Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми програма за изтрити файлове

Featured Replies

Привет отново !

Уважаеми Capnemo , заповядайте при мен в сервиза , ще качим снимки и документи на диск с работеща ОС , ще го сложим после по желание на лаптоп или десктоп , ще изтрием дяловете , ще ги създадем нови , ще инсталираме нова ОС , и след това ако сме качили примерно 100-200 снимки и документи , ще получим обратно поне 150-160 от тях за максимум 2 часа . Дори да има повредени някои файлове , ще поправим поне 90% от повредените .

Не ми се водят спорове , нито казвам неща който не съм ползвал и не съм видял как работят , и какво правят .

Бъди уверен че съм пробвал и опитвал десетки програми за възстановяване и зная отлично кои какво вършат . Ако желае някой да донесе диск дори от който е трита информация (снимки , клипове , документи ) със софтуер за целта , отново че бъде "изкормен " и ще цъфнат "подвизите " в снимки и клипове .Ако диска е качван на стенд или повреден (сектори много , и т.н) шанса да излезе нещо е минимален , но при здрав носител ( диск , карта с памет , телефон като устройство ) не поставян на стенд ще извадя вътре каквото има от първата снимка или документ от както нещо е качвано по него .

За някой това е невъзможно , за други само са чували , трети си мислят че като трият и форматират и край , снимките по цици на Цеца са заличени , но който знае за какво говоря, знае че това изобщо не е вярно и не е така .

За приятели цената е левче и кафе  ( всеки труд заслужава отплата ) , за всички останали е 1лв.-10Мб информация . Снощи преди да пиша вадих снимки след 6 часа въртене на диска на еди някой си , след инсталация и разделяне на дялове ( преди новата инсталация е бил само един дял от 320 ГБ ) , съответно и форматиране , та снимки колкото искаш , от сватбата му , та и от кръщенето на детето му . Общо излязоха 2234 снимки и клипове , от който повредени -134 снимки и 4 клипа . Не пожела човека да си играя да му поправям повредените .

Ще кажа сигурно за 173 път , не ме интересува кой какво казва и какво мисли , вярвам на очите си , на знанията и на разума си ,и на хора който знам че практикуват всеки ден материята  . Всичко останало за мен е само информация която или на мига ингнорирам като бръщолевене на теоритици , или мисля върху нея ако има смислено нещо .

Поздрави и хубав ден !

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

преди 27 минути, PC doctor написа:

Привет отново !

Уважаеми Capnemo , заповядайте при мен в сервиза , ще качим снимки и документи на диск с работеща ОС , ще го сложим после по желание на лаптоп или десктоп , ще изтрием дяловете , ще ги създадем нови , ще инсталираме нова ОС , и след това ако сме качили примерно 100-200 снимки и документи , ще получим обратно поне 150-160 от тях за максимум 2 часа . Дори да има повредени някои файлове , ще поправим поне 90% от повредените .

...

Не, аз ще изтрия нещата. И ако вие след това успеете да възстановите и един файл веднага ще можете да си намерите работа в НСА или Мосад

И тогава, когато аз съм правил подобни неща вие вероятно сте бил в началните класове. Това че имате три програми с които работите не означава че си имате и най-малка идея как те работят. Когато възстановите на ръка 10-тина файла от UFS ще продължим разговора

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.