Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с pCloud

Featured Replies

преди 5 минути, gushev написа:

Ок а на телефона да имам ли програмата?

Телефонът ти е с андроид и щеш нещеш, ще я имаш.Иначе не може. Аз да изтрия ли снимките, защото съм ги качвал чрез форума и заемат много място?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 13 минути, gushev написа:

Аз имам от промоция 500 ГБ.Ама за колко време са?Сега след като изтрих pCloud drive от лаптопа дали всичко ще е ок?

http://magazin.photosynthesis.bg/500GB_bezplatno.html За 6 месеца е.

Файловете е възможно да са и в кошчето на самия лаптоп... ако се изтрият от pCloud - предполагам че отиват в кошчето на компютъра, при включена синхронизация. Все пак обаче ми се виждат големи за там. Кошчето си има настройки за ограничение на размера на файовете вътре, при мене е до 4.5GB в C:\ и 23GB в D:\ .

преди 1 минута, Freem@n написа:

http://magazin.photosynthesis.bg/500GB_bezplatno.html За 6 месеца е.

Файловете е възможно да са и в кошчето на самия лаптоп... ако се изтрият от pCloud - предполагам че отиват в кошчето на компютъра, при включена синхронизация. Все пак обаче ми се виждат големи за там. Кошчето си има настройки за ограничение на размера на файовете вътре, при мене е до 4.5GB в C:\ и 23GB в D:\ .

Прав си. Затова именно точно под този повод му написах да чете и отговаря за това, което го питаме, а не какво и колко са му дали. Ако ги е местил със "Cyte"" няма да ги види никога повече

преди 1 час, * СТЕФАН * написа:

Безплатното при този облак е 10 гигабайта бре приятел.Всички дават по малко. Вече и руснаците. От 100 гига го направиха на 25, а сега на 15. Направи си в "MEGA"- Направи си 4-5 акаунта и ще имаш 200-300 гига.

Отначало от руския облак mailru даваха по 1ТБ безплатно в рамките на около 2 седмици. Eдинственото ограничение е файловете да са с размер до 2 ГБ. Като цяло никой няма сметка да дава безплатно много ГБ, защото ако не са платените потребители няма да съществева облака, защото няма да има печалба.

преди 16 минути, sky1 написа:

Отначало от руския облак mailru даваха по 1ТБ безплатно в рамките на около 2 седмици. Eдинственото ограничение е файловете да са с размер до 2 ГБ. Като цяло никой няма сметка да дава безплатно много ГБ, защото ако не са платените потребители няма да съществева облака, защото няма да има печалба.

Това го знае всеки. И раздаването беше като промоция за 1 месец от 1 терабайт.След това отново си стана 100 гига. Но до преди година. Намалиха го на 25 гига, а вече е 15.  А знаеш ли mail.ru на които е и облака, колко абонати имат? И знаеш ли колко от всичките абонати са получили безплатно по 1 терабайт място? Едва ли. Ето ти една малка констатация. Само за месец декември 2016 година имат посещения от...27 милиона регистрирани. Що се касае до написаното от теб " Отначало от руския облак mailru даваха по 1ТБ безплатно в рамките на около 2 седмици " съвсем не си наясно. когато пуснаха "облака" мястото беше 100 гигабайта. Аз съм на този сайт от 15 години , приятел.

Screenshot_2017-01-12-00-28-36.png

• Автор

Няма нищо в кошчето.Всичко е изтрито от там.Обаче едни 20ГБ ми липсват от Local Disk C.Как ли не го проверявах и не ги открих никъде.Дайте съвет как и къде да ги проверя моля ви :)

преди 11 минути, gushev написа:

Няма нищо в кошчето.Всичко е изтрито от там.Обаче едни 20ГБ ми липсват от Local Disk C.Как ли не го проверявах и не ги открих никъде.Дайте съвет как и къде да ги проверя моля ви :)

Явно това пространство се заема на вашия диск независимо какво има в облака. Или спрете синхронизацията на компютъра с облака или приемете че сте загубил това пространство

преди 16 часа, * СТЕФАН * написа:

Безплатното при този облак е 10 гигабайта бре приятел.Всички дават по малко. Вече и руснаците. От 100 гига го направиха на 25, а сега на 15. Направи си в "MEGA"- Направи си 4-5 акаунта и ще имаш 200-300 гига.

