Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Показване на скрита парола на акаунт в платформа.

Featured Replies

Здравейте! Имам лек проблем, който би трябвало да може да се реши лесно, но за момента е невъзможно... Играя ДотА в една гейминг платформа и съм си цъкнал отметката за запаметяване на акаунт и парола, та да се логвам веднага. Проблема е, че не си помня паролата, а искам да я сменя. Оказва се, че платформата е шибана и не иска да ми изпрати мейл за възстановяване, така че се оказва невъзможно да си сменя паролата. Може ли някой да ми сподели сигуренсофтуер, който би показал паролата, скрита под кръгчетата? Благодаря! :)

преди 2 минути, Traxex написа:

Здравейте! Имам лек проблем, който би трябвало да може да се реши лесно, но за момента е невъзможно... Играя ДотА в една гейминг платформа и съм си цъкнал отметката за запаметяване на акаунт и парола, та да се логвам веднага. Проблема е, че не си помня паролата, а искам да я сменя. Оказва се, че платформата е шибана и не иска да ми изпрати мейл за възстановяване, така че се оказва невъзможно да си сменя паролата. Може ли някой да ми сподели сигуренсофтуер, който би показал паролата, скрита под кръгчетата? Благодаря! :)

Както разбирате не можете по никакъв начин да докажете добрите си намерения за да ви помагаме ние. Пишете на поддръжката, те ще ви помогнат

• Автор

Но мога да покажа, че искам нова парола и че тя не пристига в пощата ми, нали? Мисля, че това ще докаже, че искам да помогна само на себе си. :)

Редактирано от Traxex (преглед на промените)

преди 1 минута, Traxex написа:

Но мога да покажа, че искам нова парола и че тя не пристига в пощата ми, нали? Мисля, че това ще докаже, че искам да помогна само на себе си. :)

Нека повторя. Пишете на поддръжката. На тях им плащат за да помагат на потребителите

преди 15 минути, Traxex написа:

Проблема е, че не си помня паролата, а искам да я сменя. 

Купи си едно тефтерче, и си записвай имената и паролите, с които се логваш тук-там.

Аз така правя.

• Автор

Щях да го направя, но трябва да логна...

http://rankedgaming.com/

Разбирам, че сте прекалено големи, за да помогнете на някой, който има нужда. Аз ще си направя нов акаунт и пак ще играя, но вие просто не искате да помогнете, въпреки че бях готов да докажа всичко със снимков материал. Лека вечер и благодаря. :)

преди 28 минути, Traxex написа:

Няма такава платформа особено на ДОТА, която да не съдейства за възстановяване на забравена парола.

• Автор

Отвори ли линка, за да видиш, че трябва да се логне, за да се съдейства? :)

преди 1 минута, Traxex написа:

Отвори ли линка, за да видиш, че трябва да се логне, за да се съдейства? :)

А това какво е?

http://www.rankedgaming.com/forum/forumdisplay.php?101-Help-Desk

• Автор
преди 2 минути, capnemo написа:

Форум, в който трябва да вляза? Благодаря за помощта, нямам намерение да се моля, желая ви лека вечер. Между другото, вие разбирате от програми, аз съм бил модератор в подобна платформа (по-голяма), така че няма да споря. Ще си развия нов акаунт. :) Благодаря отново!

преди 7 минути, Traxex написа:

Форум, в който трябва да вляза? Благодаря за помощта, нямам намерение да се моля, желая ви лека вечер. Между другото, вие разбирате от програми, аз съм бил модератор в подобна платформа (по-голяма), така че няма да споря. Ще си развия нов акаунт. :) Благодаря отново!

Не знам що си мислиш, че тук всички в този форум сме хакери и при въпрос моля да влезете еди къде си, че съм си забравил паролата и ние го правим за секунди. Такова нещо съществува само във филмите. 

преди 3 минути, Traxex написа:

И в който можете да си създадете акаунт. И да обясните на съпорта проблема си. Ако това не ви е ясно много трудно ще ми е да повярвам че сте модерирал голяма платформа

• Автор
преди 37 минути, eXceLLen7 написа:

С какъв браузер си? За Chrome може да я видиш от тук chrome://settings/passwords

Не ми трябва за браузър. :)

преди 36 минути, capnemo написа:

И в който можете да си създадете акаунт. И да обясните на съпорта проблема си. Ако това не ви е ясно много трудно ще ми е да повярвам че сте модерирал голяма платформа

Дали вярвате или не, това си е ваша работа. Разбира се, мога да докажа и това, но контекста е друг. :)

В първия ти пост си писал, че автоматично ти я въвежда.Ти просто искаш да я смениш тая пуста парола.Е тогава кажи ми аджеба защо си тръгнал нов акаунт да си правиш?Щото просто аз нещо не разбирам какви се опитваш да ги изкараш нещата.

Тука не е форум в който ще намериш прогпами за "разкриване"(каквото и да значи това) на пароли.Такива програми аз съм сигурен, че няма човек който да е направил.С тая цел.

Най-вероятно има такива за разбиване на пароли, но предполагам достъпа до тях е труден и струват някакви средства.Забравил паролата, па не му пращало мейли, не можел на съпорт да пише, не знам си какво...Лека вечер

Редактирано от SHANOVr (преглед на промените)

Програмата е безплатна, с размер 450 kB, битува от времето на XP!
Но потребителят се прави на умряла лисица, има акаунт, влиза си, пък не може да контактува с поддръжката. Иска да злоупотреби като открадне парола, а може дори да смени паролата на чужд акаунт, на имайл или някъде другаде, но не и в посоченият уебсайт.

• Автор
преди 21 часа, Mlechko написа:

Програмата е безплатна, с размер 450 kB, битува от времето на XP!
Но потребителят се прави на умряла лисица, има акаунт, влиза си, пък не може да контактува с поддръжката. Иска да злоупотреби като открадне парола, а може дори да смени паролата на чужд акаунт, на имайл или някъде другаде, но не и в посоченият уебсайт.

С риск да ме баннат, оставам с впечатлението, че имаш някакви отклонения или просто не можеш да четеш. За да контактувам с поддръжката, трябва да логна в сайта, където не мога да логна, защото не си знам паролата, поради причината, че се логвам автоматично в платформата. Мога да си сменя паролата и електронната поща през платформата, но не получавам поща за потвърждение, защото съм се регистрирал с @abv.bg и явно има някакъв проблем - пощата и спам папката са празни. Писал съм писма до двама от администраторите, посредством gmail, където се надявам да ми отговорят в скоро време. Техните пощи ми ги казаха потребители в една от стаите на платформата! Относно новия акаунт - направих си го, защото не искам да развивам този, който не знам дали няма да изгубя рано или късно, поради факта, че не знам паролата си. Аз предложих да покажа снимков материал, докато съм с акаунта си, както и такъв, че не получавам никаква поща, но хората се направиха, че не са видяли това - нали сме българи, трябва да се заяждаме! :) Ето, заявявам че не желая никаква помощ от вас и честно - съжалявам, че изобщо написах тази тема. Желая ви всичко най-хубаво!

преди 10 часа, Traxex написа:

За да контактувам с поддръжката, трябва да логна в сайта, където не мога да логна

Защо си противоречиш? Нали се логваш със звездичките?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.