Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стимулант

Featured Replies

Привет,

В скоро време мисля че ще ми се отдаде възможност да оправя една кака и се чудя какъв стимулант да използвам. Искам да се представя добре. Под оправя имам предвид секс за една вечер.

Мацката е доста секси и искам да не стана за смях пред нея.

Редактирано от Батман (преглед на промените)

преди 11 минути, Батман написа:

Привет,

В скоро време мисля че ще ми се отдаде възможност да оправя една кака и се чудя какъв стимулант да използвам. Искам да се представя добре. Под оправя имам предвид секс за една вечер.

Никакъв

• Автор
току-що, Н.Чапкънски написа:

Никакъв

В смисъл да се оставя на течението на съдбата ли.:)

Редактирано от Батман (преглед на промените)

преди 4 минути, Батман написа:

Малко алкохол да те държи :)

преди 8 минути, Батман написа:

Вземи се осъзнай малко че направо се плаша. Отиди при мацката и бъди себе си. Нещата просто ще се случат. 

Хаха. Пробвай с магнезий и цинк, за да ти вдигне тестостерона естествено. Продават го в аптеките, а има и препарат цимаг, което естествено означава цинк + магнезий. Това стимулира потентността на мъжа. в смисъл, на теб да ти е кеф, не на някой друг :P Естествено, трявба дас е взема не от днес за утре, а по-продължително време. 

Така като уточни-да оправя-тва вече е съвсем друго нещо.Иначе човек ще си помисли че я предницата й е ожулена,я задницата й иска изчукване.НЕ НЕ НЕ НЕ.Не я слушай Нели-то.Наядеш ли се здраво-правиш корем.Напраиш ли корем-той Фърля сянка.А на сянка-нищо не вирее.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

Да ама тоя мед трябва да го купи жената.И тогава на нея продавача обяснява как да се го ползва.Който знае упътването,знае.Няа сЪ излагам ся тука да обяснявам начина на приложение.:D

преди 45 минути, sennheiser написа:

Хаха. Пробвай с магнезий и цинк, за да ти вдигне тестостерона естествено. Продават го в аптеките, а има и препарат цимаг, което естествено означава цинк + магнезий. Това стимулира потентността на мъжа. в смисъл, на теб да ти е кеф, не на някой друг :P Естествено, трявба дас е взема не от днес за утре, а по-продължително време. 

Магданоз, магданоз трябва :D По-корав го прави.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

Ся сериозно.Батмане млад човек си,щот имаш каки от там си прая извода.Ще ти разкажа една реална случка.Лична.Преди 25 някъде години(кога човек бил остарял?когато спомените станат повече от преживяванията).Бачкам си нали прост работник-шлосер.Най-младия в бригадата.Всички около мен ги считах за пенсии.Виках си -Тоз на 35,оня на 45-баси пенсиите,ся аз станах на 45-вече си викам баси пенсионера дет станах.И лафят си и по едно време чувам ТРИБЕСТАН.И интересно ми стана почнах да разпитвам.Стимулант вика единия.Голяма работа.Викам що пък да не пробва човек.Оказа се луди пари даже единия блистер.Ама обиколих половината град докато намеря аптека на дребно да продава.Не като сега още малко и на половинки и на кьошенца ще почнат да продават хапчетата.Та прибрах се аз.Викам на жената-Лягам си за 2-3 часа ,като стана ще има голямо земетресение.Ударих един хап и направих номера на Тодорка,демек-полегнах.Като станах.Адско главоболие.Ще ми се пръсне зелката глупава.Сякаш цялата Виенска филхармония ми бяха заели черепа.Барабар с диригента.А очите ми щяха да изхвръкнат.Сякаш барабаниста ми налагаше очните дъна с палките.Как се оправих н.з.На другия ден отидох на работа хвърлих им блистера и им викам-Който иска да го пие тва нещо.Така че-НИЩО НЕ ТИ ТРЯБВА.

преди 2 часа, Батман написа:

Привет,

Щом мислиш да не се изложиш, значи ще се изложиш... откажи се.

преди 44 минути, Ma_ri написа:

Давате съвети, но ако не дойде "каката", тогава какво ще прави :)

Ще търси некъв мехлем...  :)

преди 45 минути, Ma_ri написа:

Давате съвети, но ако не дойде "каката", тогава какво ще прави :)

ко ше прави 

ко да прави

той си знае не му мисли

преди 10 часа, sennheiser написа:

И като се превъзбуди или организма или нивото на тестостерон стане повече и току виж атрибута му спаднал. И така ли ще ходи при всяка мацка??? Докота ще му издържи организма на това. Залагам че постващия е все още хлапе.

преди 7 часа, Емил Костов написа:

И като се превъзбуди или организма или нивото на тестостерон стане повече и току виж атрибута му спаднал. И така ли ще ходи при всяка мацка??? Докота ще му издържи организма на това. Залагам че постващия е все още хлапе.