Ами аз намерих една промоция. Ползва се One drive  акаунта и става 50 GB. Имаше такава промоция тук: 

https://sharewareonsale.com/

Дори оня ден качих 35 ГБ снимки там за един братовчед, дето му се скапи лаптопа, та искаше да му спасявам снимките от харда. Запълних го на 50 ГБ без проблем. Ако следиш промоциите в подобни сайтове ( аз съм се абонирал за имейли), може да попаднеш на добри безплатни промоции и програми. Примерно от там се сдобих с безплатни версии на Power Director,  за които иначе си искат винаги пари. А това е доста добра програма за обработка на видео и клипове. Полупрофесионална разбира се, защото за професионалните версии искат 100 лева. 

преди 22 часа, * СТЕФАН * написа:

Това го знае всеки. И раздаването беше като промоция за 1 месец от 1 терабайт.След това отново си стана 100 гига. Но до преди година. Намалиха го на 25 гига, а вече е 15.  А знаеш ли mail.ru на които е и облака, колко абонати имат? И знаеш ли колко от всичките абонати са получили безплатно по 1 терабайт място? Едва ли. Ето ти една малка констатация. Само за месец декември 2016 година имат посещения от...27 милиона регистрирани. Що се касае до написаното от теб " Отначало от руския облак mailru даваха по 1ТБ безплатно в рамките на около 2 седмици " съвсем не си наясно. когато пуснаха "облака" мястото беше 100 гигабайта. Аз съм на този сайт от 15 години , приятел.

Ползвах промоцията преди време и оттогава си е 1 ТБ

2017-01-12_23h57_24.jpg

От 2004 ползвам пощата им. ;)  Отделно в друга поща,която не ползвам редовно пък си стои още на 100 Гига 

2017-01-13_00h02_12.jpg

преди 23 часа, sennheiser написа:

Ами аз намерих една промоция. Ползва се One drive  акаунта и става 50 GB. Имаше такава промоция тук: 

https://sharewareonsale.com/

Дори оня ден качих 35 ГБ снимки там за един братовчед, дето му се скапи лаптопа, та искаше да му спасявам снимките от харда. Запълних го на 50 ГБ без проблем. Ако следиш промоциите в подобни сайтове ( аз съм се абонирал за имейли), може да попаднеш на добри безплатни промоции и програми. Примерно от там се сдобих с безплатни версии на Power Director,  за които иначе си искат винаги пари. А това е доста добра програма за обработка на видео и клипове. Полупрофесионална разбира се, защото за професионалните версии искат 100 лева. 

Кики! Аз тези неща ги ползвам отдавна. Но ти благодаря.

Към Гушев! Тази ти промоция от 6 месеца са ти я дали при закупуване на стока и след като изтече времето, ще получиш съобщение за удължаване на "абонамента" или  безплатно (10 гигабайта), или на абонамент и цена, която ти посочиш. В случай, че пропуснеш това, автоматично ще ти се предостави безплатното пространство от 10 гига. Затова се ограничавай до този момент с качването на файлове над обем от 10 гига, за да нямаш отново проблем със загуба на информация. Случаят ти е малко по особен, защото реалния платец към облака не си ти, а фирмата или компанията, от която си закупил стоката. Затова е промоция с определен период на валидност.

преди 15 часа, nikssi написа:

Ползвах промоцията преди време и оттогава си е 1 ТБ

2017-01-12_23h57_24.jpg

От 2004 ползвам пощата им. ;)  Отделно в друга поща,която не ползвам редовно пък си стои още на 100 Гига 

2017-01-13_00h02_12.jpg

Ти си отдавна абонат и при теб положението е заварено. Аз съм също като теб. Само със 3х100 и 2 по 1 терабайт от които единият ми е от mail.ru ... като подарък. Другият е регистриран както при теб. От новогодишна промоция 2013 год.

Снимка003.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.