Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дъно lga775

Featured Replies

Здравейте, колеги! Имам останали някои части и се чудя, дали да не сглобя едно работещо PC, което да се използва за интернет, музика, филми и някои по-непретенциозни игри- например да играем CS с приятели.

Налични компоненти:

1.процесор intel dual core 2.2ghz socket 775.

2.Памет: 3gb ddr2 имам и на 800 и на 533mhz.

3.Стара видеокарта Ati radeon x1650pro

4.кутии, захранвания, записвачки, мрежови карти, саунд карти, хард дискове и какви ли не дребни чаркове.

Това, което се търси е дъното. Трябва ми дъно със следните изисквания:

1.Socket 775.

2.DDR2 памет.

3.Вградено видео равно или по добро от това, което имам,

4.pci-e слот

5.7.1 аудио

6.За всеки случай освен Sata да има и IDE

Ами това е,ако се сещате за някой конкретен модел, казвайте да го търся.

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

За тези пари се взема цяла машина от марковите реновирани, които са на пазара.
А частите си продай

преди 3 часа, ExaFlop написа:

За тези пари се взема цяла машина от марковите реновирани, които са на пазара.
А частите си продай

и кой ще ги купи?

аз моите стари машини ги подарих...ъ-ъ-ъ...тъй де, зарадваха се хората, а и аз почувствах, някакво необяснимо чувство на лекота
аве, с думи, не мога да го обясня

подходящо дъно - само не е 7.1 аудиото, ама ще го преживееш. Е и парите не са малко, ама ти си решаваш...

преди 3 часа, дръндю написа:

и кой ще ги купи?

За всеки влак си има пътници

преди 1 час, krassleto написа:

подходящо дъно - само не е 7.1 аудиото, ама ще го преживееш. Е и парите не са малко, ама ти си решаваш...

За тези пари ще си купи цяла машина

Можеш да намериш такава дънна платка в фирмите за компютри втора ръка, които внасят остарели офис-щайги от западна Европа. Миналата година си взех едно подобно, в комплект с пентиум4 за 20лв. Само трябва да внимаваш за съвместимостта на платката с твоите процесор и памет, както и за PCI-e слот. Освен това, тези дъна са изтърбушени от "маркови" машини, и трудно се намират драйвъри и информация за тях.

Редактирано от Para560 (преглед на промените)

преди 42 минути, Para560 написа:

Освен това, тези дъна...

...много често са предназначени САМО за определена фирмена кутия и понякога е зор вкарването им на друго място.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за мненията.Предложеното дъно на Gigabyte ми се вижда идеалнo.Асрок-ът също не е лош.Да нее 7.1 аудиото но не е чак такъв проблем. Забравих да напиша ,че частите ще са втора употреба, така че парите, които ще дам няма да са много.

Може да съм луд да сглобявам такава машина ( макар.че според мен процесорът ми е перфектен за целите ми и с 3gb рам нещата ще са ок), но не съм толкова луд, че да купувам нови части за проекта :D

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

Аз имам едно излишно дъно Asus P5B-VM DO То е цяла конфигурация може да я видиш в подписа ми. Ако те интересува може да се спазарим за всичко или само за дъното :)

• Автор

Благодаря за предложението, колега, но дъното, което ти имаш е много по-ново и различно, от това което търся.

преди 3 минути, slavi91 написа:

Благодаря за предложението, колега, но дъното, което ти имаш е много по-ново и различно, от това което търся.

Като гледам първия ти пост какво си написал. Дъното ще ти върши перфектна работа, но както си прецениш :)

• Автор

Намерих случайно  дъно Gigabyte Ga-945p-s3,което обаче не работи-не пали изобщо.

Мисля да му сменя кондензаторите, но не знам кои точно отговарят за захранването. Ако тръгне, тръгне, ако не в коша. Така или иначе си го намерих на тавана, не съм го купувал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.