Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли някой който е запознат с картите на Heroes 3

Featured Replies

Има ли някой който е запознат с картите на Heroes 3. По точно с Lost Continet 2. Благодаря

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Какво точно искаш да знаеш за тази карта???

Интересуваме от къде се взима Town Portal и черна сфера. Успях да разбера само "Fly" от къде е :)

преди 1 минута, strujkana написа:

Интересуваме от къде се взима Town Portal и черна сфера. Успях да разбера само "Fly" от къде е :)

Черната сфера трябва да я търсиш в Драгон ситито, а Town portal е 4 levev магия. За нея ще трябва да вдигаш магически кули в градовете и за да я използваш трябва да имаш и Advanced Earth. Другият вариант е да намериш в Драгон ситито Book of Earth. Тя ще ти даде всички Earth магии. 

Между другото това важи за всяка една карта на Heroes 3.

• Автор
преди 15 минути, Neli Asenova написа:

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Черната сфера трябва да я търсиш в Драгон ситито, а Town portal е 4 levev магия. За нея ще трябва да вдигаш магически кули в градовете и за да я използваш трябва да имаш и Advanced Earth. Другият вариант е да намериш в Драгон ситито Book of Earth. Тя ще ти даде всички Earth магии. 

Между другото това важи за всяка една карта на Heroes 3.

По принцип на тази карта в кулите не дава Town portal в кулите. Има куест който изпълняваш на острово от дясно на картата. По принцип съм ня минавал без Town portal но е бая зор. даже до колкото знам мисля, че накъде дава и " Armagedons Blade". Ти минавал ли си я тази карта

Редактирано от strujkana (преглед на промените)

преди 13 минути, strujkana написа:

По принцип на тази карта в кулите не дава Town portal в кулите. Има куест който изпълняваш на острово от дясно на картата. По принцип съм ня минавал без Town portal но е бая зор. даже до колкото знам мисля, че накъде дава и " Armagedons Blade". Ти минавал ли си я тази карта

Тогава се молиш в Dragon City да ти даде Book of Earth. Да, минавал съм я навремето но съм я позабравил.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Тогава се молиш в Dragon City да ти даде Book of Earth. Да, минавал съм я навремето но съм я позабравил.

Не мисля, ще ч даде, но все пак благодаря

преди 1 минута, strujkana написа:

Не мисля, ще ч даде, но все пак благодаря

Ако картата е модифицирана да не дава подобни предмети значи така ще трябва да я играеш. Ще трябва да вдигаш дипломация и берсерк магията, за да може да се справиш.

• Автор

Черна сфера и берсерк това е начина, но има куестове за тези магии, но аз успях да намеря само "Fly" 

преди 5 минути, strujkana написа:

Черна сфера и берсерк това е начина, но има куестове за тези магии, но аз успях да намеря само "Fly" 

Е другите куестове не си ги намерил или не могат да се изпълнят???

• Автор

Не съм ги намерил. Търсих снимка на разкрита карта ама не намерих за да я огледам по добре

преди 44 минути, strujkana написа:

а взе ли го? с коя нация играеш. С развит еър  не можеш ли да го стигнеш тоз остров?

преди 19 минути, strujkana написа:

Не съм ги намерил. Търсих снимка на разкрита карта ама не намерих за да я огледам по добре

nwcwhatisthematrix

• Автор

Fly го взех. До всеки един от главние замъци има прортал за този остров, но след акто отида там не може да разбере къде са другите куестове или по точно как се изпълняват

преди 8 минути, strujkana написа:

Fly го взех. До всеки един от главние замъци има прортал за този остров, но след акто отида там не може да разбере къде са другите куестове или по точно как се изпълняват

Взех да се сещам, имаш пропуснато нещо и не те пуска, някоя мисия не си я направил.

Иначе горните чийтове се пускат с таба, ама не е кеф с тях.

• Автор

без мислиено е с тях 

Къде мога да видя последователноста на мисиите

в крайна сметка видях къде е черната свера, а другите куестове може би са пръснати по другите неутрални острови, а може и да са на долната земя. То не знам кой къде точно е и не може да вземеш всичко, трябда да се избере кое да ти е приоритет първо. А то реално ако намериш къде дава town portal , и ако имаш берсер и експерт огнена, нататък е лесно

• Автор

Споко женице разгледах я, но не искам да играя през цялото време с разкрита карта

преди 23 минути, strujkana написа:

къде да го напиша това 

Това са пароли и се губи тръпката от играта. 

• Автор

Епа така направих скъпа, но идеята ми е да разбера последователността на картата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.