Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows зарежда много бавно

Featured Replies

Помощ!!!

Не мога да разбера дори като преинстална Уина и слагам си драйверите както си му е реда и една две програми Уина при рес или като го вклщчвам зареждат поне 1 мин. дори 2. Процесора ми е 2800+ бях с 512 РАМ сега съм с 1024 РАМ няма разлика в зареждането на Уина, а мой приятел с 2200+ 256 РАМ прави 5 6 деления и за 10 сек е готов заредил, а и не само той ПРИ МЕН ИМА МАЙ БЪГ.

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.

Благодаря предварително.

Помощ!!!

Не мога да разбера дори като преинстална Уина и слагам си драйверите както си му е реда и една две програми Уина при рес или като го вклщчвам зареждат поне 1 мин. дори 2. Процесора ми е 2800+ бях с 512 РАМ сега съм с 1024 РАМ няма разлика в зареждането на Уина, а мой приятел с 2200+ 256 РАМ прави 5 6 деления и за 10 сек е готов заредил, а и не само той ПРИ МЕН ИМА МАЙ БЪГ.

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.

Благодаря предварително.

Ти ако видиш моя колко зарежда ще кажеш , че е модифициран линукс biggrin.gif

:) Проблемът най-вероятно е хардуерен, но изходните ти данни не ми дават никаква насока за мислене...

Да нямаш нещо което го кара да чака. Мрежова карта, тв тунер, и т.н. Остави компа без нищо и опитай така.

На мен ми се струва кофти сет-че рам-ец, и аз съм на същият хал слагам повече, получавам в най-добрият случай същото!

Влез в биоса и дай настройки по подразбиране .Пусни го и на сейв мод и там ако е така.

Слагаш Hirens Boot и правиш един цялостен тест на "железарията ".

Няма да е лошо да дадеш и две три скринчета от еверест тука има доста хора който разбират от хардуер и ще ти кажат какво да правиш ,мене ниакаъв ме няма във тази тема .Ще получиш сто процента няколко идей от какво може да бъде това чудо. Сигурен ли си ,че нямаш много периферя ,някой външен твърд диск и също дали въообще е читав Wina ???

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Абе, брато!

Ми то ако ти зарежда WInfows-а за 2 минути си ЦАР бе майна!

Аз съм на pentim 4 /3300/512 ram и си ми зарежда точно за 2минути и 35 секунди .

Говоря за Windows XP Prof.

Така че, ти си екстра ве майна!

Айде, със здраве!

Абе, брато!

Ми то ако ти зарежда WInfows-а за 2 минути си ЦАР бе майна!

Аз съм на pentim 4 /3300/512 ram и си ми зарежда точно за 2минути и 35 секунди .

Говоря за Windows XP Prof.

Ами ако е така наистина прави си изводите. От тези параметри, които си дал излиза, че има нещо нередно с User-а! angry.gif

Аз бях отворил една подобна тема - сигурно е в по-голямата си част от фрагментацията:

П.П. не мога да я намеря. А къде отиват по старите теми в раздел ОС-и?

П.П. 2 Какъв е тоя "Голям проблем с Windows"? Страшен проблем! Оправи си заглавието!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

angos и valdes666, след като все пак ви заредят, проверете в таск мениджъра колко са ви активните процеси. Един приятел също се чудеше защо му зарежда почти 3 минути при 2 Гхц процесор и 512 МВ рам - ами има точно 65 активни процеса, включително стартово сканиране срещу каквото се досетите. Долу в таск бара няма място къде една игла да боднеш от ненужни агенти...

Проверете този показател.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Абе, момчета!

Аз никаде не съм се оплаквал, че ми зарежда бавно или бързо и тем подобни!

Целта ми беше да обясня на автора на темата , че просто проблема му е никакъв!

Ако трябва да се задълбоча ще споделя с вас следното:

1. Ако искам мога да си го направя да зарежда за точно 60-65 секунди (толкова е времето поне по документация про стандартна конфигурация P4/2600/256RAM, поне според руските събратя, а те ги чаткат доста тези неща!).

2. Лично аз с компа си вадя хляба, т.е. е накачорен с доста нещица (едно от друго по готини :yanim: ), така че не мога да желая да ми вдига 66 сървиса за по-малко от минута, нали?

3. Айде, със здраве, че се разбърборих!!! biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.