Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Друг начин да станеш глобален модератор, във форумите.

Featured Replies

Сигурно много от вас, са се опитвали в различни форуми, да станат част от екипа. Но не сте успявали. Ако се питате, как се постига 'титлата' глобален модератор, отговора е лесен. Чрез лични качества и участие в развитието на конкретния форум.

Но ако нямате качества, комплексар сте и общо взето, не ставате и за чеп за зеле, как да постигнете мечтаната 'титла'? Решението, също е просто. Просто осигурете финансиране, чрез тролове. Намирате поне един трол,  човек без личен живот, готово да пише по 24 часа.   Без значение от темата, но повечеко се плаща за политика. Особено ако е 'правилната'. 

И да не забравим, подлизурковщина към главните във форума. Лижете където трябва, целуването когато трябва. Така все ще успеете, да постигнете мечтания статут.

Други методи, дали има?

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

• Отговори 63
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 20 минути, AntiAlGor написа:

Сигурно много ххххххххххххххххххх

Първо да уточня. Никога не съм искал или мечтал да ставам модератор, та бил той глобален или друг! Нямам време и нерви за хабене, а си и имам личен живот и то доста динамичен. Струва ми се, че описания принцип е доста верен и действащ. Впрочем така се случват нещата у нас и то навсякъде!

Друг метод дали има? Пр. шуробаджанаци.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

въх,"Духчо" е ядосън

преди 2 минути, AntiAlGor написа:

Сигурно много от вас, са се опитвали в различни форуми, да станат част от екипа. Но не сте успявали. Ако се питате, как се постига 'титлата' глобален модератор, отговора е лесен. Чрез лични качества и участие в развитието на конкретния форум.

Офтопик. Аз пък имам друг въпрос. От горното разбираме, че въпросните мераклии не са желани в конкретният екип, тогава, какво е това настървение за модераторстване? Сещам се за тези възможности:
1) позицията глобален модератор е доста прилично платена за това, което трябва да правиш (тази ми се струва особено съмнителна);
2) въпросният кандидат модератор едновременно смята, че форума няма да се оправи без неговото компетентно модериране и е убеден алтруист, че да се натиска там, дето не го искат, за доброто на другите потребители.
3) За да си развява табелката и да рита другите по кокалчетата.
4) Да ползва туй си "желание" като параван да създава теми в които да отправя периодично обвинения за несправедливостта на живота и корупцията във съответния форум.

Желаете ли да ползвате 50/50 или помощ от публиката?

• Автор
преди 14 минути, Кумчо вълчооо написа:

Първо да уточня. Никога не съм искал или мечтал да ставам модератор, та бил той глобален или друг! Нямам време и нерви за хабене, а си и имам личен живот и то доста динамичен. Струва ми се, че описания принцип е доста верен и действащ. Впрочем така се случват нещата у нас и то навсякъде!

Друг метод дали има? Пр. шуробаджанаци.

Ти не си, аз не съм мечтал също. Но си има хора, дето такива неща, са им 'цел' в живота. Било комплески, било други психически проблеми. По доста форуми съм писал през годините, както всеки човек. нагледал съм се, на откровени идиоти, ама получили някаква 'титла'. И доста от тези форуми, с годините западнаха, именно заради подобни индивиди. :ph34r:

Да, шуробаджанащината също в начин. Както навсякъде в живота.

преди 7 минути, flare написа:

Офтопик. Аз пък имам друг въпрос. От горното разбираме, че въпросните мераклии не са желани в конкретният екип, тогава, какво е това настървение за модераторстване? Сещам се за тези възможности:
1) позицията глобален модератор е доста прилично платена за това, което трябва да правиш (тази ми се струва особено съмнителна);
2) въпросният кандидат модератор едновременно смята, че форума няма да се оправи без неговото компетентно модериране и е убеден алтруист, че да се натиска там, дето не го искат, за доброто на другите потребители.
4) Да ползва туй си "желание" като параван да създава теми в които да отправя периодично обвинения за несправедливостта на живота и корупцията във съответния форум.

Мога да допълня още поне 12 точки под твоите 4, но няма смисъл.
Иначе с написаното си на 99% в десетката.
Защо не е 100, питаш ли се?
Любовта и чуждопоклонничеството към различна от България държава си пропуснал и яростната битка и омраза към всички, които не споделят неговите възгледи. :)

• Автор
преди 6 минути, flare написа:

Пари не знам дали има и се съмнявам в това. Всяка една от изброените опции, съдържа вярно твърдение. Без точка 2, това е твърде добронамерено, за нашия свят. Дето всеки, се е овълчил.

току-що, AntiAlGor написа:

Пари не знам дали има и се съмнявам в това. Всяка една от изброените опции, съдържа вярно твърдение. Без точка 2, това е твърде добронамерено, за нашия свят. Дето всеки, се е овълчил.

