Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Външна батерия не ще да зарежда

Featured Replies

Какво значи свястна батерия -работеща ли? Но се оказа че и тая не ще да зарежда когато батерията на телефона е паднала до минимум. В такъв случай каква е ползата от външна батерия, нали е преносима, специално за аварийни нужди. Как аз да си заредя батерията, когато съм извън къщи? То е ясно че никой не купува такива, щом не се включват в темата. Май ще се прибегне до акумулатора - мощен, оловно-киселинен.

на 24.12.2016 г. в 21:03, peppone1 написа:

Какво значи свястна батерия -работеща ли? Но се оказа че и тая не ще да зарежда когато батерията на телефона е паднала до минимум. В такъв случай каква е ползата от външна батерия, нали е преносима, специално за аварийни нужди. Как аз да си заредя батерията, когато съм извън къщи? То е ясно че никой не купува такива, щом не се включват в темата. Май ще се прибегне до акумулатора - мощен, оловно-киселинен.

Виж сега, ако ще си вземаш батерия ,както са ти казали колегите по-горе, си отдели пари за наистина нещо по-скъпо и с гаранция. Аз съ взех тази . Вярно намерих я на промоция за 20 лева, но си работи повече от 6 месеца перфектно 

Вероятно зависи и от телефона, на другият на който не работеше е със захранване 5.3V и не щеше да се зарежда и от компютъра. Така че за него само акумулатора ще помогне. Това ме заблуди че не може да се зареди паднала до минимума батерия, но е било от телефона. SilverCrest е немска качествена марка и изпипани до край продукти на добра цена, с бляскав вид, с написани сериен номер, дата на производство и т.н. Имам и едно универсално дистанционно от тази марка и вече 7 години работи без проблем, като изключим че бързо изтощава батериите. Но не като китайските- с криви букси и къси и дефектни кабели, крив и чуплив корпус.

SilverCrest качествена дрън та пляс!Вземи си една от ol*x ги имаше за по 10тина лъвчета(около 2000мА).Върши работа да качи 20% и да те спаси.

на 25.12.2016 г. в 22:55, peppone1 написа:

Вероятно зависи и от телефона, на другият на който не работеше е със захранване 5.3V и не щеше да се зарежда и от компютъра. Така че за него само акумулатора ще помогне. Това ме заблуди че не може да се зареди паднала до минимума батерия, но е било от телефона. SilverCrest е немска качествена марка и изпипани до край продукти на добра цена, с бляскав вид, с написани сериен номер, дата на производство и т.н. Имам и едно универсално дистанционно от тази марка и вече 7 години работи без проблем, като изключим че бързо изтощава батериите. Но не като китайските- с криви букси и къси и дефектни кабели, крив и чуплив корпус.

И аз навремето си мислих, че DELL са качествена марка и няма проблеми докато за един месец ми донесоха за ремонт 3 компютъра. Като сметнеш какви части са сложени за тази цена ще разбереш сам защо тези батерии дават дефекти.

Днес отново се върнах в Лидл и взех отново от качествената марка SilverCrest от всички разопаковани, най-малко разопакованата батерия и този път работи идеално, щом успя да зареди и таблета ми. А сега онази другата скъпата и мощната се чудя какво да я правя, освен да зареждам само таблета с нея, щото малката бързо ще се скапе. От всяка добра марка се случва да има и дефекти, нещо нормално, вместо да налитам на скъпото и китайското. Сега върви една ТВ реклама на смартфон с подарък външна батерия 2600mAh, чудят се как да пробутат боклуците между тях.

преди 12 часа, peppone1 написа:

Днес отново се върнах в Лидл и взех отново от качествената марка SilverCrest от всички разопаковани, най-малко разопакованата батерия и този път работи идеално, щом успя да зареди и таблета ми. А сега онази другата скъпата и мощната се чудя какво да я правя, освен да зареждам само таблета с нея, щото малката бързо ще се скапе. От всяка добра марка се случва да има и дефекти, нещо нормално, вместо да налитам на скъпото и китайското. Сега върви една ТВ реклама на смартфон с подарък външна батерия 2600mAh, чудят се как да пробутат боклуците между тях.

Всичко вече е Китайско. Мисля, че го знаеш това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.