Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с актуализация на Windows 8.1

Featured Replies

Актуализира ли се?

• Отговори 64
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 4 минути, ExaFlop написа:

Актуализира ли се?

Да ,в момента всичко е по фън шуй. Имам и оригинална 10-ка и се бях замислил ,дали да не инсталирам нея ,но с нея други ядове съм имал и си предпочитам добрата стара 8.1

Твоето мнение от професионална гледна точка , какво е? Windows 8.1 Enterprise или Windows 10 Home ? 

Ами за мен са аха-аха кантар :)  Аз от повече от година търкалям 10-ки

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
току-що, ExaFlop написа:

Ами за мен са аха-аха кантар :) 

А какво ползваш на твоите устройства? 

Ясно. Аз най-дълго ползвах ХР , но в днешно време е безнадеждно остарял. Виста и 7 никога не са ми допадали. 

Аз от XP слязох чак като се появи 8 (не 8.1)  и тогава се качих на 7 SP1

• Автор

Това ще рече 2012 - 2013 някъде. Ако не се лъжа аз минах на 8.1 през 2014 ,като преустановиха поддръжката на ХР ,пък и доста видове съвременен софтуер станаха несъвместими него. При мен тази ОС прослужи 2003 до 2014. До колкото знам 10-ката ще е последния Windows. Явно работят по някаква иновативна ОС ,която няма да има общо с тези от семейството на Windows. 

Подготвят уж Windows as service. Някакъв облачен модел с годишен абонамент
Не знам само как биха работили CAD/CAMCAE в облака

• Автор

На Microsoft им стана навик да съсипват по начало успешни продукти. То не беше Skype ,след това Nokia ,ще го видим и новият им продукт с какво ще блести ,или по-скоро кой ще замести Microsoft на пазара. Четох ,че Касперски разработвали достойни ОС и ми е много интересно ,поне да разгледам компютър с такава ОС. 

За да ползваш облачната ОС, ще трябва да се плаща ежегодно...За разлика от сегашното закупуване на лиценз

• Автор
преди 1 минута, ExaFlop написа:

За да ползваш облачната ОС, ще трябва да се плаща ежегодно...За разлика от сегашното закупуване на лиценз

Ами браво ,измислили са , как постоянно да измъкват пари от хората ,но пак няма гаранция ,че няма да има харекски пробиви и нета да се напълни с кейове за тази ОС. Нямат и гаранция ,че мнозинството ще продължи да използва тази ОС ,а няма масово да се премине към алтернативна от друга компания. Идеалната възможност за други софтуерни производители , да изместят Microsoft. 

• 2 седмици по-късно...
на 30.12.2016 г. в 9:06, ExaFlop написа:

Закачи или монтирай носителя. Отвори админска конзола и в нея постави:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:wim:D:\sources\install.wim:1 /limitaccess

Като на мястото на буква D сложи буквата на устройството, на което е инсталаторът.

значи 3-ден търси актуализации и нема никои,изпълних това и сега всичко си дойде на място:)

От вчера(нощес) актуализирам една осмица - с DISM++ за минута и половина намери наличното и до сега инсталира security актуализациите (52). Ама и машинката е по-старичка. :) 

Аз кво ли не правих и не става и ръчно опитвах и не става и това е,иначе грешки никакви не ми даваше поне за ориентация.Само тая поправка ми помогна:)Тия маи почнаха да правят мизерия като с 7.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.