надценяваш овълчването на света. и подценяваш хората

току-що, algor написа:

Любовта и чуждопоклонничеството към различна от България държава си пропуснал и яростната битка и омраза към всички, които не споделят неговите възгледи. :)

Признавам си пропуска.

• Автор
преди 4 минути, capnemo написа:

Може би Капитане, за овълчването си прав. Ама дали подценявам хората или ги надценявам, е твърде философски въпрос. Искащ много бири. :D

преди 4 минути, flare написа:

Признавам си пропуска.

Чуждополоничеството е свързано с тролове. И 'правилните' новини. Ама както се казва, гузен негонен бяга.

преди 8 минути, capnemo написа:

Изреченията не трябва ли да започват с главна буква?

За да си Глобален модератор не трябва ли поне да можеш да пишеш граматически правилно?

• Автор
току-що, skalata_73 написа:

За да си Глобален модератор не трябва ли поне да можеш да пишеш граматически правилно?

Печатни грешки, когато пишеш с клавиатура, са възможни. И всеки може да ги допусне, без да иска.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

приеми че аз съм станал модератор с връзки

току-що, AntiAlGor написа:

Печатни грешки, когато пишеш с клавиатура, са възможни. 

По скоро граматически .

току-що, capnemo написа:

И така да е, поне не се излагай.

• Автор
преди 2 минути, capnemo написа:

ни тъ е срам. :D:P

преди 1 минута, capnemo написа:

кажи де съ прудавът, си купя и ас

току-що, capnemo написа:

То, ако беше само ти - с мед да те намажем.

Иначе, това е единствения форум, в който модераторите са повече от пишещите в него потребители. :D

Аз  ще предложа друго - пробен проект и то само за месец! Дайте шанс на кандидат модераторите да бъдат такива само за един месец и то ще си покаже кой, какво ,защо , какво може или не може  и пр. Тамън ще си проличи дали старите искат да са такива на всяка цена и дали новите стават въобще за нещо! Ако са годни и се търси промяна към по - добро, екипа може да се зимисли и за рокади! 

Само за един месец, бе!

преди 15 минути, skalata_73 написа:

От 2011 съм регистриран в тоя форум. Направете го тоя човек skalata_73 най после модератор и да се приключва. От години човека виждам напира, въпреки че естествено отрича като го питат :ph34r:.

преди 4 минути, Кумчо вълчооо написа:

Аз  ще предложа друго - пробен проект и то само за месец! Дайте шанс на кандидат модераторите да бъдат такива само за един месец и то ще си покаже кой, какво ,защо , какво може или не може  и пр. Тамън ще си проличи дали старите искат да са такива на всяка цена и дали новите стават въобще за нещо! Ако са годни и се търси промяна към по - добро, екипа може да се зимисли и за рокади! 

Само за един месец, бе!

Ето и другия кандидат който не иска да бъде модератор НО видиш ли ако му се даде шанс............ Като стана дума можеби тия потребители незнаят но имаше модератори който не търпяха подобни тъпотии. BTW Къде е iovi?

преди 1 минута, rudinoid написа:

От 2011 съм регистриран в тоя форум. Направете го тоя човек skalata_73 най после модератор и да се приключва. От години човека виждам напира, въпреки че естествено отрича като го питат :ph34r:.

Поредния филмирал се болен мозък в роя форум :D Много си далеч от истината. Пусни езика по-добре. Така няма да те направят модератор!

преди 3 минути, rudinoid написа:

Ето и другия кандидат който не иска да бъде модератор НО видиш ли ако му се даде шанс............ Като стана дума можеби тия потребители незнаят но имаше модератори който не търпяха подобни тъпотии. BTW Къде е iovi?

Не само iovi а повече от половината ги няма! Карабойчев да си приказва каквото си иска.

преди 2 минути, rudinoid написа:

И как позна или си някой врач!? Хайде на бас ааааа?

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Поредния филмирал се болен мозък в роя форум :D Много си далеч от истината. Пусни езика по-добре. Така няма да те направят модератор!

ХАхаааха знаех си, че това ще е реакцията но фактите са налице. Модераторите сега са много толерантни. Чак пък болен мозък :) Къде и фена Тотнъм и кокомил въобще влизат ли не знам:no-no:

току-що, rudinoid написа:

...ХАхаааха знаех си, че това ще е реакцията но фактите са налице...

Чакам да покажеш фактите! Иначе доказваш, че си болен мозък :)

Нямам време много да чакам, та ако имаш такива - давай.

Всъщност знам, че нямаш такива факти, та ще си продължа с моите си занимания, а след като ме цитираш ще прочета по-късно поредната ти глупост и ще се посмея.

Дерзай.

• Автор

Е не се убивайте де. Който иска да става мод, да следва методите. Утвърдени са всеки форум.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.