Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Софокъл: Антигона

Featured Replies

Хора помагайте! Трябва ми за утре следното нещо: Разговорът между Креон и Тирезий-обрат в действието. Поне половин страница голям формат може и повече пък и по-малко няма значение. Благодаря предварително! :)

преди 6 минути, Denislavch0 написа:

Хора помагайте! Трябва ми за утре следното нещо: Разговорът между Креон и Тирезий-обрат в действието. Поне половин страница голям формат може и повече пък и по-малко няма значение. Благодаря предварително! :)

И какво точно ти трябва - есе, съчинение, анализ, развитие на тема????????????????????????

• Автор

Ами нещо като анализ но не точно просто като въпрос (нещо такова) :)

преди 7 минути, Denislavch0 написа:

Ами нещо като анализ но не точно просто като въпрос (нещо такова) :)

Аз поне не разбирам какво точно ти трябва.

• Автор

Ами как точно да го обясня: Просто по самия въпрос за разговорът между двамата герои и обратът на действието да речем че го анализираме :)

Почвай го, едва ли някой ще отдели два часа, за да ти пише анализи, освен ако го няма в интернет.

• Автор

Да попринцип е така понеже и преди съм се обръщал тук за въпрос свързан с това произведение и ми дадоха линк с това което ми трябва но знам ли!? Някой може просто да има на ум нещичко и да го напише :wink12:

Започвай да го пишеш, поне можеш да научиш за употребата на запетаите...

Казах го и преди в друга тема - Никой няма да ти напише домашното, понеже те мързи да си го свършиш сам. А ако не ти се пише и учи - не пиши и не учи, не ние ще изкарваме двойки и ще повтаряме...

• Автор

Не съм казал че ме мързи... Просто ако въпросът го има готов да го препиша защото все пак-21 век кой не си пише домашните от интернет :wink12: Не съм задължил никой да ми го пише а ако му се занимава да подхвърли няоке изречение или да даде линк ако може да открие нещо. Ако го няма никъде из нета тогава си го пиша сам.

Едва ли се среща подобно нещо наготово...

• Автор

Вероятно да! Поне за предишният ми въпрос отново свързан с това произведение веднага ми пратиха линк с точно това което ми трябва и без излишни умувания като в по-горните коментари. А въпросът беше:  Към какво са лоялни двамата герои (Антигона и Креон)-към принципите, които защитават, или към самата си твърдост в отстояването им? А пък и без това вече намерих и сам каквото ми трябва :wink12: А иначе аз лично бих постоял два часа пред компа за да го напиша на някой на когото му трябва. :) Защото в край на сметка за това са тези форуми... За да помогнеш на някой който има въпрос за нещо.

преди 14 минути, Denislavch0 написа:

А иначе аз лично бих постоял два часа пред компа за да го напиша на някой на когото му трябва. \

Щом можеш пред компютъра, ще можеш и в тетрадката. А кой не си пише домашните от интернет в 21-ви век ? Тези които искат да постигнат нещо и не ги мързи. (ти си много лош пример за такъв човек)

Аз изобщо се съмнявам, че някога си слушал в час, че си прочел творбата, а па камо ли да знаеш как се пише анализ. Само ще те светна, че матурата не можеш да си я вземеш "от интернет".

Сега ще почнеш да ми обесняваш, как винаги слушаш в час и т.н., а ти в момента дори не знаеш, какво точно трябва да напишеш.

преди 27 минути, Denislavch0 написа:

Вероятно да! Поне за предишният ми въпрос отново свързан с това произведение веднага ми пратиха линк с точно това което ми трябва и без излишни умувания като в по-горните коментари. А въпросът беше:  Към какво са лоялни двамата герои (Антигона и Креон)-към принципите, които защитават, или към самата си твърдост в отстояването им? А пък и без това вече намерих и сам каквото ми трябва :wink12: А иначе аз лично бих постоял два часа пред компа за да го напиша на някой на когото му трябва. :) Защото в край на сметка за това са тези форуми... За да помогнеш на някой който има въпрос за нещо.

Нямаше да има излишни умувания ако беше дал точно цялата информация.

Стига писахме глупости.Момче, седни и си научи.Това, че сме 21 век не ти е оправдание за това, че те мързи.Тука да не сме някакви търсачки.?На кой квото му притрябва и хоп, айде готово.Ти ако беше чел и ако беше разсъждавал, ся нямаше да се молиш да ти го напише някой.Елементарни сте и ни мислите за такива.За някой друг щял да го напише, ма за него си-не.За да искаш нещо от другите, първо трябва от тебе да дадеш.

