Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Друг начин да станеш глобален модератор, във форумите.

Featured Replies

на 23/01/2017 в 12:04, AntiAlGor написа:

Някои, са го превърнали в 'професия'. Свестните модератори по форумите, са малко. Разни палячовци и комплексари, чрез лизане където трябва или други методи, се домогват до мечтаната позиця. Щото яко ги гони, комплеска.

Това звучи супер смешно. ... "чрез лизане, където трябва" , "комплексари и палячовци" ... Интересно е как се обиждат хора, без дори да ги познаваш. Това говори много за културата и възпитанието на пишещия. 

Факт е обаче, че повечето модератори никога през живота си не са виждали с някой от администрацията на форума, който модерират. Вашата завист обаче е безгранична и ви кара да пише абсолютни глупости, на които хората, които знаят как стоят нещата се смеят от сърце. хахаха 

И с просто око се вижда, че позицията на модератор е мечтана от именно такива потребители, които пускат такива теми. Колкото и да го отричат и да не искат да си го признаят. За тяхно голямо съжаление и наша огромна радост, те никога няма да получат така мечтаните от тях права. 

• Отговори 63
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 часа, ostavime написа:

И с просто око се вижда, че позицията на модератор е мечтана от именно такива потребители, които пускат такива теми. Колкото и да го отричат и да не искат да си го признаят. За тяхно голямо съжаление и наша огромна радост, те никога няма да получат така мечтаните от тях права. 

Понеже усещам къде падат мятъните камъни, та! Аз имам 2 пъти повече права и превилегии в реалния живот! Виртуалния не ме интересува! Просто си е виртуален и толкова. Т.е. с него или без - все тая. Извинявам се, но виждаш приятели и последователи във виртуалния живот нямам, не желая и няма да приема!

Ма, само да попитам! Все сме обвинявани че Ви искаме титлите! Ако толкова не са важни за вас. Ако толкова не ги желаете на всяка цена, то защо един не рече - бе вземайте, аз се отказвам!?!?

Хайде до тук, ааа! И защо принципа се приема като обида за Модераторите. Принципа е валиден за всички избираеми управленски и контролни длъжности в България

Иначе аз пак казвам - не съм мечтал, не искам и няма да стана модератор! По - интересен ми е реалния живот - свят!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Калдата ароматизатора превърна форума в кенеф със съветите си и тихичко се усмихва.Гнилият форум според него. Какво му харесва Карабойчев незнам.

преди 12 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Калдата ароматизатора превърна форума в кенеф със съветите си и тихичко се усмихва.Гнилият форум според него. Какво му харесва Карабойчев незнам.

Исках да напиша нещо, ама нямах желание.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

на 21.01.2017 в 17:39, AntiAlGor написа:

Вместо да хабите енергия, в излишел тролски вопъл, се вземете в ръце. Правите нов профил и/или активирате някои 'умрял' от 7-8 години, по възможност с аватар със забрадка. И почвате да пишете, титанични теми - Източни Мародери или пропаганда. Важно е, да пускате линкове, от медиите на червенобузко.

И като завялят стотинките, в касичката на конкретния форум, ставате глобален модератор. И егото и комплексите ви, се надуват още повече.

Мдаааа. Нека да отгатна какво после. Някой невеж в играта на светещи мечета и тролчета в забрадки няма да издържи, и ще размаже забрадките. При което светещето (луминесцентно) мече ще влезе в ролята на върховен съдия и защитник на забрадките, и ще изпрати наивника в сектора на тихите размисли и въздишки. А луминиращото мече ще пусне нова опорна точка от името на вечната забрадка за поредната руска агресия в руска територия. Може и пост за скритите под моста на Нева армии от платени руски тролове, хакващи пощата на дълбоко почтените, красиви, умни и образовани борци за световна демокрация- Клинтъновица, и Сорос. Животът е временен, играта на стъклени перли между светещи мечета и забрадки- вечна. Тука има, тука нема, айде на майданските понички, дами и господа...

• 3 месеца по-късно...

Тролът на сайта ми показа тази стара тема и реших да се изкажа. 

Не съм съвсем съгласен, че можеш да стигнеш до глобален модератор по посочения начин. Все пак трябва да имаш някакви качества и най-важното - желание и време. 

С лизане нищо няма да стане, но пък се постига друго.  Ще дам един пример, Имаме си тук един трол, който незнайно как е станал ВИП потребител. Той завалията, като го гледам няма пари за гребен да се среши, камо ли да праща смс-и. Работатата е там, че спи в сайта и генерира трафик нонстоп. Пълни всички политически теми и държи форума да не замре. За награда, някой милостив мод го прави ВИП. За по-нагоре няма качества. 

Страх те е да назовеш някой по име ли? 

И на мен много от пишещите не ми харесват и какво сега, да ги изгоним ли? Не, просто всеки си има право на мнение. 

преди 7 минути, ostavime написа:

И на мен много от пишещите не ми харесват и какво сега, да ги изгоним ли? Не, просто всеки си има право на мнение. 

аве, режи наред...ъ-ъ-ъ...тъй де, салата да става
:giggle1:

преди 6 часа, ostavime написа:

Страх? От какво? От бан ли? :D:D:D

Миро, старият девственик, който спи в Калдата и пише 24/7 го направиха ВИП, понеже генерира трафик, съживява стари теми и разпалва постоянни конфликти, които пораждат след себе си купища безсмислени постове и форумът ври и кипи. Другия bdenkov не знам как още не се е уредил. 

Само да отбележа, че аз мойто ВИП си го купих, но откакто станах хипер активен някак се оказа постоянно ВИП. В последно време обаче ме няма никакъв и чакам да ми го вземат. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
на 26.05.2017 г. в 12:56, иноТ написа:

Само да отбележа, че аз мойто ВИП си го купих, но откакто станах хипер активен някак се оказа постоянно ВИП. В последно време обаче ме няма никакъв и чакам да ми го вземат. 

Трябва да му погледнат и лайката, много е назад наш Миро с нея:) И да не вземе да каже, че му завиждам за ВИП-а, не, не му завиждам:) Щом дават така лесно ВИП на такива нещастници, изобщо не ми трябва.

• 2 месеца по-късно...
на 21.01.2017 г. в 9:23, AntiAlGor написа:

Други методи, дали има?

Има. Баща ми да ми регистрира сайт. 

Или пък ти да си регистрираш. То имаше времена, всеки си правеше форум, тракер... Славни времена.  :)

• 5 месеца по-късно...

Уважаемия господин с тиква за профилна не са го направили модератор и сега реве и се оплаква, влиза в някакви филми... типично по български де.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.