Не, това се ползва в културизма за повишаване на тестостерона. Всичко е естествено, не изкуствено като виагра или някакъв друг стимулант - допинг. При културизма е важно да имаш тестостерон, за да имаш мерак да вдигаш. В случая щанги, а не оная работа ;) Но то е все едно, имайки мерак да правиш нещо - дали ще изразходваш енергия за щанги или секс, си е твой избор. Човека пита, как да му се вдигне либидото. Ами ей така. Някой каза, да се наяде...сигурно и така става, само да не му се доспи ;).  И тук се говореше, да не се изложи първия път, когато има най-голяма вероятност да се притесни с не толкова позната или непозната.  И между другото, магнезият се препоръчва от лекарите, примерно ако имаш болки в мускулите през нощта. Това са си естествени продукти, а като хапове са и в необходимите норми. Вземането на повече минерали на никого не е навредило, стига да не продължава месеци това. Тук говорим примерно за 20 дневен прием на цинк и магнезий, после почивка, че организма свиква на всичко. 

И още малко да обясня, че някой може да се притесни от думичката "тестостерон". Цинка в комбинация с магнезия, помагат за естественото му производство от таш***те. За разлика от инжекциите тестостерон, ползвани от спортисти, които вкарват директно тестостерон в организма и по тоя начин таша....те им закърняват. Не случайно има една приказка, че културистите имали малки пиш....Това е така, защото някои приемат тестостерон външно, а не разчитат на естественото му производство, което е и една от разликите между мъжа и жената. 

Иначе и още една идея от културизма. Заради малките си пиш..., преди състезание удрят 50 грама коняк. Това ги мотивира временно ;)

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

преди 8 часа, sennheiser написа:

Не, това се ползва в културизма за повишаване на тестостерона. Всичко е естествено, не изкуствено като виагра или някакъв друг стимулант - допинг. При културизма е важно да имаш тестостерон, за да имаш мерак да вдигаш. В случая щанги, а не оная работа ;) Но то е все едно, имайки мерак да правиш нещо - дали ще изразходваш енергия за щанги или секс, си е твой избор. Човека пита, как да му се вдигне либидото. Ами ей така. Някой каза, да се наяде...сигурно и така става, само да не му се доспи ;).  И тук се говореше, да не се изложи първия път, когато има най-голяма вероятност да се притесни с не толкова позната или непозната.  И между другото, магнезият се препоръчва от лекарите, примерно ако имаш болки в мускулите през нощта. Това са си естествени продукти, а като хапове са и в необходимите норми. Вземането на повече минерали на никого не е навредило, стига да не продължава месеци това. Тук говорим примерно за 20 дневен прием на цинк и магнезий, после почивка, че организма свиква на всичко. 

И още малко да обясня, че някой може да се притесни от думичката "тестостерон". Цинка в комбинация с магнезия, помагат за естественото му производство от таш***те. За разлика от инжекциите тестостерон, ползвани от спортисти, които вкарват директно тестостерон в организма и по тоя начин таша....те им закърняват. Не случайно има една приказка, че културистите имали малки пиш....Това е така, защото някои приемат тестостерон външно, а не разчитат на естественото му производство, което е и една от разликите между мъжа и жената. 

Иначе и още една идея от културизма. Заради малките си пиш..., преди състезание удрят 50 грама коняк. Това ги мотивира временно ;)

Не искам нищо да обясняваш. Ако човек на между 20-40 години взема стимуланти, за да му става .......... по-добре да се гръмне. 

на 11.01.2017 г. в 15:18, Батман написа:

Аве мога да ти дам една рецепта ама много се влюбват после. След това може да си смениш ника на "Двата часа".

Всичко е в главата ти. Ако само за това мислиш как ще се представиш смятай че си се провалил.

А и ако положението е като в този виц също няма да ти помогне никакъв съвет.

Един отишъл да му махат гипса на крака и пита доктора.
- Аве докторе сега като ми махнете гипса ще мога ли да ева ?
   - Ще можеш разбира се !
- Аве щото преди да ми го сложат ама хич не можех .

Ако си млад стимуланти не ти трябват. Купуваш си един ледокаин, пръскаш и пердашиш.
Ако си по на възраст може да се подкрепиш и със Сиалис ама се страхувам положението да не излезе извън контрол и да трябва да си сменяш после телефония номер.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Не искам нищо да обясняваш. Ако човек на между 20-40 години взема стимуланти, за да му става .......... по-добре да се гръмне. 

Брей, не бъди толкова лош. 

• Автор

Абе с една дума - да не му мисля толкова защото като мисля се притеснявам.:D Приказвах с приятели и всички ми казват да се оставя в нейните ръце.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.