Редактирано от SHANOVr (преглед на промените)

• Автор

Ок де... Вие пък вече направо ме изядохте за нищо :) Просто се обърнах ако можете да намерите точна информация. Вероятно няма как да докажа че съм чел произведетието и че не съм мързел но както и да е...  А ми ето както вече казах намерих си и сам нужното тъй съм го направил за себе си. Мога и сам да си го напиша но за мен няма разлика дали го преписвам от нета или го правя сам защото в край на сметка аз научавам това което съм написал а не просто ей така-дай тука да нахвърляме няколко изречения колкото да имаме домашно и даскалката да не пише двойка. НЕ! Не съм такъв. :D

преди 41 минути, Denislavch0 написа:

Ок де... Вие пък вече направо ме изядохте за нищо :) Просто се обърнах ако можете да намерите точна информация. Вероятно няма как да докажа че съм чел произведетието и че не съм мързел но както и да е...  А ми ето както вече казах намерих си и сам нужното тъй съм го направил за себе си. Мога и сам да си го напиша но за мен няма разлика дали го преписвам от нета или го правя сам защото в край на сметка аз научавам това което съм написал а не просто ей така-дай тука да нахвърляме няколко изречения колкото да имаме домашно и даскалката да не пише двойка. НЕ! Не съм такъв. :D

Даскала, ако е баш даскал ще те хване и пак ще те остави.

Редактирано от КА-52 Алигатор (преглед на промените)

Мързи те да го напишеш, мързи те да потърсиш дори... Като сме в 21 век поне ползвай заобикалящите те технологии - щом пишеш тук, не вярвам да ти е ограничен достъпа до гугъл?

• Автор

Ооооо хора за един ден успяхте да ми докарате доза смях за цял живот.... Просто няма да коментирам на какъв цирк се направихме заради едно домашно. Предлагам ви да спрем до тук че направо се осрахме (с извинение) заради някакво домашно XD

Редактирано от Denislavch0 (преглед на промените)

• Автор

Сори за правописните грешки ама много не гледам какво натискам. Та тук най-вероятно ще почнете да бърборите за това че и попринцип така пиша и в тетрадки и т.н. Но работата е че тук не съм дошъл на състезание по правопис и тем подобни тъй че не ме късае как пиша тук :) Все пак не е нещо сериозно. Разбирам да трябва да пиша нещо важно но тук просто си говорим общи приказки XD

преди 9 минути, Denislavch0 написа:

Сори за правописните грешки ама много не гледам какво натискам. Та тук най-вероятно ще почнете да бърборите за това че и попринцип така пиша и в тетрадки и т.н. Но работата е че тук не съм дошъл на състезание по правопис и тем подобни тъй че не ме късае как пиша тук :) Все пак не е нещо сериозно. Разбирам да трябва да пиша нещо важно но тук просто си говорим общи приказки XD

Да подхванем ли темата за запетайките ?

• Автор
преди 38 минути, niki292002 написа:

Да подхванем ли темата за запетайките ?

Ако искаш XD не ми пречи :D въпреки че споменавам отново че тук не съм дошъл да ви се правя на някакъв професор ами ей... Хора... Влизам пиша и поствам... ТОЧКА! Разчитате го нали!? Какъв е проблема? Щом толкова държите на тези неща в форумите хубаво е че ги спазвате :) Но на мен ми е все едно човек как пише тук. Важното е да се обсъжа темата или въпроса а не да се правим на философи. Поне на мен това ми е много досадно: Питам аз нещо и се почват онези упреквания критики и т.н. за правописа -_- Кажете попринцип не е ли така? Аз питам нещо (например нещо свързано с компютърен проблем) очаквам отговор по темата а не ми се изнасят лекции. XD Ако толкова ви доставя удоволстиве.... Университети по света колкото щеш па върви и стани един учител по български език бре XD

Ма и ние те обичаме.Смях на парцали.Изхаби повече енергия пишейки тук, вместо да си отвориш гугъл(както си тряя, нали сме 21 век.Все пак да не се наредим до нърдовете.), да си намериш квот ти тряя, да си го драснеш мотамо и да си изкараш едната оценчица.После се хвали колко си умен.И като дойде 12 клас, на матурата ще си гризкаш ноктите.И като свърши лебеца ще си спомниш за "Антигона" и ще се храниш на спомени.

Ти ако се надяваш, че като напишеш едно есе, ще се научиш как да го правиш, У грешка си приатеу.Ако се поразровиш във форума, ще видиш, че има хора дето търсят някой да им напише програма.И те са отрязани.Просто защото не са положили никакво усилие.

И след като можеш да си го напишеш сам, защо пишеш " Някой може просто да има на ум нещичко и да го напише".Щото те мързи и не знаеш творбата.СМЯХ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.