Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъп, тъп Windows.....

Featured Replies

Вчера вечерта боцкам кабела от телефона, за лаптопа за да копирам информация. До сега не съм имал проблеми, но: боцкайки кабела, избирам от телефона опцията за трансфер на данни. До тук добре.... отварям Computer, избирам телефона и в тоя момент, нещо си е*ава мамата. Вместо да ми се покаже съдържанието с папките, горе в лентата с адреса, започва да се пълни в зелено и така превлачва няколко минути, но накрая нищо. Разкачам, слагам пак същата работа. Препсувах го 18 пъти и си пуснах линукса. Там нямах такъв проблем и всичко се копира без ядове. Въпроса е що така 7-цата прави такива мизерии?

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 28 минути, Eclipse2G написа:

Въпроса е що така 7-цата прави такива мизерии?

Защотго си повярвахме ,че сме достигнали велики извънземни и бизгрешни технологии! Нормално е нещо да се обръка по ред причини!

И при мен се случва понякога това , но пи смяна на USВ порта с различен, то нещата се оправят!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Кумчо вълчооо написа:

Защотго си повярвахме ,че сме достигнали велики извънземни и бизгрешни технологии! Нормално е нещо да се обръка по ред причини!

И при мен се случва понякога това , но пи смяна на USВ порта с различен, то нещата се оправят!

Не съм пробвал на друг порт, просто бързах. Просто търся адекватен отговор.

преди 12 минути, П.Петров написа:

Пробвай да го включиш в друго USB. 

Снощи бързах да, че закъснявам и не се сетих дапробвам на друг порт. Бях и много афектиран.

преди 14 минути, Yvan Sergeev написа:

иска администраторски права

Не ми е излизал впрозорец за въвеждане на админ парола. Как да избера един дял да се отвори като админ. ? Това не ти е програма или прост файл?

преди 2 часа, Eclipse2G написа:

Вчера вечерта боцкам кабела от телефона, за лаптопа за да копирам информация. До сега не съм имал проблеми, но: боцкайки кабела, избирам от телефона опцията за трансфер на данни. До тук добре.... отварям Computer, избирам телефона и в тоя момент, нещо си е*ава мамата. Вместо да ми се покаже съдържанието с папките, горе в лентата с адреса, започва да се пълни в зелено и така превлачва няколко минути, но накрая нищо. Разкачам, слагам пак същата работа. Препсувах го 18 пъти и си пуснах линукса. Там нямах такъв проблем и всичко се копира без ядове. Въпроса е що така 7-цата прави такива мизерии?

Защото така го прави. Особено на windows където са му наблъскали секюритита и политики за ограничаване на достъпа или проверка на информация, която се прехвърля. Няма да те спаси нито включването в друго USB нито нищо.

При мен на точно определен порт прави този проблем, но на другите портове няма проблем - нямам обяснение, а и проблема е периодичен т.е. един път се случи, два пъти не и така в цикличност.

на 7.02.2017 г. в 19:18, Eclipse2G написа:

Допреди 2 години и аз си мислех същото, само че за Хандроида - "тъп, тъп Хандроид". Като си взех телефон с Windows 8.1, всички проблеми изчезнаха, вкл. и този, който описваш.

• Автор

Windows Mobile И мен ме кефи, нищо,, че няма толкова приложения. Андроида има още много да яде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.