чудо на китайската техника, но съм го чувал в приятели и се ползва от много хора, които нямат претенции за качествена музика.

• Автор
преди 13 минути, AGD написа:

Иди и я върни в магазина щом не ти харесва.

Няма как да спреш суба и да слушаш само сателитите. Дори и да го направиш, това са 2" широколентови  говорителчета и свирят в диапазона 250 - 15 000 Hz и без подкрепа на суба е безмислено  да се слушат. Ако има някакъв технически проблем с дрънчене и т.н. си е за подмяна докато е в гаранция. Нямам такова чудо на китайската техника, но съм го чувал в приятели и се ползва от много хора, които нямат претенции за качествена музика.

Заради това ли не се намаля баса?? ами не няма никакво кривене на звука даже доста ми харесва колкотои да усиля пак не кривят

преди 1 минута, suba написа:

Заради това ли не се намаля баса?? ами не няма никакво кривене на звука даже доста ми харесва колкотои да усиля пак не кривят

За това е този суб, за да допълва звуковата картина под 250 Hz. 

Да, затова не може да се изключи напълно, може само да се намали. 

• Автор
преди 4 минути, AGD написа:

За това е този суб, за да допълва звуковата картина под 250 Hz. 

Да, затова не може да се изключи напълно, може само да се намали. 

Бих казал Китайците доста добре са ги направили за тази цена перфектен звук аз не исках да си купя от 5.1 а от 2.1 за да мога да си ползвам 2-та канала на колонките

според мен си е по-добър избор 2.1 

За музика 2.1 е по- добре от 5.1. Още по-добре е 2.0 колонки с усилвател.

Нито един уважаващ себе си любител на музиката не ползва нещо различно от 2.0.

• Автор
преди 1 час, AGD написа:

За музика 2.1 е по- добре от 5.1. Още по-добре е 2.0 колонки с усилвател.

Нито един уважаващ себе си любител на музиката не ползва нещо различно от 2.0.

също и 2.1 е добър избор защото самият субуфер ти дава ниски тонове да се насладиш на музиката както се казва "ДА ТИ ПРАВИ МАСАЖ НА УШОТО"

преди 22 часа, suba написа:

също и 2.1 е добър избор защото самият субуфер ти дава ниски тонове да се насладиш на музиката както се казва "ДА ТИ ПРАВИ МАСАЖ НА УШОТО"

Стига глупости!

Ами 2.0 колоните дето свирят в диапазона 20 - 20 000 Hz сигурно нямат никакви ниски тонове и им трябва и субуфър!?! 

• Автор
на 1.12.2016 г. в 8:08, AGD написа:

Стига глупости!

Ами 2.0 колоните дето свирят в диапазона 20 - 20 000 Hz сигурно нямат никакви ниски тонове и им трябва и субуфър!?! 

Съвсем друго нещо е да имаш отделен субуфер примерно 8" отколкото да имаш някакви 2.0 по 6" кое по напреде да правят да свирят или да изкарват бас? 

преди 1 час, suba написа:

Съвсем друго нещо е да имаш отделен субуфер примерно 8" отколкото да имаш някакви 2.0 по 6" кое по напреде да правят да свирят или да изкарват бас? 

Казах ти, с простотиите до тук!

Хабер нямаш от тези работи.

• Автор
преди 14 часа, AGD написа:

Казах ти, с простотиите до тук!

Хабер нямаш от тези работи.

Ти пък много имаш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.