Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Работещ на 100 % - PTC сайт

Featured Replies

преди 1 час, XYconstant написа:

Друг е въпросът, че утре някой може да ти пусне кофти приложение на мястото където теглиш, немалко случаи има с допуснати такива в GP и ремонтът ти да струва половината пари, които си изкарал от приложението за изминалата година.

Spoiler

Малко офтопик, но никога няма да ми се случи да дам пари за сервиз, особено щом става дума за софтуер. Сам си смених батерията на старият ми телефон (Z1 Compact) и го направих по-добре, отколкото щяха да го направят в сервиз. Купих си нужната лепенка, батерия и т.н. Сега е като току що взет от магазина. И не за да спестя пари, а да съм сигурен в качеството. Предлагаха ми да ми залепят задния капак със силикон... Боже... За целия ми живот само един път съм ползвал услугите на техник, преди около 30 години, за едно видео на Samsung малкия ми племенник беше пъхнал играчка в отвора за касетата, аз бях вкарал касета и т.н. И щях да го отворя аз, но на тези години друго ме вълнуваше повече :) От техника изобщо не разбирам, но поне що се отнася до софтуер, просто няма начин...

Старая се да подхождам с поне малко разум към всичко, та било то и инсталиране на приложения. Първо правило, не инсталирам и никога не съм инсталирал приложения от място, различно от Google Play, пък тъй или иначе почти всички приложения са ми платени (и съм дал дооста повече от $70, да не кажа, че през тези години откакто го има Android, съм похарчил поне 500-600 лева за приложения). Второ, внимателно гледам какви Permissions имат приложенията, рейтинга и т.н. Нужни са ти точно 2 секунди за да се ориентираш кое приложение представлява потенциална заплаха и кое - не. И трето, от пет телефона около мен, три не са рутнати, няма и да бъдат. Смятам, че от рут се нуждаеха по-старото поколение телефони. Също така, не съм разрешил инсталиране от външни източници. И последно, 3/4 от приложенията от CashPirate се задържат не повече от минута в телефона. Първо ги спирам, после трия кеша, след това Data, накрая заминава и приложението. От андроид 6 и нагоре, телефона те пита кое да разреши, ако приложението иска някакви права. Веднъж в месеца ги трия и от историята в Google Play. Това е общо взето, има приложения, които не качвам, въпреки че са налични в CP и дори се ползват с доверие и са сваляни от над 100 000... Колкото и да са смешни 5-10 долара на месец, на мен ми доставят радост като получа превод в PayPal :) Има и една малка подробност, че 25 долара похарчени при китайците с лекота ми носят 100 лева без да си давам никакъв зор ;)  (не се занимавам и с това, така както и не се храня с парите от CP, но си струва да се отбележи)

Хубаво, че се префлашва, всеки средностатистически потребител е наясно с това, но гаранцията понякога пречи на това.

преди 5 часа, XYconstant написа:

Хубаво, че се префлашва, всеки средностатистически потребител е наясно с това, но гаранцията понякога пречи на това.

Къде изобщо говоря за префлашване? За да стигна до там, трябва да съм направил куп глупости. Освен това, никаква гаранция просто няма никакъв начин да ми отпадне, след като ползвам софтуер на производителя, в моя случай, Sony. Тъй или иначе, префлашване не съм правил от поне 3 години.

Не трябва да си направил кой знае колко, само един забит адуер в системните файлове и флаша е неизбежен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.