Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с профила ми в Facebook!

Featured Replies

Добро утро, Миналия Пон. си смених цялостно данните в фейса (потр. име, пароли) Причината за това е че непрекъснато някои изпраща покани за приятелство на хора които не познавам.  Подчертавам миналия Пон,са ми сменени данните ми за влизане. И едва днеска 16.1. Пон, отново виждам на раздел известия, че някои е  изпратил поредната покана на човек който не познавам.  Не се сещам какво мога да направя да спра това досаждане, непрекъснато нови покани, през 2-3 дена, омръзна ми вече да се занимавам с смяна на данни, да блокирам нежелани покани за приятелство и т.н. 

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• Автор

Всички настройки са ми ок, не мисля че причината е поради неправилни настройки. Вижте и снимката.

PIC_0670.JPG

преди 5 часа, oavramov написа:

Забрани платформата за приложения във ФБ.

ТУК

Направих нужните настройки. Но според мен не трябва ли да примерно да имаш данните за влизане на даден профил, за да изпращаш покани на дадени потребители? И да подчертая че фейса, не ме е информирал под формата на известие че друг IP се е логвал в профила ми.

• Автор

Изписва ми само Местоположение, и вида устройство от което съм в момента, няма др. инфо.

Ако някой друг е влизал, ще пише датата на влизане, града и устройството от което е влизано, като минеш с мишката на града пишеше и IP адрес.

Смени си паролата, въведи си номер и активирай функцията за влизане чрез код. Когато някой друг се помъчи да се логне, на телефона ти ще бъде изпратен SMS с код. Така злосторника ще си чупи главата.

• Автор

Да това ми е ясно, благодаря ви за инфото> Ще пиша ако забележа нещо необичайно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.