Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Адрес около Атина, Гърция.

Featured Replies

Моля да пишат само добре запознати с Гърция съфорумци. 

"Случаят" е следният. Имам роднина в Гърция. Скоро замина и с езика е зле. Както и да е. Човека си намерил работа обаче иска някои неща от БГ. Пеоблемът е в това, че адресът който ми дава нещо не го намирам в картите на Гугъл. Имам и домашен и име на хазяйката, но и по това не мога да открия адреса - съмнявам се че въобще е възможно. Не е известно дали абоната е на нейно име.

Имам адрес, но въобще не съм убеден във верността на записа. Причината е в регионите или областите. Говорим за Атински метрополитен. Поне за мен е така. И така имам пощ. код, града и улицата, но когато ги въведа няма пълно съвпадение, или няма такъв резултат, или ме насочва към друг район ли е, област ли е?! Ако не греша тези райони са малки градчета част от Атинския метрополитен, а това е объркващо защото попадат в някакви облати или нещо подобно. Дайте съвет и моля без небивалици, от типа да се прибира, къде е тръгнал като не знае език и прочие. Бъдете сериозни. Искам в понеделник да му изпратя колета, ако се получи ще бъде чудесно.

Предварително Благодаря.

Редактирано от Lautrec (преглед на промените)

Абе вие откачени ли сте бе? Като ще получава, прати му "до поискване" да си го вземе от куриерите. Баси и запилените хора!

Можеш и пари да му пратиш по Western Union, имат офиси навсякъде, зад всяко кише, той трябва да не е добре с очите.

Предполагам има смартфон. Отваря фейсбук, вайбър и къде ли не - навсякъде има опция да споделиш местоположението на което се намираш.

• Автор
преди 56 минути, XYconstant написа:

Предполагам има смартфон. Отваря фейсбук, вайбър и къде ли не - навсякъде има опция да споделиш местоположението на което се намираш.

Не, ползва обикновен телефон. Това съм го мислил. Но както казах не става. Въпросът е все така актуален.

Пише от компютър в гугъл "my location" и веднага ти излиза къде си в гугъл мапс.

преди 8 часа, Lautrec написа:

Не, ползва обикновен телефон. Това съм го мислил. Но както казах не става. Въпросът е все така актуален.

Прати му това, което иска с автобус.
Има фирми, които основно с това се занимават - освен хора, возят и багажи и колети.
Опаковаш го добре, отвън слагаш етикет с три имена, телефон и адрес по паспорт или лична карта.
Плащаш си колкото сметнат, пращаш го, даваш му кога пристига и къде в атина им е офиса (или автогарата с офиса им) и той отива и си го взима срещу паспорт/лична карта.
Онзи ден съм ползвал такива услуги и ти гарантирам, че това е често ползвана услуга и хората са доволни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.