Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Софокъл: Антигона

Featured Replies

• Автор

Знам я! Въпросът е че ми трябва накакъв старт. Имам предвит точно това което си цитирал-да подхвърли някое изречение. Трябва ми някакъв жокер за да се ориентирам как да започна. Сега разбираш ли? :D Не карам никой да ми пише всичко та дори и да пуснете някой линк не винаги прпеисвам всичко а само началото за да ми дойде ''музата'' един вид. Но явно това не съм го дооточнил и вие си вродихте една представа че съм някакъв мързелив готованец който чака да му напишат домашното в някакъв форум. Ако беше така щеше наистина да е доста срамно и жалко. Но вече вие как си представяте сценария е друго нещо XD

Ако искаш XD не ми пречи :D въпреки че споменавам отново че тук не съм дошъл да ви се правя на някакъв професор ами ей... Хора... Влизам пиша и поствам... ТОЧКА! Разчитате го нали!? Какъв е проблема? Щом толкова държите на тези неща в форумите хубаво е че ги спазвате :) Но на мен ми е все едно човек как пише тук. Важното е да се обсъжа темата или въпроса а не да се правим на философи. Поне на мен това ми е много досадно: Питам аз нещо и се почват онези упреквания критики и т.н. за правописа -_- Кажете попринцип не е ли така? Аз питам нещо (например нещо свързано с компютърен проблем) очаквам отговор по темата а не ми се изнасят лекции. XD Ако толкова ви доставя удоволстиве.... Университети по света колкото щеш па върви и стани един учител по български език бре XD

Пиши както си искаш, мързела тук не се толерира. Както каза @SHANOVr, тука има и други "тарикати", които ги мързи да си напишат програмата и се опитват да я получат на готово. Еми няма как да стане. Това е все едно някой да бачка цял месец да си вземе заплатата, а ти да искаш също да получиш заплата, обаче без да бачкаш. Няма такъв вариант. Наскоро имаше и друг пикльо, който си мислеше, че ние сме тук само и само да му напишем есето. Ще познаеш ли, че поне 3-4 човека го отрязаха ? А да го препишеш и да го напишеш НЕ е едно и също. При едното само преписваш някакви думички, а при другото осмисляш какво пишеш. (естествено ако имаш с какво) Отделно, нали знаеш, че госпожата ти ще познае дали ти си го писал или не ? На една госпожа по български език й трябват 1-2 месеца, за да успее да разбере стила на писане, уменията и възможностите на един ученик. Може да съм "задръстен", "смотан" и "мн тъп", че не давам на приятелите/съучениците ми да преписват от мен, но това не е въпрос само на оценка, а и на морал и старание. Няма да е особено честно, аз да седна, да прочета творбата няколко пъти, да го осмисля, да си напиша есето, да го проверя, да поправя грешки които съм допуснал и да го завърша, а след това да го дам на някой да го препише и накрая и двамата да получим 2-ки, понеже са едни и същи и госпожата да си помисли, че е преписано от интернет.

Знам я! Въпросът е че ми трябва накакъв старт. Имам предвит точно това което си цитирал-да подхвърли някое изречение. Трябва ми някакъв жокер за да се ориентирам как да започна. Сега разбираш ли? :D Не карам никой да ми пише всичко та дори и да пуснете някой линк не винаги прпеисвам всичко а само началото за да ми дойде ''музата'' един вид. Но явно това не съм го дооточнил и вие си вродихте една представа че съм някакъв мързелив готованец който чака да му напишат домашното в някакъв форум. Ако беше така щеше наистина да е доста срамно и жалко. Но вече вие как си представяте сценария е друго нещо XD

Пак ще го кажа, ако си прочел творбата, ще ти дойде от самосебе си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.