Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталирането на Windows 7 на M.2 SSD

Featured Replies

преди 1 час, plamenbm86 написа:

ако не в UEFI режим, инсталаторът на Windows 7 не засича никой USB порт

А в BIOS цъкна ли USB Legacy?

• Отговори 61
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, ExaFlop написа:

А в BIOS цъкна ли USB Legacy?

Да. Работи само с Intel USB 3.0 Disabled. Но аз си карам на Windows 10. Пооправиха го. Има си и DirectX 12.

Редактирано от plamenbm86 (преглед на промените)

FR1ND, ако четеш преди да пишеш, щеше да установиш, че това предложение вече е направено.
Вече няма нужда от нищо - инсталиран е Win 8.1

• Автор

Стига машината да проработи отново и да не съм прецакал нещо,пак-ще се пробвам със Windows 7.

преди 8 часа, ExaFlop написа:

FR1ND, ако четеш преди да пишеш, щеше да установиш, че това предложение вече е направено.
Вече няма нужда от нищо - инсталиран е Win 8.1

КОЛЕГА, аз  преди моето мнение, никъде не видях да се споменава Win 7 USB Patcher, а и че вече е инсталиран Win 8.1

Голем, ама много голем, мерак да си мериш онова.

1. Нито ти си ми колега, нито аз съм такъв на теб.. Може да сме съфорумци тук, но колеги не сме!
2. За Windows 8.1,  че е инсталиран, никъде не се е споменавало. Аз го направих като съобщение за развитието на ситуацията.
3. Нищо не си меря. Това, което знам, не можеш да ми го вземеш! И се опитвам, доколкото мога, да съм полезен и да се предотвратяват грешки от "качествени" съвети.
Не, че нещо, ама ти май си чукча. А чукча - писатель, чукча не читатель:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

1. Нито ти си ми колега, нито аз съм такъв на теб.. Може да сме съфорумци тук, но колеги не сме!
2. За Windows,  че е инсталиран, никъде не се е споменавало. Аз го направих като съобщение за развитието на ситуацията.
3. Нищо не си меря. Това, което знам, не можеш да ми го вземеш! И се оптвам доколкото мога да съм полезен и да се предотвратяват грешки от "качествени" съвети.
Не, че нещо, ама ти май си чукча. А чукча - писатель, чукча не читатель:

Голямо его ей.... това което знаеш, колко го знаеш и колко са ти " качествени" съветите .... остави хората да преценяват !!!

Жив и здрав :ph34r:

А да не би да излъгах нещо, моля? Има ли линк към метода с инструмента за пачване? Има!
Ама май ти искаш единствено и само твоята крава да е мъжка.
И твоя да е последната дума.
Приятна вечер!

И тонът ти не е никак френдли.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, FR13ND написа:

Голямо его ей.... това което знаеш, колко го знаеш и колко са ти " качествени" съветите .... остави хората да преценяват !!!

Жив и здрав :ph34r:

Той не обича да го наричат "колега". 

Още повече си го раздразнил.

Това, което си предложил и това, което предлагаме, като решение са вид решения и работещи, разликата е в това че нашето решение е универсално. 

Опитай този подход. Предполагам не ти харесва защото не е микрософтско решение, има еквивалентни микрософтски решения на предложеното от нас решение, стига да потърсиш. 

Ако смяташ че съфорумника редактор и модератор си мери нещо,  разпиши се в Линукс темите да видиш там какво е. Да видиш там как се мерят, да видиш какво е его. Че май нищо не си видял.   :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, Tanner Foost Foust написа:

Той не обича да го наричат "колега". 

Още повече си го раздразнил.

Това, което си предложил и това, което предлагаме, като решение са вид решения и работещи, разликата е в това че нашето решение е универсално. 

Опитай този подход. Предполагам не ти харесва защото не е микрософтско решение, има еквивалентни микрософтски решения на предложеното от нас решение, стига да потърсиш. 

Ако смяташ че съфорумника редактор и модератор си мери нещо,  разпиши се в Линукс темите да видиш там какво е. Да видиш там как се мерят, да видиш какво е его. Че май нищо не си видял.   :D

Той не обичал да го наричат "колега" ...... и  как да се обръщам към него ... със "Създателю":shock11::clown::D От вашите универсални съвети ...., момчето нищо не разбра, а се обърка още повече! Има начин и начин на обяснение! Аз съм до тук :helpwanted4:

преди 3 минути, FR13ND написа:

Той не обичал да го наричат "колега" ...... и  как да се обръщам към него ... със "Създателю":shock11::clown::D От вашите универсални съвети ...., момчето нищо не разбра, а се обърка още повече! Има начин и начин на обяснение! Аз съм до тук :helpwanted4:

И от вашите също "senior" "FR13ND" .

Ако имаше желание щеше да е разбрал, просто е много свеж и има още  какво да почете и научи.

Разбира се че ще си до тук, и на теб ти умръзна :D

Най добрият начин да помогнеш на някой е леко да го побутнеш, да му дадеш някаква идея и насока и сам да се оправя, ако му даваш всичко на готово нищо няма да научи.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.