Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на WIN 7

Featured Replies

• Автор

Започвам да си мисля как да затрия целия диск, да го форматирам някак и да почна от нула, или да го вържа като втори диск на другия комп и д аму сложа уин или не знам вече...

ок Ники пускам така

преди 15 минути, Borislav Gichev написа:

Започвам да си мисля как да затрия целия диск, да го форматирам някак и да почна от нула, или да го вържа като втори диск на другия комп и д аму сложа уин или не знам вече...

ок Ники пускам така

Отиди у някой познат или приятел, вземи си един диск и си направи Bootable Disk на Windows 10 и си реши проблема. Не всеки път може да се инсталира Windows от флашка.

преди 18 минути, Borislav Gichev написа:

Започвам да си мисля как да затрия целия диск

След като стартира Windows 10  и зададеш език, натисни Shift+F10  и като се появи черният прозорец, напиши следното (след всеки ред натискаш Enter):
diskpart
list disk
select disk 0
- виж по размера на диска, но по принцип това трябва да е твърдият диск
clean
create partition primary size=300
create partition primary size=51200
create partition extended
select partition 1
active
exit

И продължаваш с инсталацията. Избираш дял 2 за инсталиране

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

ExaFlop благодаря отново, но Уин 10 не стартира, само премигва логото за стотни от секундата и става черно с мигащ маркер горе вляво и след 10 секунди става модерно - оранжево райе :)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Отиди у някой познат или приятел, вземи си един диск и си направи Bootable Disk на Windows 10 и си реши проблема. Не всеки път може да се инсталира Windows от флашка.

Благодаря, просто ми е доста сложно това. Намирам се в едно село, където не познавам никого - на почивка съм. Има наоколо само пенсионери, не вярвам накой да ми бърн-не уин 10 на печка "чудо". Затова се мъча, иначе ако съм си в пловдив, направо ще го занеса някъде да ми го направят за 10 лв и готово :)

Кое издание на Windows 10 "насипа" на флашката?

току-що, RudeBoy написа:

Ами намери си свястно копие на Windows 10

Не е въпросът в свястността на копието - има някакъв проблем с новите издания на Windows 10

• Автор

затова питах по рано за съвет коя версия да ползвам, дадох линк към тази която качвам в момента на флашката...

• Автор

още един идиотски въпрос - аз слагам 64ка ама като е с пустия Endless как да разбера какво трябва да слагам, може ли затова да се бъгва?

Освен това сега гледам и ендлес-а вече не зарежда нещо му стана. Лаптопа е Асус А540S според мен трябва да е 64бит уин 10...

След тази операция:

няма да има никакво значение endless

• Автор

OK супер, само да стигна до нея, само да стигна до зареждане на уин 10, засега само виждам логото за стотна от секундата и после оранжевия екран. Сге тегля 64 версията от линка който пусна и ще е кача на фашката с настройките които даде NIKISHARK

ако има друго - казвай...

• Автор

Стигнах, направих, инсталирам го на 50Гб партишъна в момента( 50 гб не е ли малко) или после програмите ги инсталираш на другия партишън а в този само уин-а?

• Автор

ОК супер не съм бил с 10 досега :) благодаря, бтв после другия партишън с кво да го оправям? имаме EaseUs partition manager някъде може с него да пробвам... 

Искаш да го разцепиш още ли? Ако е под 1tb не си струва...ама ти си знаеш...Виж и тази ,аз много я уважавам

AOMEI Partition Assistant Pro + AOMEI Dynamic Disk Manager Pro

Aomei Partition Assistant Pro - бесплатная лицензия

Тук някъде трябва да съм я дал в промоциите,ето ти линк от промо страницата: http://www.comss.info/page.php?al=Aomei_Partition_Assistant_Professional_Edition

преди 14 минути, NIKISHARK написа:

Нищо му няма на партишъна..моя с всички накачулени програми заема 18gb..

Щот не си го натръшкал с игри...

• Автор

Благодаря за всичко, с RUFUS 2.11 конфигурацията на NIKISHARK, а също и конфигурацията на БИОС от второто видео + уиндоуса от линковете на ExaFlop и инструкцията за партишъните под дос всичко тръгна.

Оказа се даже доста прилична машинката.

Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.