Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран със winxp sp2

Featured Replies

Значи проблема е че много често почти всеки ден ми се появява син екран от сорта на :

win32k.sys

page_fault_in_nonpaged_area

Също така при ежедневна работа със различни приложения се срещам със досадни съобщения за грешка и отказ на приложението да се стартира ... Например avant browser ми изкарва някакъв Protection error или долу до часовника ми се появява удивителна с некви corrupted files и като пусна scan disk намира 100 грешки.

Имам втори компютър със същия Windows и горе долу същите инсталирани приложения, там нямам такива проблеми, та се чудя каква е причината за тези сини екрани и как може да я открия и оправя евентуално ...

Пробвах с преинсталация на windows и тези сини екрани и грешки в дял C: продължават да излизат и на пресен windows sad.gif

Благодаря предварително.

Редактирано от myd (преглед на промените)

Ама чакай да те питам,ти как преинсталира ОС,направи fresh copy ,или "замаза" върху старата инсталация ?

Защото ако е второто е напълно възможно да си останат тези проблеми.

• Автор

Ами със формат Ц: на чисто уш :)

Провери харда за Bad Sectors.Добре ще е това да го направиш с инструмент от Hiren,s Boot Cd-и после кажи какъв е резултатът. :yanim:

10x ще пробвам ако може линк за програмата :)

Ето го линка.Сваляш ,записваш го като буутващо СД и после буутваш от него.От менюто си избираш HDD Recovery Tools(или нещо подобно) и го пускаш да проверява cool.gif

П.П.По -точно от голямото меню HDD Recovery Tools избираш програмата,с която да направиш теста.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

• Автор

Хм като цъкна линка ме препраща към noinvite.com или нещо такова ако можеш да дадеш друг линк, аз междувременно ще поровя за програмката 10x за инфото :wors:

Издирих я от morenews.ru после ще я пробвам дано да управи проблема :)

Редактирано от myd (преглед на промените)

пробвай от тук: http://www.9down.com/downloads.php?fileid=336 да си свалиш hiren's :wors:

пробвай и с друго копие на win .... успех :)

едит : тук има инфо за hiren's какво вкл. http://www.9down.com/story.php?sid=6598

Редактирано от yasya2 (преглед на промените)

• Автор
пробвай от тук: http://www.9down.com/downloads.php?fileid=336 да си свалиш hiren's ;)

пробвай и с друго копие на win .... успех ;)

едит : тук има инфо за hiren's какво вкл. http://www.9down.com/story.php?sid=6598

Дано да помогне.

10x ;)

Това ли видя-Windows_XP_BSOD.pngТрябва да идеш в Event Viewer,и да проследиш грешката!Кликваш с десен бутон върху нея и цъкаш properties и след това цъкаш на линка.Там има информация за грешката!Успех!

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.